Skip to main content

Realitatea TV, singurul post de ştiri care a respectat dorinţa familiei: fără imagini de la funeraliile lui Sergiu Nicolaescu

 

Publicitate

ACTUALIZARE. Nici Digi 24 nu a difuzat imagini în direct de la funeraliile regizorului Sergiu Nicolaescu. Postul de ştiri a avut câteva intervenţii live de afară, a difuzat discursul lui Ion Iliescu si programele normale de ştiri.

Postul Realitatea TV a fost singurul canal de ştiri care nu a difuzat imagini în direct de la incinerarea regizorului Sergiu Nicolaescu, aşa cum a fost dorinţa familiei.

Imaginile în direct de la Realitatea TV s-au oprit după ce maşina funerară a pornit de la Cercul Militar Naţional către crematoriu.

Realitatea TV a difuzat emisiunea cu Carmen Brumă, aşa cum era în program.

Antena 3, RTV şi B1 TV au transmis în continuare, urmărind maşina în drumul către crematoriu. Cum presa nu a avut acces în interior, nu au lipsit imaginile printre maşini, cu urlete pe fundal, punctate de burtiere pe măsură. RTV a ieşit în evidenţă cu “tabloidizarea” burtierei cu titluri ca “Imagini şoc”, sau “incendiare”. De altfel, postul s-a remarcat în ultimele zile prin exploatare tabloidă a subiectului.

Totul a culminat cu o declaraţie live a unei “manifestante” de la crematoriu, pe care cele trei posturi s-au înghesuit să o “valorifice”. O manifestantă cu evidente probleme cel puţin de exprimare corectă, dezlănţuită într-un atac la adresa văduvei regizorului dispărut, cu trimitere la Victor Ponta ca posibil salvator al situaţiei.

Dezbaterea incinerare-înhumare exagerată derapant de posturile de ştiri în ultimele zile şi-a văzut efectul: “manifestaţiile” de la Cercul Militar Naţional şi de la Crematoriu, dar şi interesul jurnaliştilor de pe teren mai degrabă pentru acest subiect, decât pentru momentul funest.

Astfel, Ion Iliescu a fost interpelat de către o jurnalistă exact pe această temă: “cum comentaţi decizia de incinerare”…

Eterna întrebare în astfel de cazuri - “Cum vă simţiţi?”, a fost înlocuită de o observaţie “şoc”. “Aveţi lacrimi în ochi!”, a remarcat la Ion Iliescu, perspicace, una dintre jurnalistele trimise la eveniment.

O discuţie în aceeaşi linie, pe RTV, între realizatoare şi Valentin Uritescu (prin telefon):

Realizator: Domnule Uritescu, nu vă pot vedea ochii, dar sigur îi aveţi în lacrimi.

Valentin Uritescu: Nu chiar, domnişoară, sunt şi eu obosit, le am pe ale mele...

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Tataee Tataee
    De unde stii ca nu se uita nimeni? Eu ma uit.
  • kiko kiko
    nu m-am uitat la teve, dar aia cu ochii in lacrimi e de-men-ti-a-la. domnule uritescu, jos palaria!
  • Iulia Iulia
    "...angajat la falimentari(in acest caz se scrie cu doi de i) de la realitatea tv". Scoala pe ce planeta a maimutelor ai facut-o?
  • george george
    Le e cam frica unora pe aici de DIGI24 :). Va e frica de faptul ca romanii descopera ca se pot face stiri si altfel si o sa ramana haznalele fara audienta.
  • cristian33 cristian33
    Tov Dizident . Mai suntem unii care nu le luam informatiile si de la Digi 24 hd. Unii ne-am saturat de manipularile tovarasilor si tovaraselor de la Romania tv, antena 3 si B1tv ( ceea ce produce ei se pot numi cu greu emisiuni informative )
  • Patrik Fecheta Patrik Fecheta
    DIGI24 nu are nevoie de reclama, pentru ca ei isi fac publicitate prin calitate. Ma rog, calitatea e un parfum fin, pe care cele mai multe nasuri romanesti nu il pot simti.
  • LED LED
    esti o cauza pierduta...
  • corina corina
    Suntem un popor de cretini, fani pana la moarte Antena 3 si, mai nou, Raitaru Tv - RTV. Cand apare un post mai de calitate ca Digi24 care nu se c**a pe el cu EXCLUSIV,SOC,SENZATIONAL,romanilor le pute maxim. Sincer,Nu cred ca astia de la Rcs-Rds au nevoie de postaci! Nu au reclame - nu sunt obligati sa pupe in cur pe nimeni!
  • Kozoo Kozoo
    Nu lucrez la rds, mi-as dori eu sa lucrez ,ca dau salari bune poate chiar peste piatza,de ex un tanar angajat in call center cu o luna inainte de craciun a luat al 13lea salariu adik pese 1600 Ron,acu 2 ani sa intamplat asta in plina criza cand totzi dadeau afara reduceri de salari,eu zic ca e ceva
  • mad79 mad79
    cand rcs-ul are 3 milioane+,de abonati,mai dai de ei si pe aici!Uita-te si tu la Digi24 si dupa aceea dati cu parerea!
  • mad79 mad79
    nu trebuie sa te justifici adrian,cine stie ce e lucrul facut profesionist,isi da seama de calitatea postului Digi24!
  • analugajana analugajana
    Oare CNA-ul cand se va sesiza pentru derapajele la tv.lui Ghita si Antena? Ah,pardon,am uitat la ei e inca vacanta.Rar mi-a fost dat sa vad o asemenea lipsa de profesionalism ca la aceste posturi tv.Pur si simplu a intrat cu bocancii in viata particulara a lui S.Nicolaescu .Intr-un stat cu adevarat civilizat nu s-ar fi intamplat asa ceva.Inca odata Rom.a dovedit(a cata oara?) ca nu avea ce cauta in U.E. Oameni primitivi,homeless de tot felul semidocti care s-au vazut si ei pe sticla ,si-au dat cu parerea!! Acesta a fost respectul cuvenit unei personalitati precum Sergiu Nicolaecu?!!
  • Catalin Catalin
    Astazi Antena3 si Rtv(romania tv) au fost niste mizerii tv otv mica gluma.
  • Catalin Catalin
    Si din nimic se poate face ceva doar sa vrei sa faci!
    Realitatea tv sa cam prabusit in audiente. Dar pot sa-i revina daca sunt seriosi. Iar digi 24 este chiar ok.
  • Florina Florina
    Pacat ca nu se uita nimeni la ei ....

Trimite un comentariu

sus