Skip to main content

Răspunsul Gândul către englezi: De ce nu veniţi voi la noi? Vorbim mai bine engleză decât oriunde în Franţa

 

Capturaţi ecranul complet 29.01.2013 224947.bmpWhy don't you come over” este răspunsul gândul.info la intenţia miniştrilor britanici de a lansa o campanie menită să-i convingă pe bulgari şi pe români să nu ia cu asalt Marea Britanie după eliminarea restricţiilor de pe piaţa muncii. Site-ul de ştiri vrea să răspundă astfel la „spaima autorităţilor din Marea Britanie faţă de "invadatorii" români”.

Publicitate

Gândul, alături de agenţia de publicitate GMP Advertising, vor lansa zilnic două afişe noi din cadrul campaniei "Why don't you come over?"

"We may not like Britain, but you will love Romania. Why don't you come over?" ("S-ar putea să nu ne placă Marea Britanie, dar voi o să iubiţi România. De ce nu veniţi la noi?") este sloganul campaniei gândul dedicate englezilor şi prejudecăţilor despre România.


Charles a cumpărat o casă aici în 2005. Iar Harry nu a fost niciodată fotografiat gol”, spune mesajul unuia dintre printurile semnate de GMP.

Vorbim mai bine engleză decât oriunde în Franţa”, spune al doilea.

Cititorii The Guardian au venit, la invitaţia publicaţiei, cu propriile idei amuzante legat de campania anti-imigranţi.

Iată câteva exemple: guardian-andrew-campbell-howes

"Nu veniţi în Marea Britanie. E plin... de băuturi alcoolice cu gust de fructe, azbest, case proaste, episcopi, britanici..." Creat de Andrew Campbell-Howes

guardian-linda-marian

Marea (fostă) Britanie. Cea mai mare groapă de gunoi. Mergeţi mai bine în Australia. Autor: Linda Marian

guardian-lucy-maxwell

Cerul în UK are această culoare timp de opt luni pe an. Mergeţi mai bine în Miami. Autor: Lucy Maxwell

guardian-matt-murphy

guardian-nathan-page

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Corina Corina
    Probabil ca autorii posterelor nu stapanesc foarte bine engleza, fiindca mesajele sunt, intr-adevar cam ambigue si este recomandat ca, inainte de a face public un mesaj, sa consulti un expert daca ai dubii. Aceeasi recomandare ti-as face si tie, draga Roxana, probabil te refereai la imigranti si nu la emigranti, Atentie ca ai folosit cuvantul de doua ori, semn ca nu ai idee despre diferenta dintre cele doua, iar apropos de apelarea la un expert in caz de ajutor, dex-ul ar fi cel mai la indemana si e doar la un clic distanta.
  • roxana roxana
    Oameni buni, englezi fac campanie anti marea britanie pentru a convinge emigrantii sa plece in alte locatii!!!!! pe unul din postere scrie -bad housing- ei sunt satui de emigranti ! Ceea ce fac ei nu are nimic a face cu turismul , ceea ce facem noi e prostie considerand ca cei care au facut add-ul cu printul Harry nici macar nu au idee de limba engleza! tradus ; printul Harry nu a fost niciodata fotografiat gol, nici macar odata :)) WTH??? Inca ceva, englezii nu suporta franta, destinatia nr 1 este Spania.
    deaia suntem unde suntem, pentru ca meritam .
    Sa speram la zile mai bune, Va salut pe toti si imi cer scuze ca mi-ai aruncat off-ul asa xx
  • Elena Elena
    Extraordinara ideea!!!!!!! Un exemplu de impresii lasate unui strain am citit chiar ieri: http://hashconspiracy.tumblr.com/post/21139571079/romania-a-surprise

    Mult succes! De abia astept sa vad alte postere!
  • jucarii.com jucarii.com
    Buna initiativa! Mult succes in continuare
  • Alex.D Alex.D
    Sincer, desi de obicei raspunsurile noastre sunt(pot fi ) slabe ideea "Gandul" + GMP chiar imi place.

Trimite un comentariu

sus