Skip to main content

UMOR INVOLUNTAR: Iliescu, crematoriul, creştinii şi Boboteaza

 

Publicitate

BURTIERELE SĂPTĂMÂNII. Burtierele posturilor de ştiri pot fi, câteodată veritabile surse de umor involuntar. Paginademedia.ro vă prezintă două dintre burtierele neinspirate ale săptămânii trecute.

Prinşi în evenimentul funeraliilor lui Sergiu Nicolaescu, editorii RTV au titrat pe ecran exact ceea ce se întâmpla: Ion Iliescu a ajuns la crematoriu. Perfect adevărat, dar...

B 1 TV a dat o burtieră memorabilă. Din viteză, dar şi din cauza orei (era şapte dimineaţa) cei de la B 1 au “mâncat” exact litera care nu trebuie.

Cele două burtiere au făcut furori şi pe contul de Facebook al Paginademedia.ro. Daţi Like dacă v-au plăcut şi vouă.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • nemesis nemesis
    Perfect de acord: cei care se arunca in apa inghetata sa prinda crucea sau ingheata ore in sir la coada sa pupe niste mumii tamaiate sunt niste CRETINI.
  • Mircelus Radu Mircelus Radu
    Da-mi un argument inteligent pentru care merita sa fii "de acord" cu o afirmatie pe care nu a facut-o nici cel care a scris burtiera aia.

    Nu sunt cretini cei care au o alta optiune decat a ta.
  • analugajana analugajana
    Ma distreaza felul in care se autoelimina aceste posturi tv. Nu au nimic in comun cu jurnalismul profesionist, echidistant. Au luat lectii bune de la DD.Exista multe lucruri frumoase in aceasta viata, nu trebuie sa le umbrim cu prostia si mahalagismul unor posturi tv.,care se complac in aceasta mizerie umana.Stiri sunt pe net,in ziare straine,cine le stie citi.Depinde de cultura nostra dobandita de-a lungul vietii.
  • Mistress Daniela Mistress Daniela
    E sigura data cand sunt de acord cu B1 !

Trimite un comentariu

sus