Skip to main content

VIDEO. Gafă: Gigi Becali, condamnat cu „executare” în direct de România TV. Becali, "executat" şi de Antena 3 şi B1 TV

 

Capturaţi ecranul complet 12.02.2013 123618.bmp

Publicitate

UPDATE. Şi posturile Antena 3 şi B1 TV au anunţat că Becali a fost condamnat cu executare. Video, în continuare.

În goana de a fi primul post care dă informaţia cu condamnarea lui Gigi Becali, fără a avea o informaţie verificată România TV a comis, ieri, gafa zilei.

Sunat în direct, Gigi Becali a fost anunţat că a primit o condamnare "cu executare" (deşi, în realitate, era vorba de suspendare). Luat prin surprindere, Gigi Becali a răspuns cu greu întrebărilor.

Într-un final, cei de la RTV au aflat situaţia exactă: Gigi Becali a fost condamnat, dar cu suspendare, nu cu executare.

Un invitat în studio a atras atenţia asupra lipsei de responsabilitate a postului TV: „Un om care e acuzat pe nedrept şi cu executare se poate sinucide. Putea să facă infarct, comoţie. De-aia v-am rugat să spuneţi omului exact ce sentinţă a primit”

Capturile au fost făcute pentru Paginademedia.ro de agenţia de monitorizare Media Image.

Gigi Becali, luat prin surprindere de informaţia RTV: "condamnare cu executare"

Momentul în care moderatorul a primit informaţia corectă: era vorba de condamnare cu suspendare

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ion ion
    o gafa mare cat un secol.
  • bch bch
    Poate ca ai dreptate, dar de vreo cateva luni incoace au inceput sa umple jumatate de ecran cu SENZATIONAL, SOCANT, IMEDIAT si IN CATEVA MOMENTE, care ma duce cu gandul la o alta televiziune. In rest urmaresc si eu din cand in cand stirile pe RTV. Cu toate ca vine tare din urma DIGI24, care, pana una-alta, prezinta mai mult stirea asa cum e, nu cum considera unii redactori ca e. Sper doar sa nu se strice si ei in viitor.
  • radu radu
    @cotos
    atat timp cat dau primii stirile si au cele mai ok imagini, e televiziune de stiri. fii mai atent si vezi cum copiaza antena 3 sau b1 chiar si titlurile de la rtv. eu stau cel mai mult pe rtv pt ca ei chiar au informatii bune, chiar daca uneori mai dau rateuri. per ansamblu rtv e cu muuuuuuuuuuuuuuult peste celelalte televiziuni de stiri
  • ionda ionda
    Obae nu dai lista cu firmele care isi asociaza numele cu acest post sau este valabil numai pentru antene,ce zici.
  • ionda ionda
    Rtv nu este la prima abatere grava,vezi cazul Campeanu,ministru muncii.
  • cotos cotos
    Eu nu cred ca RTv se poate considera televiziune de stiri.>Acolo ar trebui mutate toate emisiunile tabloid..Este un post de toata jen...
  • radu radu
    pana fac pe deontologii, mai bine s-ar uita fiecare in gradina sa. din pacate la noi se vede doar paiul din ochiul celuilalt si nu barna din ochiul celui care isi da cu parerea. oricum, rtv e mai ok decat antena 3
  • bch bch
    Ei, e si ei oameni.
  • andrei toader andrei toader
    prima televiziune care a scris de inchisoare cu executare a fost antena3. primul site care a scris de inchisoare cu executare a fost gsp. dupa 25 de minute tolonta vomita pe blog despre mizeriile facute de anumite televiziuni.
  • adrian adrian
    da radu, numai ca rtv l-a si sunat sa-i spuna. si cand ala zicea ca nu crede, aia zicea: "cu executare, cu executare, cu executare", "ce faceti acum".... jenant pentru toate televiziunile, dar mai ales pentru RTV.
  • MirceA MirceA
    Pe asta se si bazeaza RTV, pe scanadul iscat in jurul sau. Vor face tot posibilul sa se certe cu cat mai multi si cat mai inalti.
    Nu pot sa arunce cu laturi imaginare chiar in capul oricui, ca patronul e membru de partid. In rest, oricine e bun de facut de c...t, indiferent daca informatia e reala sau nu (dupa cum s-a vazut in ultima vreme, se prefera sa nu fie adevarata, astfel incat sa se iste scandal).
    Pe moment cresc si vor creste insa, pe termen lung o sa-i coste foarte scump. Nu poti sa te transformi in OTV si sa te vrei chiar mai jegos si sa tina.
    Nici la OTV nu a tinut. In ultimul an audientele erau nesemnificative.
  • radu radu
    Domnule Obae, vad ca totata ziua faceti publicitate RTV. Dvs. monitorizati doar RTV? Toate televiziunile de stiri au dat informatia potrivit careia e condamnat cu executare. B1 a tinut cel mai mult informatia ca e condamnat cu executare. Campania furibunda impotriva RTV a unora cred ca va duce la cresterea acestei televiziuni

Trimite un comentariu

sus