Skip to main content

VIDEO ATAC. Antena 1 a găsit explicaţia ieşirii Pro TV de pe Dolce: audienţa Pro a fost erodată de Intact

 

Publicitate

ŞTIRE-ATAC. Antena 1 ştie cu siguranţă de ce a ieşit Pro TV de pe Dolce. Într-o ştire difuzată sâmbătă, Antena 1 spune că decizia Romtelecom este justificată pentru că, oricum, audienţa Proa fost erodată de canalele Intact.

Originală în ştirea cu care îşi atacă concurentul este şi explicaţia pe care o dă Antena 1 pentru înlocuirea Pro TV cu HBO: “Strategia de înlocuire a posturilor Pro TV cu HBO este cu atât mai potrivită, cu cât Pro TV s-a făcut cunoscută ca o staţie axată pe filme.”

Preţul propus de Pro TV ar fi dus la un compromis, "compromis pe care Romtelecom nu este de acord să-l accepte", spune ştirea Antena 1, post care a trecut la rândul său printr-o situaţie similară când, din cauza preţului cerut, a ieşit din grila Digi, a operatorului RCS.

Din ştire:

“Solicitarea de majorare a Pro TV SA nu este justificată de performanţele staţiilor TV sau de calitatea programelor difuzate. De altfel, decizia Romtelecom a avut în vedere scăderea cotei de piaţă a posturilor CME din ultimii ani.”

“Poziţia grupului american pe piaţa românească a fost erodată de staţiile grupului Intact şi de canalele de nişă.”

“Creşterea acestor costuri de către Pro TV SA care nu sunt în concordanţă cu realităţile pieţei ar fi implicat în mod automat costuri mai mari pentru abonamentele clienţilor Romtelecom, compromis pe care compania nu este de acord să-l accepte.”

“Strategia de înlocuire a posturilor Pro TV cu HBO este cu atât mai potrivită, cu cât Pro TV s-a făcut cunoscută ca o staţi axată pe filme.”

Antena 3 completează cu păreri de pe forumuri

Subiectul Pro TV – Dolce a fost prezent şi pe Antena 3, într-o ştire aproape identică, tratată mult mai pe larg, cu citate de pe forumuri, în care abonaţii Romtelecom se dezlănţuie împotriva Pro TV.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • razvan razvan
    daaa si PRO TV castiga nu?
  • Tiberiu Cazacioc Tiberiu Cazacioc
    Ce cearta ciudata ?! Au devenit Romania si piata atat de mici ?!
  • me me
    Nici nu s-a simtit lipsa protv, daca scoteau kanal d cu filmele bune turcesti day, dar asa ,oricum lumea care nu plateste pachetul HBO,via regret a cind I'll for scoate
  • leomircea leomircea
    daca pro tv sifamilia are 10 mil zilnic eu sint papa voitila
  • dan dan
    Ma numar printre cei care au fost si vor ramane pr digi dth, chiar daca dejectiile securiste ale lui felix nu se mai vad.
    Decat sa urle(pardon, sa raga) negru, sau sa pupe gadea cururi psd.iste mai bn ma las pagubas.
    Cat despre mister spagat, a inceput sa moara, incet dar sigur!
  • nolan nolan
    Buna ideea asta, dar la toti retardatii astia le trebuie un lider , adica ceva organizare , sa nu ia unu' mai multe maciuci decat altu, sa dea pe rand...iar tu pari persoana potrivita.Hai ca-ti iese si tie de-o bere mica ce draq!
  • paul S paul S
    mai bine citesti o carte
  • LED LED
    Pro e peste din Intact din toate punctele de vedere:AUDIENTA,STIRI,EMISIUNI!(MAI BINE O VAD PE PITICA ESCA decat trolu si usl-istul GADEA)
  • marius marius
    Stai liniștit ca și pro(S)t tv tot pe acolo sa va zbate, adică locurile 3-4 și se va bate cu antena1 și antena3
  • paul S paul S
    Petrisor, hai sa facem o carciuma unde toti chibitii care n-au ce face si trancanesc tampenii si transmit posteritatii parerilor lor care nu valoreaza absolt nimic, sa faca exact acelasi lucru!
    Adica, sa vina, sa debiteze idiotenii despre Antene, Proteveuri, Erdeesuri sau Dolce, dar sa cumpere si cate o bere de la noi.
    Daca tot sunt atat de timpiti si isi consuma timpul jucand ping-pong intre ei cu idei inepte, macar sa castigam un ban de pe urma lor.
    Teoretic, tu asta faci si acum, dar ar fi mult mai eficient cu beraria.
    Atragi retardatii cu aceste "discutii" dar nu ii valorizezi corespunzator.
    Intr-o carciuma, ei vin cu tampeniile lor, unul zice ca antenele fura, altul ca proteveul e rau, alte nimicuri de-astea, dar... le vindem bere, popcorn, le inchiriem niste maciuci, sa se bata!
    E pacat, daca tot ai adunat hoarda asta, sa nu o pui in valoare!
    Trebuie sa faci bani!
  • radu09 radu09
    haide ca bate vantu prin sediile DOLCE-Romtelecom ,iar la RDS e coada cel putin in orasu meu a cam gresit DOLCE cu renuntarea la canalele PRO
  • gigi gigi
    Pro-ul se duce la vale......
  • expertul expertul
    de unde ai scoso asta cu 10 mil de oameni ? mai usor cu propaganda intact pe aici.
  • Jimmy Jimmy
    Pe aceeași idee, Digi ar fi trebuit să înlocuiască Antena 1 cu Mynele TV, stația făcându-se consacrată prin difuzarea de dejecții.
  • Sorin Sorin
    Stai sa se reia Suleyman Magnificul sa cada iar Antena1 pe 3 sau 4 :)

    Ce statie de looseri .

Trimite un comentariu

sus