Skip to main content

România TV pregăteşte un show pe intervalul lui Mircea Badea şi Radu Banciu

 

Foto: Presa.ph

Publicitate

Postul România TV pregăteşte o emisiune de satiră care va fi difuzată în intervalul orar 23.00-24.00, pe care sunt în prezent producţiile În gura presei cu Mircea Badea (Antena 3) şi Lumea lui Banciu (B1 TV). “Va fi altceva”, au spus oficialii televiziunii pentru Paginademedia.ro.

Cine va prezenta emisiunea (care acum se află în faza de teste şi de pregătire a pilotului), în continuare.

Emisiunea urmează să fie prezentată de Dragoş Pătraru. Roxana Niculescu, director de programe RTV, despre viitorul program, pentru Paginademedia.ro:

“Va fi un jurnal de ştiri comentate într-o altă interpretare.”

Despre concurenţa cu Mircea Badea şi Radu Banciu:

Nu intrăm pe un teren bătătorit de alţii. Vrem să facem altceva”, spune directorul de programe de la RTV. “Suntem încă în faza de probe”, a continuat Roxana Niculescu.

Contactat de Paginademedia.ro, Dragoş Pătraru a spus că formatul este unul “de satiră”:

“În acest moment, presa, din păcate, şi-a pierdut statutul de watch-dog şi este nevoie de cineva sau ceva care să îndeplinească funcţia de “câine de pază”. Cred că satira este cel mai bun instrument.”

Cum se va diferenţia? Dragoş Pătraru:

“Singura idee pe care o pot spune este că nimic din emisiune nu va semăna cu ce este acum pe TV. Nu va fi un al treilea om care vine în studio şi vorbeşte despre ce crede el sau despre ce i s-a întâmplat în ziua respectivă. Nu vreau să fac aşa ceva.

Este un spectacol de satiră politică şi media, dar va avea şi monden. Acum sunt propuneri pentru mai multe rubrici decât pot intra în emisiune, dar vom vedea ce rămâne, dacă proiectul va fi aprobat.”

Pe intervalul 23.00-24.00 sunt difuzate, în prezent, două emisiuni de revista presei: Antena 3 are În gura presei cu Mircea Badea, iar pe B1 este Lumea lui Banciu (cu Radu Banciu).

Şi Prima TV a anunţat un format pe acest interval orar, din 4 februarie. Este vorba de Gazeta de perete, o emisiune de revista presei, de satiră politică, prezentată de actorul Augustin Julea, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Cine este Dragoş Pătraru (via Presa.ph):

Dragoş Pătraru conduce săptămânalul altPhel şi coordonează editorial postul de televiziune Prahova TV.

Informaţia despre emisiunea lui Dragoş Pătraru a fost publicată, iniţial, de site-ul Presa.ph.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Marian Marian
    N-aveti nicio sansa cu carpa asta a lui Ghita! Voi sunteti intre Cancan si Antena 3 bai astia de la Rtv!
  • mariana mariana
    Radu Banciu este un ziarist foarte destept, citit si bine documentat spredeosebire de javrotele badea cel care maninca kkt in fiecare seara in haznaua varanului.Cristi daca esti destept urmareste emisiunea lui Banciu si o sa vezi ce cultura are acest omdar eu ma indoiesc ,ca tu ai ceva neuroni la bibilica e clar, creerul tau si asa putin a fost imbicsit cu mizeria din closetul3 a varanului felix.
  • Julien Julien
    Patraru, poate, o sa faca "jurnalism", dar satira politica in nici un caz. Pentru asa ceva trebuie sa fii nascut. Stiu citiva tipi care ar putea face asa ceva si cu "succesuri", dar sigur nu intra in vederile voastre...sunt pe la niste posturi mai de nisa. Acum dupa ce Badea a luat caimacul e cam tardiva situatia.
  • Iohana Iohana
    Surprize,surprize...fara Andreea Marin! O sa faca rahatul praf!!!
    Imi placea de el la inceput,credeam ca e impartial,dar nu...se roteste dupa cum bate vantul,dupa interese...sa spuna Fido!
  • Mistress Daniela Mistress Daniela
    Domuz Kafasi nu exista, Mircea Badea sterge pe jos cu penibilul de laBe1 !
  • adel adel
    basistul asta obosit nu o sa faca nicio audienta
  • profesor profesor
    Pai ... Dragoș Pătraru nu este ziaristul de casa al lui Ghita adus chiar din Ploiesti de la ziarul local pastorit de familia Ghita?? L-am vazut din zbor de cateva ori ... are o atitudine de suficienta si de atotstiutor de te-apuca greatza!
  • Cristi Cristi
    Vrem audientele emisiunilor: Lumea lui Banciu si In gura presei. Multumesc!
  • VaDin VaDin
    De ce?
  • Viorel Viorel
    Elodia sau Dan Diaconescu
  • Catalin Catalin
    Pai ametitul din poza vrea sa fie pe post de moderator?
    L-am vazut pe bezmetic la Realitatea tv inainte de scindare. La Rtv sau otv nu ma uit, imi cer scuze dar confund otv cu rtv si le-am scris pe ambele.
  • dan dan
    Nici dracu' nu-i mai dezvață pe captivi de complicitățile duplicitare ale lui Mircea Badea Pupincurix și de toată armata lui băsistă de răspândaci de zvonuri care să facă ”știri”. Tre' să așteptăm să moară ca să se mai schimbe ceva în tembeliziunile din România. Salutăm resemnați cu mâna la chipiul lui porcocaliu: Să trăim bine, în continuare! :(
  • Radu Radu
    Fara nicio sanza, fireste ;)

Trimite un comentariu

sus