Skip to main content

Soţia lui Nelu Iordache, "dezgustată" de posturile care au interpretat clipul lui Ştefan Bănică

 

Publicitate

“Îmi exprim dezgustul faţă de maniera în care anumiţi jurnalişti profită de momentele dificile din vieţile noastre pentru a crea cu bună ştiinţă o falsă impresie publică”, spune soţia Anca Iordache, soţia lui Nelu Iordache.

Poziţia ei vine după ce posturile Realitatea şi România TV au difuzat imagini cu un videoclip al lui Ştefan Bănică Jr - Ăsta-s eu, de acum 12 ani, în care joacă şi ea. Pe site-ul Realitatea.net, titlul articolului era "Ştefan Bănică, sărut pasional cu soţia regelui asflatului"

Prin imaginile difuzate, susţine Anca Iordache, “s-ar interpreta o presupusă legătură între mine, Anca Iordache, soţia dlui. Nelu Iordache, şi dl. Ştefan Bănică Jr”.

Anca Iordache:

“Modul în care au fost prezentate induce impresia că aceste imagini sunt actuale şi în legătură directă cu situaţiile ivite, în prezent, atât în familia mea cât şi în cea a dlui. Ştefan Bănică Jr.”

Ce spune Anca Iordache, integral:

"Referitor la articolele apărute în presa tabloidă (wowbiz.ro şi Realitatea.net) şi pe posturile TV Realitatea şi România TV, în data de 16.01.2013, ce au avut ca subiect difuzarea unor imagini prin care s-ar interpreta o presupusă legătură între mine, Anca Iordache, soţia dlui. Nelu Iordache, şi dl. Ştefan Bănică Jr, vă comunic:

Imaginile prezentate au fost preluate dintr-un videoclip pe care l-am filmat împreună cu echipa dlui. Ştefan Bănică Jr. în anii 2000-2001 şi sunt reale.

Modul în care au fost prezentate induce impresia că aceste imagini sunt actuale şi în legătură directă cu situaţiile ivite, în prezent, atât în familia mea cât şi în cea a dlui. Ştefan Bănică Jr.

Familia mea trece printr-o perioadă dificilă din cauza măsurii de arrest preventiv luată împotriva soţului meu, Nelu Iordache, iar asocierea acestor imagini cu numele soţului meu nu face altceva decât să afecteze şi viaţa privată a familiei noastre. Eu şi Nelu suntem căsătoriţi de 7 ani şi avem împreună trei copii, pe care încercăm să-I protejăm în această perioadă dificilă a vieţii noastre.

Fiind mamă şi soţie, la rândul meu, empatizez cu situaţia prin care trece familia Marin Bănică şi fiica lor. Cu atât mai mult, îmi exprim dezgustul faţă de maniera în care anumiţi jurnalişti profită de momentele dificile din vieţile noastre pentru a crea cu bună ştiinţă o falsă impresie publică."

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Giony Giony
    Ce zici tu mai oatule ?
  • Raluca Raluca
    Iti meriti pe deplin numele... Voi atat stiti - sa va smiorcaiti ca vreti bani mai multi, indiferent de cat valoreaza concret munca voastra. Ce sa zic, s-au trezit toti calicii sa aiba pretentii... Vedeti-va de treaba (daca aveti vreuna) mai bezmeticilor.
  • nelu soferu nelu soferu
    VOI,TOTI CARE NU IL CUNOASTETI PE NELU IORDACHE AR TREBUI SA AVETI MAINILE IN GHIPS SI GURA CUSUTA ,NU VA IMAGINATI CE FEL DE OM ESTE,DORMITI PA VOI SCURSURIILOR PAI VOI NICI IN VIS NU PUTETI DA LA SUTE DE PERSOANE DE MANCARE NU ATI PRIMIT 2,3,SALARII SI DATI CU CAPUL IN VIZETA ?GANDITI INAINTE SA APASATI TASTATURA MICROBILOR,BAIATUL ASTA A MUNCIT MULT SA AJUNGA ASA UNDE ESTE,LA MUNCA GASTELORRRRRRRRRRRR.ARE CARACTER SI MARE SUFLET NU LASA PE NIMENI LA GREU ATI INTELES MICROBILOR?AICI IN ROMANIA TRAIM BURGHEZIA COMUNISTA ,DEGEABA TOT VORBITI VOI DE JUDECATORI,SANT TOT OAMENI....
  • Delia Delia
    Ha ha ha puscaria e un loc caldut pt golanul asta de iordache la munca silnica la trestie in delta cu el ,,, nu-i asa ?????
  • Misu Misu
    Unde trebuie sa traiasca iordache ????ha ha ha . ce sa caute in libertate ? Pe viata cu asa banditi nu avem nevoie de asemenea gunoaie ale societatii .
  • Spartanu Spartanu
    Lasa ca sta linistit nelu acolo se va obisnui cu viata aia si o sa-i placa la prostu
  • Mia Muau Mia Muau
    In ce tara se mai intampla asa ceva inafara de Romania . Foarte logic ce se spune dar toate lucrurile astea murdare pe care acest domn le facea se stiau foarte bine ! Mersi .....
  • Vigu Vigu
    Asa sa fie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!'
  • Mario Mario
    Bravo speram acum sa aiba judecatorii minte si intelepciune sa inteleaga ca un exemplar ca asta nu are ce cauta vreo trei zeci de ani afara .
  • Didi Didi
    Muncitorii lui de la firma asta de trei lei in ultimele luni cum erau cu salariile neplatite de luni de zile cautau in containere dupa mancare la Arad . Si el se distra cu milioanele facute de ei . CE MERITA ACEST PERSONAJ ? Ce merita omul asta . Bietii oameni fara bani de sarbatori si el se scalda in milioane de euro ca doar era iordache !!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Ddd Ddd
    ..corect!
  • Clio Clio
    Incredibilul tupeu de a mai face comentarii in presa...pe ce lume trăiești femeie ?
    Ești plină de ifose...trebuia sa taci sa stai in banca ta acolo unde erai...fără comentarii si lecții de moralitate.
    Nu ajunge cât rău ne-ați făcut...cât ați furat de la oamenii care au trudit din greu ,care nu fac afaceri cu statul si pe care voi i-ați băgat in faliment !
    Așa sa va ajute Dumnezeu...!
  • Albu Albu
    Las ca e misto pt iordache neluca . Nu are nici o grija banditul .
  • Mara Mara
    Pe viata sa primeasca sa nu il mai vada nimeni !!!
  • Nero Nero
    In locul lor la nenorocirle care le-au facut as sta ascunsa in casa sa nu ma intalnesc cu nimeni nu sa mai apar cu comentarii si replici !

Trimite un comentariu

sus