Skip to main content

VIDEO. Rubrica Meteo de la Prima TV, prezentată de vagabonzi

 
Capturaţi ecranul complet 14.01.2013 170510.bmp
Capturaţi ecranul complet 14.01.2013 170510.bmp

Publicitate

Rubrica „Meteo” a principalului jurnal informativ al Prima TV ”Focus” îşi schimbă prezentatorii, timp de o săptămână. Aceştia vor fi înlocuiţi de Jeni (65 de ani), fără adăpost de 17 ani, Bogdan (42 de ani), om al străzii de 11 ani, şi Nicuşor (41 de ani), care locuieşte pe stradă de mai bine de 11 ani.

Timp de cinci zile, cei trei oameni ai străzii şi alţii ca ei le vor spune telespectatorilor postului tv cum va fi vremea şi cum să-şi potrivească ţinutele, astfel încât să se protejeze de gerul de afară.

„Zilele Speranţei” este campania prin care Samusocial, singura organizaţie neguvernamentală din Bucureşti care oferă asistenţă social oamenilor străzii, şi Prima TV încearcă să sensibilizeze opinia publică cu privire la pericolele nebănuite care îi pândesc pe cei care, din cauza unei conjuncturi, nu au un acoperiş deasupra capului.

Sabina Nicolae, director executiv al organizaţiei Samusocial: „Pentru un om obişnuit, un grad în minus afară se traduce într-o haină mai groasă. Pentru un adult fără adăpost, un grad în minus poate însemna distanţa dintre viaţă şi moarte. Pentru mulţi dintre noi, această graniţă poate părea exagerată. Ea este însă o realitate, cu care noi, cei de la Samusocial, ne confruntăm în fiecare an. Doar împreună, comunitatea poate transforma această situaţie dramatică în incidente izolate.”

Persoanele care doresc să se implice şi să susţină campania „Zilele Speranţei” o pot face prin donaţii, în contul RO93BRDE441SV49929504410, deschis la BRD, agenţia Carol.

“Pentru noi, a fost o experienţă pe cât de inedită, pe atât de emoţionantă. În timpul filmărilor, am descoperit în fiecare din cei cinci colaboratori o doză impresionantă de curaj, de poftă de viaţă, de omenie şi de bunătate sufletească”, au declarat la unison membrii echipei Meteo Focus de la Prima TV.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mihai Mihai
    Vagabonzi ? Eu i as numi persoane fara adapost aici pe site ca nu citesc Romania Mare sau ma uit la Otv.Ma deranjeaza titlul
  • Iulia Bunea Iulia Bunea
    Am modificat. Multumesc
  • mihaela mihaela
    ati inebunit? Prima TV ...milioane de telespectatori? unde, in ce secol? si care Focus? ala mai e jurnal? Javrila l-a ingropat de mult.
  • Razvan Razvan
    Salut aceasta actiune! Chiar cred si sper in impactul pe care l poate avea!

Trimite un comentariu

sus