Skip to main content

Radio Guerrilla, decapitat: Postul ar putea rămâne cu doar patru oraşe din 25

 


Postul Radio Guerrila ar putea să rămână cu doar patru licenţe. Potrivit unei solicitări trimisă de Realitatea Media, cea care operează licenţele postului de radio, către CNA, postul Guerrilla ar putea rămâne cu doar patru licenţe din 25, câte are în prezent.

Mai precis, radioul ar putea rămâne cu licenţele din Bucureşti, Cluj Napoca, Sibiu şi Sulina.

Pe restul de 21 de s-ar auzi Realitatea FM, radioul care retransmite programele televiziunii de ştiri Realitatea TV.

Solicitarea a fost pusă pe ordinea de zi a şedinţei CNA de astăzi, însă Alin Petran, reprezentantul postului i-a rugat pe membrii CNA să amâne această discuţie pentru o altă dată, când poate fi prezent şi Florin Bercea, administratorul special de la Realitatea media. „Încă mai analizăm această transformare. Cererea a rămas la CNA de anul trecut”

Contactat de paginademedia.ro, Cozmin Guşă, director editorial Realitatea Media, a declarat că mişcarea „este o treabă internă trustului”. Cozmin Guşă, pentru paginademedia.ro: „Reorganizăm media în trust pentru a maximiza potenţialul de piaţă atât al Radio Guerrilla, cât şi al Realitatea FM”.

Care sunt riscurile în momentul în care Radio Guerrilla, un post cu o anumită audienţă pierde acoperirea? „Suntem o companie privată care îşi asumă decizii manageriale pentru profit”, a mai spus Cozmin Guşă.

Cele 21 de oraşe care ar putea rămâne fără Radio Guerrila: Baia Mare, Brăila, Cernavodă, Comăneşti, Constanţa, Craiova, Darabani, Focşani, Iaşi, Olteniţa, Petroşani, Piatra Neamţ, Râmnicu Vâlcea, Sighişoara, Timişoara, Tulcea, Turnu Măgurele, Târgovişte, Târgu Mureş, Vaslui, Zalău.

Până la momentul redactării acestui material, reprezentanţii Radio Guerrilla nu au putut fi contactaţi.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mireluske mireluske
    Guerilla este un radio inteligent care face diferenta, mai ales programul de dimineata cu Dobro si Craio. Sunt cei mai tari, mi-e sila de toate prostiile de la radio zu, kiss fm, europa fm, samd... Muzica e foarte buna, baietii sunt super-funny si inteligenti, subiectele sunt foarte tari. Ii ascult in fiecare dimineata pe iphone din Olanda, pe drum spre birou.
  • ion ion
    Craioveanu, Dobrovolschi, Mihaiu in trustul Intact. Colegi cu mircea Badea si gadea :))))))))))
  • Vero Vero
    Hasta Siempre Guerrilla!
  • vali vali
    Craioveanu, Dobrovolschi, Mihaiu inapoi la PROFM. Muzica inapoi la PROFM!
    Generatia PRO! :)
  • Ionut Ionut
    Hai ca Europa FM mai treaca-mearga. Dar Magic FM e un fel de sirop stricat pentru gospodine nesatisfacute. Cum sa asculti asa ceva si sa fi un om dinamic in 2013 ?!
  • srtg srtg
    pentru fanii lui liviu nustiucum, omul lui vintu, mafiotul care a fost guvernatorul deltei si ai lui craiovan-afro: ba, baieti, poate ca lumea vrea sa asculte si altceva. mie imi plac de exemplu magic fm si europa fm.
  • MirceA MirceA
    @mm
    Peste tot in lume sunt televiziuni si radiouri de acest gen. Important e ca in spatele lor sa fie si cineva cu bani care sa-si permita sa le sustina.
    Cel mai bun exemplu e Romantic FM.
  • MirceA MirceA
    Din ce reiese din comentarii, marea majoritate asculta ZU sau 21.
    Guerrilla nu a fost creat ca un radio de masa ci ca unul de nisa. Acestea fiind hotarate, el nu s-a adresat niciodata maselor mari de ascultatori ci unui procent de maxim 1%.
    E clar ca nu poti face bani, asa cum nici Romantic nu face si nici nu-si propune. Sau Smart FM. Acestea sunt produse radio premium insa ai nevoie de bani sa le finantezi.
  • Dragos Dragos
    nu pot sa inteleg cum poate cineva asculta kitsch fm sau radio zoo
  • radu09 radu09
    Eu nu ascultam asa ceva prefer Radio Romania ,Europa Fm ,Kiss fm,ProFm ,Magicfm
  • ion ion
    Neagu Djuvara si Patapievici au cam luat suturi la Guerrilla pe motiv de suspiciune de basism :) Ma indoiesc ca vreunul din cei doi mai asculta sau recomanda Guerrilla dupa asa tratament :)
  • ion ion
    hai pariu ca in 6 luni ajung in trustul Intact, colegi cu Mircea Badea. Pariu?
  • danu danu
    Si un alt epilog.

    "Sunt Neagu Djuvara..." (mai multe voci: "Salut, Neagu!") "...si ascult cu placere Radio Guerrilla. Mai intai, fiindca e mai altfel decat toate celelalte. Apoi, fiindca si eu sunt un guerrilla cu mai toti istoricii zisi 'de meserie'."

    "Ma numesc Marie-Rose Mociornita..." (mai multe voci: "Salut, Marie-Rose!") "...si ascult Radio Guerrilla pentru ca-mi plac oamenii care gandesc."

    Grupul consumatorilor de Radio Guerrilla spune adio unicului post pentru care merita sa ai un radio prin casa…
  • danu danu
    Epilog.

    "Ma numesc Aneta Bogdan... " (mai multe voci: "Salut, Aneta!") "...si ascult Radio Guerrila fiindca e nesabuit de sincer si nejustificat de optimist, si astfel ma face sa ma simt bine cand, de fapt, ar trebui sa ma simt rau."

    Grupul consumatorilor de Radio Guerrilla spune adio unicului post pentru care merita sa ai un radio prin casa...
  • danu danu
    "Sunt Ombladon de la Parazitii..." (mai multe voci: "Salut, Ombladon!") "...si ascult Radio Guerrilla pentru ca ma obliga celelalte posturi".

    Nu mai am nimic de adaugat. Aaa... doar un mic anunt: vand combina radio-cd Sanyo in stare perfecta de functionare. Caci, vad prea bine, in curand nu o sa-mi mai foloseasca la nimic. Oricum sunt obligat zilnic sa ascult Zu si 21 prin zidurile apartamentului, gratie generozitatii vecinilor hipoacuzici.

Trimite un comentariu

sus