Skip to main content

FOTO/VIDEO/Live text. Eurovision - Elena Cârstea, Renee Santana şi Narcis Iustin Ianău printre finalişti

 

Eurovision culise

Publicitate

23:49 - În finală, cei 12 calificaţi sunt:

Ovidiu Anton, Al Mike feat. Renee Santana, Elena Cârstea, Narcis Iustin Ianău, Andrei Leonte, Cristian Prăjescu, Luminiţa Anghel, Free Stay, Cezar Oatu, Tudor Turcu, Robert Turcescu & Casa Presei şi Electric Fence.

23:46 - Bucurie mare pentru ultimul ales în finală: Andrei Leonte este fericit!

23:45 - Cu numărul 10 în finală - Al Mike şi Renee Santana!

23:43 - Al doilea aniversat al zilei s-a calificat în finală: Ovidiu Anton a primit un cadou mult-aşteptat! Cristian Prăjescu merge şi el în finală! Cristian are 16 ani!

23:41 - Narcis Iustin Ianău este primul nume extras din cele câştigătoare, participante în finală. Elena Cârstea se duce şi ea în finala din 9 martie: ”Felicitări tuturor, mulţumim pentru voturi şi o să vă dovedim că putem să cântăm frumos la orice oră!”, a declarat artista.

23:40 - Impresarul Radu Groza a făcut câteva declaraţii în exclusivitate pentru Paginademedia.ro. I s-a părut o a doua seară mai reuşită decât prima. Detalii mai jos:

23:32 - Stop vot! Deja se trage linie: şase concurenţi pleacă în finala din 9 martie.

23:25 - Narcis Iustin Ianău: ”Sper că am să vă fac un cadou frumos de ziua mea!”, declară emoţionat fostul concurent de la ”Românii au talent”.

23:20 - Noi fotografii din culise şi de la momentele în care concurenţii se votează se găsesc AICI.

23:17 - Concurenţii votează de mai multe ori. Fiecare telefon poate acoda 11 voturi unei piese.

se voteaza

23:10 - Cristian Prăjescu are cele mai multe voturi momentan!

23:09 - A început televotingul. Concurenţii au ”înroşit” telefoanele.

23:06 - În pauza de publicitate concurenţii au ”încins” un Harlem Shake, la ideea bloggerilor. Iată ce a ieşit:

22:50 - Cei de la Phaser, ultimii în concurs, comentează în studio despre sărbătoriţii zilei, Ovidiu Anton şi Narcis Iustin Ianău: ”Da, ăştia o să fie mai votaţi pentru că e ziua lor. Hai să zicem şi noi că pe 9 martie facem şase ani de la înfiinţare, să ne voteze lumea!”

22:47 - Impresarul Radu Groza se află şi el în culise şi îşi susţine artiştii.

22:44 - NOI FOTOGRAFII din culise se găsesc AICI.

22:27 - Concurenţii repetă de zor înainte de intrarea în concurs.

22:23 - Eurovisionul trece pe la Ştiri, într-un duplex direct din ”Camera Verde”.

22:12 - În pauza de publicitate, Dana Dorian (care face parte din juriu) a făcut o declaraţie în exclusivitate pentru Paginademedia.ro:

”Eurovision 2013 înseamnă întâlnirea dintre Pro TV şi Antena 1 la TVR, înseamnă ”X-Factor” şi ”Vocea României”, înseamnă voci bune, înseamnă voci tinere, înseamnă speranţă”.

Declaraţia integrală - mai jos:

21:46 - Noi fotografii din culise - AICI.

21:37 - La intrarea lui Alin Văduva concurenţii s-au supus ”ordinului” lui Dan Manoliu, din regie, aşa că s-au auzit primele aplauze.

21:30 - Dan Manoliu, către concurenţii din ”Camera Verde”: ”Nu staţi ca morţii, aplaudaţi-vă colegii! Şi dacă aveţi mai mult de zece invitaţi o să vă rog să îi poftiţi pe cei în plus să iasă, pentru că nu mai au loc concurenţii!”

21:28 - Este ziua lui Ovidiu Anton. Cu spirit de fair play, Leticia i-a cântat ”Mulţi ani trăiască!”. Artistul a primit un tort. Fotografii noi - peste câteva minute.

21:20 - Elena Cârstea va intra a 10-a în concurs. Ea va purta o rochie lungă şi strălucitoare, pe care o prietenă a călcat-o pe hol, în drum spre machiaj.

FLGH0046

21:15 - Ovidiu Anton este primul concurent care a cântat în această seară. Piesa lui, ”Run away with me” are influenţe country şi o violonistă la acompaniament. Sonorizarea este bună, se aude bine în ”Camera Verde”.

21:14 - Zoli Toth (fost SISTEM) a postat în contul personal Facebook: ”Cel mai căutat om al serii va fi incontestabil stilistul TVR. Aşa ceva n-am văzut în viaţa vieţii mele. Juuur! :)))”

21:10 - TVR a pus la dispoziţia internauţilor cinci camere web care filmează în culise şi transmit LIVE. Le găsiţi pe toate AICI.

21:05 - Textele prezentatorilor sunt făcute de Dan Teodorescu (TAXI).

20:54 - Avem primele fotografii din culise. Le găsiţi AICI.

20.48 - Paula Seling în culise: ”Tuşesc ca un măgar!”. Dan Manoliu nu mai are nici el voce prea multă, semn că a muncit foarte mult zilele astea.

20.26 - Bloggerii au sosit deja şi transmit pe net. Concurenţii inspectează ”Camera Verde”, care este mai mult roşie. La machiaj este înghesuială.

În această seară, de la ora 21.00, TVR va transmite cea de-a doua semifinală a concursului Eurovision, preselecţia naţională. Şase din cele 16 piese se vor califica pentru finala din 9 martie, iar câştigătoarea ne va reprezenta în concursul din Malmo.

În cea de-a doua semifinală s-au calificat: Ovidiu Anton, Leticia, Mosquito, Alin Văduva, Al Mike feat. Renee Santana, Diana Matei, 9 Gardens, The Zuralia Orchestra, ABCD, Elena Cârstea, Narcis Iustin Ianău, Claudiu Mirea, Andrei Leonte, Cristian Prăjescu, Jul şi Phaser.

Din prima semifinală s-au calificat deja: Robert Turcescu & Casa Presei, Luminiţa Anghel, Cezar Ouatu, Free Stay, Tudor Turcu şi Electric Fence.

Paginademedia.ro va fi şi în această seară prezentă în culisele concursului şi va transmite LIVE TEXT, foto şi video pe întreg parcursul evenimentului.

CITEŞTE ŞI

Paginademedia.ro transmite din culisele Eurovision. Turcescu s-a calificat

Mai jos, piesele care vor fi prezentate în cea de-a doua semifinală din această seară:

1. Ovidiu Anton - ”Run away with me”

2. Leticia - "We are one"

3. Mosquito - ”Feel the same”

4. Alin Văduva - "Storyline"

5. Al Mike feat. Renee Santana - "What is love"

6. Diana Matei - "Ma Ma He"

7. 9 Gardens - "All for naught"

8. The Zuralia Orchestra - "Sukar Transylvania"

9. ABCD - "Final de război"

10. Elena Cârstea Muttart - "Spinning"

11. Narcis Iustin Ianău - "Seven"

12. Claudiu Mirea - "I feel so high"

13. Andrei Leonte - ”Paralyzed”

14. Cristian Prăjescu - "The best thing in life is to love"

15. Jul - "Wake me up"

16. Phaser - "Pour toi et pour moi"

Autor: Florin Ghioca florin.ghiocagmail.com
viewscnt

Comentarii

  • nadia nitov nadia nitov
    cred ca te-ai uitat la alta televiziune. cand trei iti spun ca arati ca dracul te duci la doctor.
  • david david
    vrem sa vedem audientele de sambata si duminica de pe TVR si de la Te cunosc de undeva! Sau daca nu e protv implicat, gata... fara audiente?
  • Alex.D Alex.D
    @ mariana -> Corect pt ca oamenii ca tine chiar se uita in gura unuia care comenteaza si toshoiaza politica si din cand in se mai duce sa faca bang balang prin cluburi si pe la eurovision. Fiecare cu placerile lui DAR pana iti dai seama ca astea doua chiar nu se pupa, iti meriti viitorul.
    Eu am pretentia ca oricat de inversunat as fi impotriva baselului pot sa imi dau seama si de propaganda pur si simplu aiuritoare de la A3 si uite asa nu ii mai urmaresc si p'astia. Oare cei care se uita labe1 de ce nu pot da dovada de putina luciditate si sa stie sa separe lucrurile(si aici cu luciditatea nu ma refer NUMAI la privitori de b1...ma refer la extremisti de ambele parti). Sunt gusturile tale dar te intreb si eu: de ce trebuie sa fie turcelu' zeu in ale cantarii si sa faca emisiuni POLITICE in acelasi timp??? Eu chiar nu am nimic cu omu' dar am cu astia care ii alimenteaza fanteziile si nu sunt in stare sa perceapa faptul ca cele doua chestii chiar nu merg impreuna.

    Ca sa dau un exemplu(exagerat sau nu)-> e ca si cum primarul Bucurestiului in timpul liber ar face mima in centrul vechi. pur si simplu NU MERGE. Intelegi ce vreau sa spun(sper).
  • no comment no comment
    Aia din camera verde au fost praafff. Limitati in vocabular
  • mariana mariana
    Elena Cirstea si Luminita Anghel!ce cauta expiratele astea la EURIVISION? sunt sterse amindoua.Turcescu bun, succes si nu abandona emisiunea de pe B1TV.
  • adrian adrian
    ce audiente au inregistart cele doua semifinale?
  • matei_a matei_a
    se pare ca exista ceva si mai rau decat Geanina :))))
  • bahmuteanca bahmuteanca
    cind era Gianina Corondan nu era bine, cind sunt ratatii astia iarasi nu este bine...
  • adi adi
    semifinala de dumina seara, din punct de vedere al show-ului in sine, a fost una destul de buna, cu unele mici poticneli de prezentare, inerete intr-un direct de 3 ore..cadre f bune, sunet bun, tedy din camera verde destul de volubil si fresh..felicitari tvr pentru un spectacol frumos..celelate televiziuni bu reusesc nici cu emidiunile inregistrate sa ofere asa spectacol...iar la direct baga reclame la fiecare sfert de ora, si au timp sa corecteze.
  • Radu09 Radu09
    Probabil v ati obisnuit cu alti prezentatori ,cu alte emisiuni poate inregistrate..... pe total a fost Bine la ce schimbari si ce faliment e prin TVR
  • mad79 mad79
    ELENA CARSTEA???
    Un mister!
    Luminita Anghel????
    O gluma proasta!
  • ce dobitoci ce dobitoci
    foarte dezamagit de echipa de prezentare.
    Andreea Banica avea performante in acest sens, cand prezenta emisiunea cu folclorul de la antena 1.
    Paula Seling a fost mai decenta. In rest cei doi baieti si necunoscutii aia din camera verde.....imi pare rau. La un astfel de show nu trebuie sa isi faca debutul tot felul de tot felul.
  • cancitvr cancitvr
    ce penibila e prezentarea. Camera verde e neagra. Si la propriu si la figurat.
  • CoBra 2 CoBra 2
    cat de penibili sunt prezentatorii. Atat ABBA cat si nefericitii aia din camera verde. penibilllllllllllllll!!

Trimite un comentariu

sus