Skip to main content

Viorel Vasile Buda a fost ales vicepreşedinte al CNA

 

Publicitate

Viorel Vasile Buda a fost ales vicepreşedinte al Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA), în şedinţa de marţi a Consiliului, care nu a avut un regim public şi în care voturile membrilor au fost secrete, potrivit Mediafax.

Membrii Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) s-au reunit, marţi, în jurul orei 11.00, într-o şedinţă care nu a avut regim public şi a cărei ordine de zi nu a fost făcută publică până în momentul difuzării acestei ştiri.

Potrivit articolului 15 din Legea audiovizualului, şedinţele Consiliului sunt publice, cu excepţia cazului în care se propune preşedintele şi se alege vicepreşedintele.

Surse au declarat, însă, pentru Mediafax, că Viorel Vasile Buda (susţinut de PNL) a fost ales vicepreşedinte al CNA. Pentru această funcţie au mai candidat Valentin - Alexandru Jucan, Lorand Turos şi Cristina Trepcea.

Cine este Viorel Vasile Buda

Viorel Vasile Buda este (61 de ani) este licenţiat în Fizică şi are un master în „Drept Administrativ şi Statutul funcţionarului public”.

A fost profesor de fizică până în 2005, apoi a devenit Inspector şcolar, iar în 2008 a fost ales deputat PNL în comisia de învăţământ. Viorel Vasile Buda este membru PNL din 1990.

Pe 28 decembrie, membrii CNA au propus-o pentru funcţia de preşedinte pe Laura Georgescu, urmând ca aceasta să fie validată de Parlament.

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Unu` Unu`
    Buda. Un nume predestinat pentru situatia actuala a audiovizualului.

Trimite un comentariu

sus