Skip to main content

Fostul şef al sportului de la EVZ şi-a lansat un site

 

daniel contescu evz

Publicitate

Daniel Conţescu, fostul şef al secţiei Sport la Evenimentul zilei, a lansat astăzi site-ul Sport24H, ce se va concentra pe ştiri din sport, dar va avea şi o secţiune de pariuri sportive.

„Mizăm pe informaţii exclusive, dar şi pe zona de life şi subiecte care să conteze. Mi-am dorit să rămân în continuare în zona jurnalismului sportiv şi cred că internetul este viitorul”, a declarat Conţescu pentru paginademedia.ro.

Cu ocazia lansării, site-ul Sport24H a  publicat, în exclusivitate, fotografii, din anii 60, cu Ion Ţiriac.

Daniel Conţescu a demisionat de la Evenimentul zilei în luna ianuarie, după ce a fost retrogradat din cauza unui articol despre Gigi Becali, după cum paginademedia.ro a relatat AICI. Conţescu a lucrat la Evenimentul zilei timp de 15 ani.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • temugin temugin
    Si asta se pricepe sa comenteze sport? Si ce practica? Tenis de masa si o ora de fotbal pe saptamana?
  • bahmuteanca bahmuteanca
    slabutz site;cind deschizi la Liga I, primele 5 - 6 stiri sunt despre sau legate de Gigi Becali, de ce a fost Gigi in Dubai, revolta condamnatului Zmarandescu...bai, ce are de-a face Zmarandescu luptatorul cu Liga I de fotbal...
    Ieri, nu au avut nicio stire legata de fotbal, ca s-au jucat amicale, cum pregatesc echipele returul...numai dosarul transferurilor, Gigi, Giovani Becali, ce zice Nesu despre meciul Ajax - Steaua... in concluzie un site de tot ...risul...nu de sport...
  • eu_handbal eu_handbal
    e singur contescu la site-ul asta sau mai are si alti colaboratori cunoscuti? sau e doar al lui?
  • Alex is Alex is
    Muppetsul asta seamana cu Pepe. Am crezut ca e Pepe. Lol.
  • Tuca Tuca
    e total neprofi site-ul...si ca scriitura (gen tabloid), dar mai ales ca programare.. Consuma multe resurse, nu-i optimizat..Sectiunea de pariuri nu-i de gasit si multe altele.Poate s-a grabit..
  • andrei toader andrei toader
    care se mai pricepe cat de cat la sport... eu nu prea... dar stiu sigur ca e lance armstrong... nu LENS.
    http://www.evz.ro/detalii/stiri/Povestea-lui-Lens-Armstrong-campionul-998044.html
  • lol lol
    Ca sa nu mai spun ca omul chiar nu intelege nimic din online. Site-ul e facut cu picioarele, arata oribil, n-are niciun fel de identitate, concept, nimic.

    Ce-mi place cum se duc toti in onlain, cum declara ei ca "intotdeauna am crezut in online", iar dupa 3 luni, cand vad ca n-ajung nicaieri, abandoneaza. Mai vorbim la vara despre site-ul asta.
  • lol lol
    Frate, ca am zis sa ma abtin de la rautacisme, dar nu-mi dati nicio sansa. Deci de ce este asta o stire?? Cine este Contescu sa merite atentie? Ce ziarist si ce contributie majora la presa romaneasca a facut el? Se lanseaza 'jdemii de site-uri pe zi, cu ce este asta mai special?

    Si am fost chiar dragut.

Trimite un comentariu

sus