Skip to main content

Despărţire Virgil Ianţu - Kanal D. Ianţu: "am decis să nu prelungesc colaborarea". Kanal D: "Managementul nu a dorit continuarea"

 
Virgil-Iantu-coperta-tvmania1
Virgil-Iantu-coperta-tvmania1

foto TVMania

ACTUALIZARE: "Contractul de colaborare dintre Dogan Media International - Kanal D si domnul Virgil Gătăianţu a incetat la 31 decembrie 2012, prin expirarea perioadei de valabilitate" spun oficialii Kanal D, într-un răspuns trimis în exclusivitate Paginademedia.ro.

Maria Popescu, PR & Communication Manager Kanal D:

"Deoarece nu a dorit continuarea colaborării, Kanal D nici nu şi-a manifestat intenţia de prelungire a acestui contract.
Managementul Kanal D nu a luat încă decizia dacă va prelungi licenţa pentru emisiunea Vrei sa fii milionar? în acest an."

Virgil Ianţu se desparte de formatul Vrei să fii milionar de la Kanal D. Vedeta şi-a exprimat nemulţumirea faţă de modificările aduse formatului Vrei să fii milionar,  pe contul său de Facebook.

„În urma acestor probleme şi a nerespectării termenilor contractuali, am decis să nu prelungesc colaborarea propusă la începutul ultimului sezon de către postul Kanal D”, a scris Virgil Ianţu în mesaj.

Virgil Ianţu s-a alăturat Kanal D în vara lui 2011, după cum paginademedia.ro a anunţat AICI.

Declaraţia integrală, în continuare:

„ Am asteptat inceputul de an pentru a le raspunde celor care m-au intrebat in repetate randuri despre ce se intampla si ce se va intampla cu "Vrei sa fii milionar?".

Dupa cum ati observat, in anul care a trecut, organizatorii au facut multe modificari cu care nici voi, dar nici eu nu am fost de acord, incepand de la numarul de episoade si pana la continutul si durata acestora. Numarul de episoade a scazut de la trei pe saptamana, la doar unul, ora difuzarii a fost schimbata, ca mai apoi si durata unui episod sa fie injumatatita.

A fost o politica pe care nu am inteles-o si care a privat si publicul, castigat de Kanal D datorita acestei emisiuni, de motivul pentru care se indreptase spre acest post. Mai pot adauga si faptul ca pe pagina de Facebook "Vrei sa fii milionar?" au aparut de-a lungul timpului si continua sa apara postari deloc potrivite cu scopul pe care il avea aceasta pagina, iar oamenii ma asociaza direct pe mine cu postarile sau premiile respective, nu pe cei care le fac de fapt.

"Vrei sa fii milionar?” a avut un aport enorm la castigarea de catre Kanal D a locului 3 in audienta, dupa cum au declarat reprezentantii postului la momentul respectiv. Dar odata ce lucrurile au ajuns acolo, respectul si interesul postului pentru publicul castigat s-au schimbat.

In urma acestor probleme si a nerespectarii termenilor contractuali, am decis sa nu prelungesc colaborarea propusa la inceputul ultimului sezon de catre postul Kanal D.“

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • aidan aidan
    parca vad ca tvr va fi exact ce-i trebuie! acum, cand sute de angajati onesti vor fi dati afara. tvr moare dar se pot face bani frumosi si dintr-un cadavru. pentru pile, oricand.
  • insideman insideman
    @Mihalea S
    Toate linkurile pe care le-ai pus fac referire la aceeasi editie, prima de Milionar pe Kanal D. Audienta variaza de la editie la editie, iar push-ul de mk se simte la inceput, la primele editii. Cifrele medii, crede-ma, sunt modeste. Si le raportez la Roata Norocului, adica tot la un produs Kanal D cu acelasi slot de difuzare. Fireste ca declaratiile lui Iantu au fost atunci, la lansare, pro turci. Doar nu te apuci sa iti critici "sefu'" a doua zi dupa ce te-a angajat? In privinta felului in care se despart, senzatia mea e ca Iantu a ramas cu niste frustrari, mai mult sau mai putin intemeiate.
  • mihaleaS mihaleaS
    @Andy,
    sa stii ca nu ai dreptate, am tot urmarit declaratiile de la revenirea emisiunii in 2011. Si declaratiile lui Iantu la acea vreme au fost pro turci, spunand ca motivul pentru care a acceptat propunerea lor, a fost alegerea de catre ei a acestui format, chiar multumindu-le pentru asta. Hai totusi sa recunoastem ca nu e Kanal D printre cei mai corecti de pe piata. In timp ce despre Iantu nu prea poti zice ca a fost vreodata fara coloana vertebrala, nu l-am vazut deloc in scandaluri.
  • andy andy
    Nu l-am auzit pe Iantu la inceput sa multumeasca celor de la Kanal D pentru ca au avut inspiratia sa resusciteze un format disparut si pe el sa il readuca pe ecran cand nu il mai vazuse nimeni de 2 ani!
  • Maximus Maximus
    "bahmuteanca" e la Prigoana!l
    Nu detine asemenea date. Ea se arunca in lupta dar nu detine, in multe cazuri, "armamentul" adecvat.
  • MihaleaS MihaleaS
    Pt insideman:
    eu zic ca omul nu bate campii, nici nu pare genul, chiar ei au zis de audiente. Si chiar si pe pagina de media am citit la momentul ala.
    http://stiri.rol.ro/-vrei-sa-fii-milionar-a-adus-kanal-d-pe-locul-trei-in-audiente-cati-romani-s-au-uitat-la-emisiune-726594.html
    http://www.agentiadepresamondena.com/virgil-iantu-vrei-sa-fii-milionar-primul-loc-audiente/
    http://vsfm.kanald.ro/Noutati/Vrei-Sa-Fii-Milionar-Show-ul-Difuzat-De-Kanal-D-A-Fost-Aseara-In-Topul-Preferintelor-Romanilor/
  • Horea Horea
    @bahmuteanca

    Stii cumva ce salariu avea Iantu la Kanal D?

    Multumesc!
  • sfinx sfinx
    s-a gandit ca nu va mai face bani
  • insideman insideman
    Audientele Miliardarului erau, hai sa fiu decent, modeste. Cand Iantu vorbeste despre aportul sau la ridicarea canalului, imi pare rau sa o spun, bate campii cu gratie. Pe cifre, Varciu s-a dovedit mult mai puternic cu Roata Norocului. De fapt, nu Iantu e vinovat. Un format de cultura generala cu oameni obisnuiti e greu de "vandut" la noi. Uitati-va la Cu banii jos, Antena l-a scos in toamna pentru ca nu facea fata, revine cu el acum cand e o perioada linistita. Kanal D a facut ce era de facut, e un post comercial si vrea sa vanda.
  • reporter reporter
    si chiar daca e asa, numai un prost mai sta la aceeasi munca atunci cind i se taie salariul. si tu, probabil, faci parte din acea categorie...
  • matei_a matei_a
    Cu sau fara el Prima s-a descurcat foarte bine. La fel o sa faca si Kanal sau alt post care va face emisiunea. Mare vedeta se crede si asta... uap uap shuap
  • bahmuteanca bahmuteanca
    durata mai mica, programare mai rara = salariu mai mic. asa e, neanea Iantule!?
  • marius marius
    Bravo ma! pleaca de la turci. Pleaca tu, sa plece si Varciu si aia doi de la WOWbizz si lasa-tii, sa vedem cu ce mai fac ei audienta, cu lucruri turcesti? Suleyman nu tine o vesnicie si dupa ce se termina se duce si audienta lor, ca prea se lauda si se cred prea smecheri "kanaldisti" dar pentru mine sunt varza fata de Pro tv sau Antena 1.
  • cristi cristi
    Puteau sa il bage lunea si martea de la 20 la 21, iar Suleyman sa intre dupa el, de la 21 la 22.30, si apoi de la 22.30 WowBiz. Asa era perfect.
  • cristi cristi
    Adevarul e ca are dreptate, inainte se difuza de 3 ori pe saptamana, si tinea o ora intreaga. De cand a aparut Varciu cu emisiunea lui, a fost mutat dupa 22, doar miercurea, ca apoi sa i se taie din emisiune si sa ramana doar cu jumatate de ora, de la 22.00 la 22.30 dintre care 10 minute era pauza. Cu ce a mai ramas, cu 15 minute o data pe saptamana ?!

Trimite un comentariu

sus