Skip to main content

VIDEO. Coca-Cola a lansat o campanie antiobezitate

 

Compania Coca-Cola a lansat o campanie TV prin care se apără de acuzaţiile că produsele sale duc la obezitate.

Publicitate

Într-un spot de două minute care a fost difuzat de luni seară pe canalele de ştiri din America, liderul mondial al băuturilor carbogazoase Coca-Cola a vorbit despre ceea ce ei numesc provocarea complexă a obezităţii, scrie Los Angeles Times.

Coca-Cola a menţionat că face eforturi pentru transparenţa în ceea ce priveşte valorilor nutriţionale ale produselor sale, cât şi despre faptul că se doreşte expansiunea liniei de produse fără calorii.

Campania vrea să arate că în ultimii 15 ani Coca Cola a reuşit să reducă numărul de calorii consumate per servire cu 22%.

Spotul antiobezitate

Ursii polari din reclamele Coca Cola folosiţi într-o reclamă anti-Coca Cola

Vara trecută, Centrul pentru Ştiinţă în Interesul Public s-a folosit de emblematicii urşi polari de la Coca Cola pentru a evidenţia problema obezităţii în America, cât şi rolul pe care îl joacă comaniile de băuturi carbogazoase în această problemă.

Pornind de la reclama clasică, Centrul a făcut un spot ce încearcă să expună consecinţele nefaste asupra sănătăţii cauzate de consumul exagerat de băuturi carbogazoase, scrie AdWeek. Faimoşii urşi au ajuns, în spotul Centrului pentru Ştiinţă în Interesul Public, trişti, greoi şi diabetici.

Urşii obezi

Spotul intitulat "Urşii adevăraţi" (The Real Bears) a fost realizat de agenţiile Common, Boulder, Colo.; The Butler Bros., Austin, Texas pentru clientul Center for Science in the Public Interest.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • bogdan bogdan
    ce vrajeala :)). Bauturile carbogazoase sunt principaul factul al obezitatii in lume...iar alea cu zero zahar, sunt pline de sorbitol sau indulcitori sintetici, care desi nu au calorii in sine, schimba drastic "simfonia" hormonala a individului, facandu-l si mai predispus obezitatii decat bauturile clasice cu zahar.
  • Gaby.B Gaby.B
    Cu o floare nu se face primavara. Daca o mancare sau o bautura are 1 calorie nu insemana ca te poti ingrasa daca consumi zilnic. O prostie foarte mare. Daca consumi zilnic 2000 calorii, trebuie sa si dai jos 2000 calorii. Astfel te ingrasi.
  • Anna Anna
    mai conteaza si felul omului ca spre exemplu sa dau exemplu din media de la noi Oana Zavoranu bea numai Coca Cola arata ea a persoana care sufera de obezitate?
    Pe bunica-mea o doare toate alea cand tine prostia aia de post si se simte slabita dar tot continua sperand ca Dumnezeu o vede si o ajuta.
    Mancati voi numai legume cu chimicale si apa cu nitrati sperand ca traiti mai mult.

Trimite un comentariu

sus