Skip to main content

Acces Direct şi Observatorul Antenei 1 lansează o campanie umanitară: Salvează speranţa

 

Andreea Berecleanu

Publicitate

Acces Direct şi Observatorul Antenei 1 demarează, începând de astăzi, campania “Salvează speranţa”, în care vor fi ajutaţi copii care au real talent într-un domeniu, dar nu beneficiază de posibilităţi materiale, dar şi persoane în vârstă, celebre în trecut, potrivit unui anunţ al postului de televiziune. În acest demers, sunt donaţi toţi banii câştigaţi din publicitatea difuzată într-o ediţie Acces Direct.

Simona Gherghe, prezentatoarea show-ului: "Sunt o mulţime de copii talentaţi în România, care, până acum, n-au avut nicio şansă. Vreau să le dăm noi această şansă!"

Cazurile care vor fi prezentate în ediţia din această seară a emisiunii Acces Direct şi la Observator în campania “Salvează speranţa” sunt: Ileana Constantinescu, vocea care l-a fascinat pe Mihail Sadoveanu şi Camelia Anghel, o micuţă campioană la gimnastică, părăsită de mamă.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Vintila maria Vintila maria
    Buna ziua ma numesc maria am o fetita nectaria o cresc singura sant despartita de tatal ei .fetita e talentata ar vrea sa danseze dar nu avem posibilitati are 5 anisori e un copil foarte energic .eu .probleme de sanatate si tot salariu al dau pe chirie de multe ori adormim flamande avem o viata chinuita plina de griji.si nevoi va rog din suflet ajutatine si promovati ne acest caz.astept raspuns
  • Roxana Chitu Roxana Chitu
    In atentia antena1!
    Buna ziua! Va cer ajutorul pentru a demara o campanie in sprijinul strangerii de fonduri pentru a-l ajuta pe prietenul meu STEFANEL,sa beneicieze de un tratament de recuperare de specialitate intr-o clinica din Austria,Elvetia sau Turcia.In urma unei operatii pe creier,pt extirparea unei tumori de ventricul 4,pe care a suportat-o in urma cu 3 ani,la spitalul Floreasca din Bucuresti,a ramas imobilizat intr-n carucior cu rotile,nu poate sa meraga,sa manance si sa vorbeasca.Are nevoie de terapie specializata pentru a se se recupera neurologic! Va implor sa nu ignorati mesajul meu si sa ma ajutati pentru ca el sa se faca bine! Pentru detalii ma puteti contacta la 0721519063 sau la adresa: [email protected] multumesc din suflet!
  • antena 1 antena 1
    Eu am scos antenele de orice fel din grila de programe.
  • john john
    "Salveaza speranta lui felix" .
  • emilia grecea emilia grecea
    stimata redactie antena 1
    ma numesc GRECEA EMILIA GABRIELA DIN SAT ORODEL COM.ORODEL JUD.DOLJ
    SUNT MAMA A TREI COPII CRISTINA 15ANI MARIAN 13ANI SI IONELA 7 ANI
    NISTE COPII FOARTE TALENTATI LA INVATATURA AU LUAT PANA ACUM NUMAI PREMIUL I SI CEA MICA ESTE ACUM IN CLASA I SI SE POT LUA REFERINTE DE LA SCOALA DE LA TOTI PROFESORII
    AS DORI CA SA AIBA SI EI NOROCUL SA URMEZE O SCOALA BUNA UN LICEU BUN SA DEVINA SI EI CEVA IN VIATA
    DAR TRAIM DIN AJUTORUL SOCIAL DE 300 DE LEI SI ALOCATIA DE 80 LEI DIN CARE APROAR JUMATATE SE DUC PE RECHIZITE SI CULEGERI DE MATEMATICA PE CAIETE SPECIALE PE PACHETELUL DE DIMINEATA
    VA MULTUMESC DIN INIMA
    CU RESPECT
    NOI FAMILIA GRECEA
  • Alex.D Alex.D
    Tu chiar crezi ca mai tine argumentul asta de 2 lei???.....Ti-am zis postac postac dar mai cu talent.
  • ionda ionda
    Ce campanie are pro tv:exista viata dupa moarte.adica nu mai lupta,las-o balta.foarte tare.se potriveste de minune cu "decesele de la ora 5",o campanie de real succesuri.
  • gigi gigi
    In fond....care e problema voastra? Aveti o telecomanda....folositi-o!!!!! Nu va place programul? Sunt o groaza de televiziuni pe cablu....
  • UnPixelAlbastru UnPixelAlbastru
    Astazi a fost publicitate la Acces direct? Recunosc ca nu pot urmari emisiunea, dar am incercat de mai multe ori sa vad cine mai are reclama in emisiune si n-am prins nici o pauza publicitara.
  • Alex.D Alex.D
    Paule nu e nimeni nervos "i'm just stating a fact" cum ar spune chinezu'. Faza tare ca si mie imi place de Gherghe ca si prezenta feminina,e chiar simpatica,TOCMAI d'aia sunt asa de deranjat ca a ajuns asa de jos. Daca prezenta madalin infectia inainte era altceva dar chiar asa...
    Stai lin ca nu am nevoie de confirmari,am incredere in ceea ce gandesc dar intr-adevar ajungi la o mare frustrare cand vezi numai dejectii in jur si uite asa ajungi sa fi mai contondent in exprimare chiar daca nu jignesti. Mi-ar placea si mie sa inlocuiasca asa cat de cat mizeria dar din pacate mi-am pierdut orice speranta si sunt destul de sigur ca in cateva luni(daca nu mai devreme) guta si cu bahmu o sa fie din nou pe canapea invatandu-ne cum e misto sa mirosi ciorapi sau ceva. Nu ma uit la porcarii de genul asta dar deja nu prea mai chstia cu "sa iti creezi propria viata si sa te feresti de astea" pt ca nu te uiti bine dar aflii de oriunde orice tampenie mai ales "dupe" net. Crezi ca pe mine ma interesa Tufaru'??? Dar vezi tu, afland ce i-au facut asteia era si normal sa ma indignez. Ai dreptate si tu ca multa inversunare strica sanatatea dar cand nu mai ai optiunea sa poti sta macar seara si sa te uiti la ceva interesant la un post romanesc si te gandesti la emisiunile "din urma" parca te ia de jos.
    Fir-ar al dracu ' de TV ca si asa in afara de documentare(when the mood strikes me) il mai folosesc doar pt sport.
    P.S: mi-a sarit o idee tandara, pt ca m-ai facut postac si eu care ma stiu de buna credinta si din afara fenomenului(dar consumator) nu prea imi place sa mi se dea cu tifla atunci cand imi spun o parere pe care chiar imi place sa mi-o argumentez de obicei. Faza e ca eu sunt parfum pt ca am mai avut clinciuri mici aici pe site cu oameni care nu voiau ei draga sa inteleaga faptul ca eu pur si simplu imi spun parerea si nu tin neaparat partea cuiva(merg de obicei dupa regula bunului simt).
    P.S la P.S: O sa incerc totusi sa iau sfatul tau in considerare. Daca mai ma aprind repede de la lucruri d'astea frivole ajung la atac cerebral mult prea devreme. Seara buna! si Respect! Totusi esti un om care poate schimba ceva ganduri fara sa sara la presupuneri (odata lamurit fiind).
  • paul S paul S
    Bre, nu ai deloc toleranta la frustrare.
    Fii mai degajat, ce-i cu patima asta?
    Ce-mi scrii mie toate povestile astea?
    Nu ai incredere in valoarea ta, ai nevoie de confirmari?
    Cine sunt eu sa-ti pese de ceea ce cred eu despre tine?

    Sa-ti zic un secret, o plac pe Simona Gherghe, asa in calitate de simpla razesita.
    Visez si eu sa faca emisiuni frumoase, utile societatii, de calitate...
    E ceva rau in asta?
    Am gresit eu cu ceva?
    Daca da, atunci te rog frumos sa ma ierti.
    Uite, vezi, mi-am deschid sufletul in fata ta.

    Dar nu mai fi si tu asa nervos.
    Iti faci singur rau.
    Plus ca alti cititori ar putea sa rada de tine.
  • ioan ioan
    “Sunt o mulțime de copii talentați în România, care, până acum, n-au avut nicio șansă. Vreau să le dăm noi această șansă!”. Abia acum i-ai descoperit, draga Simo?
  • marius marius
    Si ce? Barem le fac, si ajuta oamenii! Nu conteaza scopul personal, ci scopul umanitar.
  • Mishul Mishul
    marius tu esti chiar retardat sau lucrezi la antene? nu ai creier in cap sa vezi ca ei fac toate campaniile astea (coincidenta) doar sa isi acopere mizeriile? se folosesc de durerea oamenilor pentru a se spala ei de cacaturile pe care le fac pentru audienta.
  • Alex.D Alex.D
    bre gigi, eu inteleg postac, postac dar fa-o mai cu talent. tu chiar iti iei bani pe comicarii d'astea? nu, serios? spune-mi si mie sa fac pt ca vreau si eu? in definitiv cunosc situatia:prost e ala care da nu ala care cere... deci fi bun si spune-mi cum sa fac pt ca vreau sa beneficiez si eu de oferta :P

Trimite un comentariu

sus