Skip to main content

Firma care a editat ziarul Cancan a intrat în faliment. Site-ul Cancan, contract de management cu Pro TV

 

cancanC Web Publishing SRL (fosta Cancan Media), firma care a editat tabloidul Cancan, a intrat în faliment, potrivit unei decizii din luna decembrie a Tribunalului Bucureşti. Firma ar urma să fie dizolvată. La începutul acestei luni, administratorul judiciar care se ocupă de faliment a publicat şi lista preliminară a creditorilor.

Publicitate

Potrivit datelor din Buletinul Procedurilor de Insolvenţă, firma Web Publishing are creanţe de aproape 43 de milioane de lei (9,7 milioane de euro).

Cel mai mare creditor al C Web Publishing este Bytheria Holdings Limited, un off shore din Cipru, acţionar în cadrul firmei care a editat ziarul Cancan. La un moment dat, în acest off shore a fost oficial asociat şi Bogdan Buzăianu. Creanţa se ridică la peste 7 milioane de euro.

O altă firmă din tabelul creditorilor este Mohora Media (aflată acum în insolvenţă), şi care este deţinută de Dana Budeanu, soţia lui Radu Budeanu, fondatorul Cancan, potrivit Monitorului Oficial.

Tabelul firmelor care au creanţe la C Web Publishing

Nume Creante Euro
Byteria Holdings Limites 7.112.141
Mohora Media SRL (in faliment) 715.397
Directia Generala a Finantelor Publice Bucuresti 361.804
Institutul de Studii si Proiectari Hidorenergetice 166.207
Rompetrol Downstream 9.407
Ocram Televiziune 4.938

Firma are la creditori şi câţiva angajaţi, dar şi o creanţă obţinută în urma unui proces pierdut de ziarul Cancan, dat în judecată de familia unui sinucigaş pentru publicarea unor poze şocante, după cum paginademedia.ro a scris AICI. Familia barbatului ar trebui să primească 20.500 de euro.

Pe lista persoanelor fizice cu bani de recuperat sunt Speranţa Budeanu (1.400 de euro), Florea Ileana Maria - 11.000 de euro şi Roman Agapia Silvia - 2.800 de euro.

Varianta print a tabloidului Cancan a fost închisă în luna august, după cum paginademedia.ro a relatat AICI. În aceeaşi lună, emisiunea Cancan TV s-a mutat de la Kanal D, la Pro TV. Site-ul cancan.ro a ajuns şi el în familia Pro TV sub forma unui contract de management.

„Pro TV SA are un contract de management pentru site-ul cancan.ro. Echipa editorială Cancan dezvoltă în continuare conţinutul site-ului”, a declarat pentru paginademedia.ro Maria Apostol, Marketing&Corporate Affairs Director la Pro TV.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • polisexism polisexism
    "Dana Budeanu, soția lui Radu Budeanu, soțul fondatorului Cancan". Uau, mare incalceala.

Trimite un comentariu

sus