Skip to main content

VIDEO. Striblea, mesaj din spital: “M-am întors! De pe o parte pe alta, e adevărat, însă vă asigur că asta este o veste bună”

 

Publicitate

Cătălin Striblea a transmis primul mesaj public de la operaţia de săptămâna trecută, când a suferit un atac cerebral:

“Doamnelor si domnilor, m-am intors! De pe o parte pe alta - e adevarat , insa va asigur ca asta e o veste cat se poate de buna. :)”, spune Striblea într-o postare pe Facebook, difuzată şi de postul RTV în această seară, la emisiunea Corinei Drăgotescu.

Striblea:

“Vreau sa stiti ca am inceput exercitiile de recuperare cu kinetoterapeutii Florenta si Dan, carora sper sa nu le dau prea mult de lucru. :)”

“Sa fiti convinsi ca mare parte din recuperarea mea rapida se datoreaza acestor mesaje pe care le tot primesc de 5 zile incoace: gandurile voastre bune m-au protejat si m-au facut mai puternic.

Si - ca sa va dau si o stire de ultima ora: ne vom revedea foarte curand!”

Cătălin Striblea a suferit un atac cerebral în dimineaţa zilei de 16 ianuarie. În aceeaşi zi, a fost operat cu succes la spitalul Bagdasar Arseni.

Mesajul integral al lui Cătălin Striblea:

"Doamnelor si domnilor, m-am intors! De pe o parte pe alta - e adevarat , insa va asigur ca asta e o veste cat se poate de buna. :)

Mi s-a spus in ultimele zile ca sunt un om norocos. Sunt norocos, intr-adevar, pentru ca am intalnit medici extraordinari carora nu imi vor ajunge niciodata cuvintele sa le multumesc indeajuns. Toata recunostinta mea profesorului dr. Mircea Gorgan si echipei sale, precum si doamnelor doctor Neacsu, Gheorghita si Cristescu! Multumesc tuturor celor de la Spitalul Bagdasar-Arseni, de la doamna director Anca Buliman pana la asistentele si infirmierele care au grija de mine! Vreau sa stiti ca am inceput exercitiile de recuperare cu kinetoterapeutii Florenta si Dan, carora sper sa nu le dau prea mult de lucru. :)

La fel de norocos sunt si datorita voua, a miilor de mesaje pe care mi le-ati transmis fie pe telefon, fie pe FB; fie de la prieteni, fie de la necunoscuti: va multumesc tuturor! Sa fiti convinsi ca mare parte din recuperarea mea rapida se datoreaza acestor mesaje pe care le tot primesc de 5 zile incoace: gandurile voastre bune m-au protejat si m-au facut mai puternic.

Si - ca sa va dau si o stire de ultima ora: ne vom revedea foarte curand!"

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • VaDin VaDin
    Sanatate multa!
  • Tibanu Tibanu
    Sanatate si refacere pentru C. Striblea!
    se pare ca a lucra in presa devine din ce in ce mai periculos pentru sanatate.
  • Gigi Gigi
    da bine le-ai mai zis-o!
  • Andrei Andrei
    Cred ca e facatura ca sa mai ridice putin in rating. Vom afla cand revine ca i-a zis Basescu sa-si ia un mic concediu si nu stia pe ce motiv :)
  • Mahorcu Mahorcu
    Ma bucur mult ca se reface.
    Catalin Striblea este printre putinele (cateva, de numarat pe degete) persoane din RTV ala care aminteste de ideea de post de stiri respectabil.
  • Mistress Daniela Mistress Daniela
    SENZATIONAL ! EXCLUSIV RTV ! SOC ! Striblea se intoarce ! De pe o parte pe alta.

Trimite un comentariu

sus