Skip to main content

Duminică revin România, te iubesc! şi Apropo TV

 

romania te iubescEmisiunea de anchete jurnalistice România, te iubesc!, producţie a Ştirilor ProTv,

revine la ProTv din 24 februarie, de la 18:00.

Cel de-al şaptesprezecelea sezon din Apropo TV, emisiune realizată de Andi Moisescu, revine la ProTv pe 24 februarie, de la ora 13.05.

Despre sezonul zece al emisiunii România, te iubesc

Rareş Năstase a trecut de porţile Termocentralei Anina şi va prezenta şi telespectatorilor „marele eşec al Epocii de Aur, cu urmări sociale dure în zilele noastre”, aşa cum îşi sintetizează Rareş ancheta. Tot el este cel care va dezvălui o cumunitate aparte – Airsoft. „E sport din 2009 şi acaparează România”, dezvăluie Rareş.

Anca Nastasi lansează o invitaţie îndrăzneaţă... în bârlogul ursului! „România e ţara din UE cu cei mai mulţi urşi şi cu cele mai multe conflicte între această specie şi om”, spune Anca, cea care va încerca să dezlege următoarele mistere: sunt prea mulţi urşi în România, reprezintă ei un pericol public? Cine e vinovat pentru accidentele grave care s-au întâmplat de la Revoluţie încoace? Reuşeşte România să protejeze ursul?.

Cosmin Savu se va axa în acest sezon pe anchetele din administraţia publică. „O să continuăm dezvăluirile despre un sistem bolnav şi corupt, despre cheltuirea haotică a banului public. Veţi vedea privatizări eşuate şi investiţii haotice şi fără noimă”, promite Cosmin. Corespondentul vrea însă să arate şi partea plină a paharului: „O să vorbim despre bogăţiile şi resursele României, să dărâmăm mitul ţării sărace din coada Europei”, a mai declarat corespondentul Ştirilor ProTv.

Alex Dima ia din nou la pas pădurile ţării. „Situaţia s-a rezolvat parţial, dar mai e mult de muncă. În urma reportajelor noastre, autorităţile s-au pus pe treabă şi-au recuperat aproape 6000 de ha de pădure în Vrancea şi 12.000 de ha în Timiş. Au fost foarte multe controale, dar în continuare pădurea este tăiată şi furată. Ne vom întoarce în păduri pentru a vedea ce se întâmplă”, declară ferm Alex.

Despre prima ediţie Apropo TV de anul acesta

Pentru că prima ediţie a emisiunii va putea fi urmărită în ziua decernării Premiilor Oscar, ApropoTv ia în vizor câteva dintre aspectele delicate ale ediţiei cu numărul 85, una dintre cele mai politice şi politizate din ultimii 30 de ani. Cristian Tudor Popescu, Florentina Ciuvercă şi Cristi Mărculescu sunt comentatorii de seamă ai acestei ediţii.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Horea Horea
    @"Roman"

    Eşti un ŞOARECE de bibliotecă!

    "Pe bune!!!???"
  • Carmen Maria Andronache Carmen Maria Andronache
    Multumesc pentru ca mi-ai atras atentia asupra greselii. Am corectat.
  • Român Român
    șapt"i"sprezecelea ???!!!! Pe bune? :-)))))
  • Român Român
    <> ????!!!! :-))))))

Trimite un comentariu

sus