Skip to main content

Antena 1 dă în judecată Paginademedia.ro

 

Acces Direct. Simona Gherghe

Publicitate

Postul Antena 1 a anunţat că va da în judecată Paginademedia.ro.

Comunicatul integral, în continuare:

COMUNICAT

Antena TV Group îl va acţiona în instanţă pe domnul Petrişor Obae, deţinătorul site-ului “Pagina de Media”, având în vedere prejudiciile de imagine şi materiale produse companiei noastre prin acţiunile de defăimare ale postului de televiziune Antena 1 şi a emisiunii Acces Direct.

Considerăm că acţiunile domnului Obae au un caracter de manipulare a opiniei publice şi a clienţilor care au relaţii comerciale cu Antena 1. Situaţia este agravată de atitudinea ostilă şi dezechilibrată pe care domnul Obae a manifestat-o în mod constant de-a lungul timpului faţă de postul nostru, comparativ cu alte televiziuni.

Constatăm că acţiunile de defăimare şi manipulare prin mesajele publicate de domnul Obae au depăşit cu mult limita decenţei şi a opiniei jurnalistice echilibrate, fapt pentru care, în cursul zilei de mâine, domnul Obae va fi acţionat în judecată pentru prejudiciile produse, valoarea acestora depăşind suma de 500.000 EUR.

Antena TV Group nu va tolera niciodată un astfel de comportament faţă de compania noastra şi faţă de clienţii noştri şi vom respinge cu fermitate orice încercare de manipulare pe care o vor promova în spaţiul public persoane sau instituţii ce actionează cu rea credinţă.

Paginademedia.ro îşi reafirmă poziţia că articolele despre cazul Acces Direct au fost de bună credinţă şi au avut ca unic scop informarea corectă a publicului fără alte interese decât cel public.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • anatena anatena
    Nu va baga nimeni pe gat emisiuni sau canale de televiziune. De aia avem zeci de canale in grilele cablistilor, ca sa schimbam atunci cand un produs devine gretos. Problema nu e ca tabloidele fie ele in format electronic, fie print, insiste pe mizerii, ci ca audienta se construieste pe asemenea produse media si ca aidienta creste tarifele de publicitate si asa mai departe. Cum ati vrea sa gandeasca strategia de marketing o televiziune comerciala, difuzand emisini decente, teatru tv sau emisiuni gastronomice. Nu iau apararea nimanui, dar ma enerveaza cand vad atatatatea voci care cer sanctiuni drastice. In primul rand demonstrati ca audienta se face cu altceva, nu cu jurnalul de la ora 5, si apoi invinovatiti. Oricum, si eu consider ca s-a exagerat in emisiunea cu ioana tufar si cred ca mai normal era ca producatorii sa ceara scuze imediat, in editia de a doua zi. Asa se stinge atot scandalul.
  • harry porker harry porker
    @mihai corect :) , pana la urma aceste mizerii livrate zilnic de mai multe televiziuni nu ar exista daca diverse companii nu le-ar sponsoriza, este foarte simplu. Ce a facut Avon acum a fost o miscare de marketing ca sa iasa baiatul bun in toata povestea asta cand de fapt nu e deloc asa. Si Avon si celelalte companii care sponsorizeaza astfel de gunoi nu stiu oare formatul acestor emisiuni? Hai sa fim seriosi :) normal ca stiu doar ca ipocrizia e mare in Romania. Treaba asta cu publicarea companiilor care prin sponsorizare livreaza astfel de mizerii este una excelenta, in felul asta le putem sanctiona direct pe acestea pentru ca pana la urma sunt actori principali in acest film, impreuna cu "televiziunile" desigur
  • Mih Mih
    Excelent, Petrisor!
    Reflectorul pus pe mizeria "intact" non-stop si de catre cat mai multa lume. Informatie & Reactie
    Nu te lasa, Obae! :)
  • Cristal Cristal
    Stimate Domn
    Te poti apara usor de Antena 1 ,ai relatat adevarul felicitari,vezi ca Simina Gherghe a defaimat mai multe vedete in ultimile 2 saptamani alaturi de Antena 1
  • trompeta trompeta
    De unde stie a1 ca paginademedia este a lui Obae?
  • mihai mihai
    cei care isi retrag reclamele de la un post tv sau de pe alt canal media o fac pentru ca emisiunile nu ii mai reprezinta si asocierea dintre continutul unei emisuni si propria reclama pot sa le aduca deservicii, ar fi trebuit sa se gandeasca mai demult unde fac reclama ... iar avon a luat acesta decizie acum numai ptr publicitate
  • gabi cristescu gabi cristescu
    :)) bai frate, dar tu nu stii sa scrii corect si ti-ai gasit ocupatie:)) cica, "e ca si cum (voi, compania L’Oréal) a-ti gira..."
  • Latiu Latiu
    Au numai emisiuni de mana a doua, reluari la reluari, vechituri, glume proaste, stiri retarde sau fabricate, talk-show-uri partinitoare, sute de minute de reclama intr-o zi, prezentatori, redactori sau angajati infumurati, un patron ticalos si inca nu si-au pierdut audienta? Ce se intampla cu noi oameni buni? Sau nu mai e vorba de oameni?
  • Niculae Niculae
    Nici eu nu am ştiut până acum de existenţa paginiidemedia.ro
    Clar, comunicatul NEinspirat al managerului de la Antenă v-a triplat traficul şi publicitatea pe pagină. Staţi liniştiţi că nu vă dă nimeni în judecată. Nu sunt chiar atât de duşi. Ar însemna să vă explodeze traficul pe pagină şi încasările din publicitate. În plus, românii s-au săturat să fie ţinta roşiilor stricate ale televiziunilor de scandal... Aşa că Antenele nu vor dori să rişte confruntarea cu reacţia unei generaţii, în care încolţesc mugurii iubirii de ţară.
  • cucubau cucubau
    Sincer nu auzisem de paginademedia.ro pana acum dar cu ocazia asta cred ca vor fi mai multi utilizatori aici si in plus chiar vreau sa caut sa citesc articolele care au defaimat A1 si emisiunea aia a lor. Sincer paginademedia.ro ar trebui sa trimita o scrisoare deschisa catre A1 in care sa multumeasca macar pentru publicitate gratuita.
  • Vlad Ilaş Vlad Ilaş
    Salutare.
    Văzând acest comunicat de presă, mi l-am imaginat cum ar suna dacă Antena TV Group ar trece în cealaltă tabără, iar în loc de Petrişor Obae ar fi societatea civilă din România.
    http://blog.vladilas.ro/2013/02/08/hotul-striga-hotii/
    Cred că este perfect valabil!
  • expertul expertul
    pentru cine nu stie, blogul mediaddict e blogul de propaganda al celor de la intact. creat pentru alternativa intact la paginademedia.
  • Andrei Andrei
    Obae cel mai tare! Varanul sucks!
  • expertul expertul
    @cristus, daca ai tu audientele, esti liber sa le postezi pe acest site la comentarii. stim ca mizeria simonei e lider de audienta. PS daca mega emisiunile antenei sunt macelarite de filme redifuzate de protv ce vina are petrisor?
  • eugeniu eugeniu
    Petrisor... te-ai scos de niste trafic masiv!

Trimite un comentariu

sus