Skip to main content

Aproape două milioane de telespectatori la scufundarea Titanicului

 

titanic

Publicitate

Seara de sâmbătă a fost a Titanicului. Pro TV a avut, cu blockbusterul, o medie pe minut de 1,8 milioane de telespectatori, din toată ţara, pe intervalul filmului Titanic. Dintre aceştia, puţin peste un milion erau din mediul urban.

Tot aseară a început şi noul sezon din emisiunea Te cunosc de undeva, de la Antena 1, difuzată pe intervalul Titanicului. Show-ul de divertisment a avut 1,3 milioane de telespectatori, la nivel naţional, dintre care 879.000 erau din mediul urban.

Minutul de aur la Pro TV a fost atins la 20.49, când 2,4 milioane de români din toată ţara erau cu ochii pe Titanic. Dintre aceştia, 1,3 milioane de persoane erau din mediul urban.

Surpriza serii de sâmbătă a fost Naţional TV (locul cinci), care a difuzat două filme: Piedone în Egipt şi Prizonier în căsnicie (cu Meg Ryan).

Audienţa posturilor TV sâmbătă , 16 februarie, pe intervalul Titanic şi Te cunosc de undeva, în mediul URBAN:

1. Pro TV - 1.013.000 de telespectatori (9,7 rating)
2. Antena 1 - 879.000 (8,4)
3. Kanal D -  276.000 (2,6)
4. Antena 3 - 231.000 (2,2)
5. National TV - 219.000 (2,1)

Audienţa posturilor TV sâmbătă , 16 februarie, pe intervalul Titanic şi Te cunosc de undeva, la nivel NAŢIONAL:

1. Pro TV - 1.824.000 de telespectatori (9,6 rating)
2. Antena 1 - 1.309.000 (6,9)
3. Kanal D - 653.000 (3,4)
4. Acasa - 513.000 (2,7)
5. National TV - 467.000 (2,5)

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • radu radu
    hai lasa ca si tu iei multi bani de la antene.
  • Bogdan Bogdan
    ce dracu mai conteaza cine a difuzat Titanic prima data? ba voi sunteti .....? nu conteaza frate cine a difuzat prima data si pe ce data si ce an blah blah blah. titanic si pro tv bat orice ar difuza orice alt program din intervalul lor.nu va inteleg oamenilor? vedeti ca Pro ul e mereu pe primul loc da al dracului daca vreti sa aceptati acest lucuru. antenele sunt Mediocre fratilor uitati va intai la toate productiile pro ul ui si apoi comentati. oricum nu conteaza ce clefetiti voi antena va fi mereu sub pro si cu asta basta
  • alex alex
    Corect, Titanicul a fost dat initial de HBO, apoi de Antena 1. Atunci homunculii protevisti probabil se uitau la vreo telenovela de la Acasa pe care o intelege si neuronul lor. Toate show-urile de la Pro la un loc nu valoreaza cat "Te cunosc de undeva" De ce? Simplu: are de toate: muzica, dans, actorie si mai ales mult haz. Dar ce sa inteleaga postacii pro-ului care intra in fibrilatie la glumele tampe din Las Fierbinti... Adevarat, Pro-ul are multi fani, vorba lui Lapusneanu pe invers: multi, dar prosti! Memoria lor e atat de scurta ca au uitat ca A1 a difuzat filmul cu multi ani inaintea pro-ului...
  • marius marius
    titanicul a fost prima data difuzat de antena 1, iar de atunci inca de vreo 3 ori, eu unul ma plictsesc sa vad acelasi film de n-spe mii de ori, dar asta este cultura romanului, captivi ai pro(s)tv-ului.
  • Dan Dan
    Toata lumea spune ca TVR da reluari, dar astia de la PRo, numai cu reluari isi fac veacul. Jenant pentru un post care se respecta. Prostia insa e a celor ce accepta gogosile lor reincalzite.
  • cactuss cactuss
    Vorba Andreei Esca: "Antena 1 e mereu aproape, dar niciodata acolo unde trebuie." :)))))))))
  • Iulia Bunea Iulia Bunea
    La prima difuzare (6 decembrie 2002), a scos un rating de 24% și o cotă de piață de 50% la nivel urban. Cu 2,7 milioane de telespectatori rating în mediul urban, rămâne cel mai vizionat film din ultimii ani.

    http://www.paginademedia.ro/2011/01/titanic-%C8%99i-eroii-de-la-termopile-filmele-inceputului-de-an/
  • vasile vasile
    poate ne spune petrisor care a fost audienta primei difuzari in romania a titanicului :)
  • vasile vasile
    cred ca voi nu va mai amintiti cine a difuzat prima data in romania filmul "titanic"! si mai cred ca nu va mai amintiti ce audienta a obtinut atunci filmul. titanicul s-a difuzat prima data in romania exact in ziua in care florin calinescu voia sa relanseze "tele 7abc". a fost spulberat. ce alegere stupida a facut atunci :)
  • Bogdan Bogdan
    deci acum m-am convins avem atat de multi critici de film in tara asta care atunci cand vad ca ceva frumos s-a intamplat ei sunt critice tata si il critica pe James cameron si filmele lor. bai cine sunteti voi ma sa criticati? ce faceti voi ma.? el e James cameron si a facut printre altele Titanic si Avatar ce sa mai comentez despre sucesul acestor filme. poate face parte din Academia american si alte academi internationale de film mai sti. hai duceti va in alta parte si laudati va antena nu aici. obisnuiti va cu ideea ca absolut in orice moment Pro tv va fi mereu cu un pas inaintea antenei. papagalilor. s-au gasit ei sa critice domnule titanic si pro tv. hmmm ma faceti sa rad nu alta. niste nimicuri
  • Bogdan Bogdan
    si cu toate cifrele astea dupa atatea difuzari Titanicul arata inca o data ca doar unul este Titanic si punct. impocritilor
  • Bogdan Bogdan
    asa oameni nu am vazut in viata mea. bai voi nu stiti nimic decat sa criticati. voi ce ati facut in viata voastra ca sa criticati Pro tv ul pentru ca difuzeaza o asemenea capodopera. Asa suntem noi nu stim altceva decat sa stam in fata unui ecran si atunci cand vedem ca sa intamplat ca un film care inca de cand sa lansat este singurul alaturi de Avatar care a incasat 2 miliarde de dolari si a castigat 11 premii oscar si multe altele recoduri. repet atunci cand vedem ca a fost lider de audienta ne gasim sa criticam ba regizorul ba oamenii 'plicticosi 'care s-au uitat. Doamne! ce mai lume! ce aveti frate? obisnuiti va cu ideea ca orice ar difuza antena 1 , Pro ul va fi mereu no.1 in audiente s.m.d. nu exista comparatie. cat despre Titanic ma bucur enorm ca romanii s-au uitat in asa numar mare la un film dumnezeiesc si au uitat de mizeriile de pe acces direct cu tufaru sau in puii mei.si ce daca a mai fost difuzat de 100 de ori. daca de fiecare data are mare succes vreau sa fie difuzat inca de 1 milion de ori. merita orice. bravo Pro tv.
  • bahmuteanca bahmuteanca
    Nene, matale esti un frustat. in fiecare seara, la orice ora doresti, Antena 1 ia bataie in fata Pro TVului; ba chiar vineri seara Antena 1 a fost batuta pe "national" de Acasa TV. cred ca este "deranj" mare la Antene cu audientele astea de doi bani.
  • radu radu
    care mii de ori ?
    poate l-ai vazut de mii de ori pe net
  • radu radu
    Pai si asta e munca, doar sunt platiti, la fel cum sunt si cei de la Antene platiti sa linga.

Trimite un comentariu

sus