Skip to main content

EXCLUSIV. Actriţa Nuami Dinescu, reporter special la Ghidul TV - EvZ

 

Foto: Florin Ghioca
Foto: Florin Ghioca

Publicitate

”Am acceptat cu bucurie si cu emoţie oferta Simonei Ionescu de a fi reporter special al Ghidului TV EvZ. Îmi place să scriu!”, a declarat Nuami Dinescu pentru paginademedia.ro.

Actriţa Nuami Dinescu va fi reporter special al Ghidului TV pe care ziarul Evenimentul Zilei îl scoate pe piaţă. Cunoscută publicului larg drept ”Tanţa”, partenera de emisiuni a Teodorei Trandafir, actriţa a primit deja misiunea de a realiza interviuri cu diverse personalităţi din cultură şi media.

Nuami Dinescu:

"Am acceptat cu bucurie si cu emoţie oferta Simonei Ionescu de a fi reporter special al Ghidului TV EvZ. Îmi place să scriu, iar întâlnirile mele cu cei pe care îi voi intervieva vor fi un motiv în plus de bucurie, pentru că le voi aduce cititorilor oameni de calitate, pe care de obicei nu îi văd aşa des la TV, dar pe care sper să îi vedem de acum încolo”, a precizat actriţa pentru paginademedia.ro.

Prin această nouă postură, Nuami Dinescu declară că încearcă o întoarcere la normalitate:

”O să încercăm întoarcerea la normalitatea despre care vorbeşte toată lumea, dar pe care începem sa o reclădim noi, o să-i învăţăm pe oameni că fără cultură şi valori e cam greu să existăm, că trebuie să ne cumpărăm un film, un CD, un ziar, că aşa vom putea recâştiga ce am pierdut în ultimii ani. E felul meu de a pune umărul... la normal. Şi încep să-mi cumpăr ziare, de la chioşc. Ziare, nu maculatură!”

Recent, actriţa Nuami Dinescu şi-a lansat şi cartea autobiografică ”Eu nu sunt Tanţa”.

Ziarul Evenimentul Zilei a anunţat că va lansa pe piaţă o serie de suplimente, printre care ”Doctorul zilei” şi ”Animal Zoo”. Astăzi, ziarul va fi distribuit cu suplimentul lunar ”Sport Junior”.
Despre relansarea Ghidului TV, paginademedia.ro a scris AICI.

Autor: Florin Ghioca florin.ghiocagmail.com
viewscnt

Comentarii

  • Cristina Balanescu Cristina Balanescu
    Foarte frumos... e nevoie de altceva in toata media. De oameni care fac lucrurile altfel, adica la modul serios si profesionist si de oameni care sa fie prezentati. Adica aceia care chiar merita, care au valoare si care sint exemple de urmat. Pina nu e prea tirziu. Si cred ca noul reporter e foarte potrivit sa faca asta. E profesionist si a lucrat intr-o echipa asemenea. Eu abia astept... mult succes!

Trimite un comentariu

sus