Skip to main content

Antena 1, scrisoare deschisă către Avon după scoaterea reclamelor de la Acces Direct

 

sorin-alexandrescu-2
Sorin Alexandrescu, CEO Antena Group

Publicitate

Paginademedia.ro publică fără alte comentarii punctul de vedere al Antenei 1 în legătură cu retragerea reclamelor Avon de la emisiunea Acces Direct.

Domnului Răzvan Diraţian, director general

„Am constatat faptul că Avon, compania dumneavoastră, a luat decizia de a afecta relaţia comercială dintre companiile noastre prin intermediul declaraţiilor de presă, aşa cum acestea sunt prezentate în spaţiul online încă din data de 6.02.2013.

Considerăm că decizia, aşa cum aceasta a fost emisă în spaţiul public, nu face decât să dea curs şi să vă implice direct într-o acţiune de manipulare mediatică, promovată de  o persoană care are interese personale, acţionând cu rea credinţă împotriva companiei noastre.

Constatăm că aţi dat curs acestui demers într-o manieră neconformă cu principiile elementare de business, în contradicţie totală cu modul în care Antena Group a derulat relaţiile comerciale cu dumneavoastră, cu toate că reprezentaţi doar 0,003% din cifra noastră de afaceri.

Maniera în care v-aţi exprimat şi felul subiectiv în care v-aţi coordonat deciziile nu are decât un singur efect, acela de a afecta vizibilitatea produselor dumneavoastră faţă de publicul ţintă vizat. Acest efect este cu atât mai puternic cu cât decizia dumneavoastră a fost influenţată de acţiuni de presă manipulative, fără a fi întemeiată pe pe studii sau cercetări care să releve impactul conţinutului emisiunii Acces Direct asupra comportamentului de consum al clienţilor.”

Sorin Alexandrescu

CEO Antena Group

Totodată, postul de televiziune a anunţat că va da Paginademedia.ro în judecată. Detalii AICI.

Paginademedia.ro îşi reafirmă poziţia că articolele despre cazul Acces Direct au fost de bună credinţă şi au avut ca unic scop informarea corectă a publicului fără alte interese decât cel public.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Pisi Pisi
    Bravo Avon!!! Nu va lasati santajati!! Rusine Antena !!
  • subalternu' cu coae subalternu' cu coae
    Imi pare rau ca sefu' lu sefu' lu sefu' e asa un neam de neam prost...revin cand ma mai enervez pe astia care nu au habar cu ce se mananca televiziunea...
  • Martin Martin
    prea multe certuri..
  • neaNae neaNae
    draga CEO Antena Group,pai pt doar 0,003% din cifra voastra de afaceri,nu are rost sa scrii scrisori...chiar esti CEO pe acolo la varan?
  • Tiberiu Cazacioc Tiberiu Cazacioc
    In ce priveste exploatarea media a d-nei Tufaru, ar trebui ca autoritatile sa se sesizeze daca persoana are probleme, daca nu are discernamint, fiind folosita astfel in emisiuni TV. Este si o discriminare vadita, ce trebuie eliminata prin interventia autoritatilor publice.
  • Tiberiu Cazacioc Tiberiu Cazacioc
    Felicitari Avon pentru responsablitate corporatista sociala. Ati facut ceea ce corespunde valorilor companiei, o companie locala dar si americana.
  • Kandia(no) Popescu Kandia(no) Popescu
    Bine, Royce. Acum, te rog nu mai țipa, ia un distonocalm si culca-te cu mana stanga asa cum faci de mic.
    PS: Cofetarule, Alexandrescule, Ciocolaxule, Royce iti zici mă? :)
    Nu ti-ai fi dat si tu un nume de cod familiar gen ”muffins”, ”doboș”, ”ecler cu frișcă”....
  • alina alina
    BRAVO AVON!!!
  • Orfe Orfe
    RED CA aNTENA 1 NU AR TREBUI SA FACA ZID IN JURUL SIMONEI, CI AR TREBUI SA O CONCEDIEZE, PENTRU A NU AVEA DE SUFERIT.
  • Petrişor Obae Petrişor Obae
    Vina e a noastră. Noi am greșit numele :) Se mai întâmplă, bine că ne-ai atras atenția.
  • Doru Panaitescu Doru Panaitescu
    Domnul din imaginea de mai sus este rugat sa afle in primul rand cum il cheama pe CEO Avon: Diratian, care asteapta si un miel din aia 500.000 pe care o sa ii incaseze de la Petrisor.
  • ROYCE ROYCE
    OBAE TREBUIE SA RASPUNDA PENTRU PREJUDICIILE DE IMAGINE ADUSE POSTULUI ANTENA 1.
  • petre petre
    multa prostie pe lumea asta. chiar nimeni nu stie ca aceasta emisiune doar e prezentata de gherghe.in spate sunt producatori,poate realizatori,redactori,etc.idiot a fost reporteru lu peste,ala care e dus cu capu. cum sa bagi un asemenea om in echipa! problema e a celor care nu sunt in stare sa gaseasca subiecte si nu stiu pe cine sa invite.gherghe e nevinovata.detot.
  • nadia nitov nadia nitov
    scrisoare deschisa inchipuita: draga avon, esti dusa! cum nu ti-a placut ceara din urechile tufarei? pe baza filmarilor noastre poti scoate un produs nou-nout de curatat urechi jegoase fara apa! si de picioare ca ai laboaratoare si descoperi tu ceva! in loc sa ne dai bani ca sa putem filma si alte scarbosenii tu te retragi?! da' cine te crezi, ma, avoane? tu stii cine sunt eu? eu sunt CEO si dau ce vreau eu pe post pe banii tai! acum, aveam in lucru o descoperire SENZATIONALA! chilotii nespalati de un deceniu! cu ce bani sa conving acum posesorul sa ii dea jos? ca din ai mei slaba speranta! m-ai facut sa ratez un subiect FORMIDABIL! PENTRU ASTA DRAGA AVON, TE DAU SI PE TINE IN JUDECATA! mi-ai limitat aria de mizerii umane! fara pic de respect semnez S.A.
  • Gabi Cristea Gabi Cristea
    L’Oréal se retrage si ea din emisiunea Acces direct vezi postare facebook http://www.facebook.com/loreal.paris.romania/posts/511510895558842?comment_id=5709182&notif_t=feed_comment

Trimite un comentariu

sus