Skip to main content

BURTIERĂ LA MINUT. Un post de ştiri a informat corect. Asta da ştire!

 

Sursa foto: Gabriel Bugnar
Sursa foto: Gabriel Bugnar

Publicitate

Fără să vrea, România TV a dat astăzi burtiera zilei. Într-un peisaj TV cu posturi de ştiri “cu abordări diferite”, cu moguli implicaţi politic, cu atacuri între jurnalişti, normalitatea este ceva ieşit din comun. Adică ştire!

Astfel, România TV, postul lui Sebastian Ghiţă, a postat astăzi o burtieră de o autoironie (neintenţionată, probabil!) remarcabilă: “RTV a informat corect!

În presa anului 2013, un post de ştiri titrează pe burtieră că a informat corect. Asta da ştire! Pentru orice staţie de news.

Captura a fost surpinsă de Gabi Bugnar.

Paginademedia.ro a publicat zilele trecute, şi alte capturi în seria “Burtieră la minut.”

  • Ieri, Paginademedia.ro a prezentat cum au arătat burtierele posturilor de ştiri în momentul în care s-a dat un verdict în cazul Voiculescu. Daca B1 a titrat pe burtiera “Voiculescu ramane turnator“, Digi 24 a mers pe un titlul mai simplu, in timp ce, la ora analizata de Paginademedia.ro, Antena 3 avea pe burtiera un alt subiect. Citiţi AICI
  • In urma cu cateva zile, Paginademedia.ro a mai prezentat, comparativ, cum au reflectat posturile de stiri un alt subiect: bugetul alocat României de către Uniunea Europeană şi negociat de Traian Băsescu. Ce abordari au avut canalele de stiri, cititi AICI.
  • Paginademedia.ro a aratat ce s-a intamplat pe canalele de stiri pe subiectul condamnarea lui Gigi Becali, pe care cateva posturi au prezentat-o "cu executare" desi era vorba de o sentinta cu suspendare. Abordarile de pe posturile de stiri in cazul Becali, AICI.

Monitorizare realizată cu sprijinul Media Image.

Citeste si:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Realitatea Realitatea
    Captura a fost surprinsa de Gabi Bugnar, acelasi de la Realitatea TV?
  • cristi pop cristi pop
    catalin, tocmai ai calcat intr-o balega. Ai vazut tu o balega vreodata ? Sti cine o produce ?
  • Catalin Catalin
    Lauda de sine miroase a balegă, Rtv este o balegă, este o televiziune manelistică și mizeră, FERIȚI MINORII DE ACEST MIZER POST TV.
  • dan dan
    genul asta de "burtiera" imi aduce aminte de raposatul otv, adica modelul de televiziune preluat de rtv
  • MirceA MirceA
    S-au prins ca scandalurile si mizeriile fac audienta.
    Si ca o stire inventata aduna mai multi privitori in fata ecranului decat una reala. Asa ca... baietii ii dau bataie !
  • cristi cristi
    Sa le dea cineva o oglinda celor de la RTV ca poate nu au avut ocazia pana acum sa se vada cat sunt de penibili .
  • udi alan udi alan
    petrisor, mi se pare (s o dau cu titlu de DOAR impresie) ca se pun exagerat tunurile pe RTV! In fapt, fiecare statie tv cu mogulul ei, diferenta dintre acesti moguli fiind COTA de coruptie-penal-puscariabil! Sunt multi neicanimeni la rtv, dar poate si pt ca postul e de doar 1 an si sa zicem ca are timp sa si trieze purtatoarele de microfon astfel incat cand esti intr un sincron macar sa scoti mana din buzunar, daca nu din profesionalism, macar din bun simt! Mie cea mai abjecta marlanie RTV mi s a parut scena in care il anuntau pe Becali live ca a fost condamnat la inchisoare cu EXECUTARE, 3 ani! Si cred ca au facut o deliberat, calculat, dramaturgic! Asta a fost o abjectie! In rest...stima pt pagina ta!
  • ciprian ciprian
    de ce nu mai postati audientele serialului suleyman magnificul
  • cristi cristi
    eu am vazut oricum mai multe burtiere si erau legate de minciunile ministrului muncii. erau despre dovezile ca rtv a avut dreptate in razboiul cu felix tv
  • cristi cristi
    Poate era un raspuns la mizeriile aruncate de felix tv

Trimite un comentariu

sus