Skip to main content

7 Februarie. EVZ scoate un nou supliment - Sport junior, la care va scrie şi Cristian Ţopescu

 

Mircea Radu TopescuCRISTIAN ŢOPESCU SCRIE LA NOUL SUPLIMENT EVZ. Cunoscutul jurnalist sportiv Cristian Ţopescu a devenit şi colaborator al redacţiei ”Evenimentul zilei”. Acesta va scrie comentarii pentru un nou supliment al EVZ.

Publicitate

De marţi, 12 februarie 2013, abonaţii şi cei care cumpără ziarul de la chioşc vor putea beneficia de un nou produs inclus în preţul neschimbat al ziarului ”Evenimentul zilei”. După sumplientele ”Animalzoo” şi ”Doctorul zilei”, EVZ vă oferă un nou supliment care are ca temă sportul. ”Sport junior” este dedicat promovării sportului la vârste cât mai fragede, scrie Evenimentul zilei. În noul supliment veţi putea să găsiţi şi semnătura cunoscutului jurnalist sportiv Cristian Ţopescu, pe care veţi putea să-l ”întâlniţi” şi la Radio Sport Total FM.


Cristian Ţopescu, editorialist ”SPORT JUNIOR”


REPORTERUL DAT AFARĂ DE ANTENA 3 SCRIE LA COTIDIANUL.RO. "Înalta Poartă bruxelleza", care redactează o "fiţuică sovietică" denumită raportul pe justiţie şi care "îşi dezvăluie pe faţă caracterul totalitar". În astfel de termeni descrie Comisia Europeană Bogdan George Rădulescu, până pe 1 februarie corespondent al Antena 3 la Bruxelles. Aprecierile sale nu sunt publicate de televiziunea trustului Intact, ci pe Cotidianul.ro, site-ul lui Cornel Nistorescu, unde Rădulescu scrie şi după ce, săptămâna trecută, Antena 3 a anunţat că îl dă afară pentru afirmaţii "nedemne de un jurnalist" - făcute, punctual, pe 30 ianuarie la adresa purtătorului de cuvânt al CE, Mark Gray, scrie HotNews.ro.
Studiu de caz: Pe cine a ales Antena 3 corespondent la Bruxelles, înainte să-l dea afară pentru afirmaţii "nedemne de un jurnalist"


TOCMAI.RO, SITE-UL CU CEL MAI MARE NUMĂR DE AFIŞĂRI. Tocmai.ro, cel mai mare site de anunuţuri gratuite de pe piaţa locală, a înregistrat în ianuarie aproape 282 de milioane de afisări, conform SATI - Studiul de Audienţă şi Trafic Internet, fiind site-ul românesc cu cel mai mare număr de afişări, scrie Wall-Street.ro. În secţiunea de anunţuri, pe locul al doilea se află Mercador.ro cu aproape 100 de milioane de afişări, iar pe locul al treilea Publi24.ro cu 27,5 milioane.
Tocmai.ro este un site lansat în 2009 prin care utilizatorii pot vinde şi cumpăra produse şi servicii din domenii precum imobiliare, autoturisme, mobilier, haine, electronice şi electrocasnice, cosmetice, produse agricole.
Tocmai.ro, site-ul cu cele mai mari afisari din Romania: aproape de 300 milioane


DESIGNERUL LOUIS VUITTON ESTE NOUL ŞEF DE CREAŢIE AL DIET COKE. Designerul Marc Jacobs s-a asociat cu brandul Diet Coke, devenind directorul de creaţie al acestuia pentru anul 2013, scrie Wall-Street.ro, care citeazムMediafax.
Acest parteneriat celebrează cea de-a 30-a aniversare a brandului Diet Coke şi reprezintă în acelaşi timp un element important al campaniei "Sparkling Together For 30 Years".
Marc Jacobs va asigura designul pentru o ediţie limitată de sticle şi cutii Diet Coke.
Marc Jacobs, născut pe 9 aprilie 1963, este un renumit designer american, patronul brandului care îi poartă numele. Marc Jacobs este, totodată, actualul director de creaţie al mărcii franceze Louis Vuitton.
Marc Jacobs, directorul de creaţie al Louis Vuitton, este noul şef pe creaţie pentru Diet Coke

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus