Skip to main content

Începe Românii au talent. Cu cine se bate emisiunea la debut

 

Publicitate

Elefănţelul Dumbo, Jackie Chan, Ernest şi Cei trei muschetari se luptă diseară, cu prima emisiune din acest sezon Românii au talent, care începe pe Pro TV, la ora 20.30.

Paginademedia.ro vă prezintă programele posturilor TV pe intervalul talent-show-ului de pe Pro TV (20.30-22.45).

Antena 1 vine cu filmul de desene animate Dumbo, din 1941. După Dumbo, Antena 1 pune la bătaie în lupta cu Pro TV filmul Spion din greşeală, cu Jackie Chan.

Kanal D are în program două reluări: Săracii copii bogaţi şi Pe banii părinţilor, cu Ernest.

TVR 1, după Jurnalul de la 20.00, va difuza Cei trei muschetari: Milady se răzbună, un film franţuzesc din 1961.

Prima TV vine, de la 20.30, cu Academia lui Horia, cu Horia Vîrlan, urmat de serialul Trăsniţii.

Alte opţiuni pe intervalul Românii au talent:

  • Un serial indian şi unul altul coreean pe Naţional TV
  • Un film cu Colin Firth, Secretul tatălui meu, pe TVR 2
  • Un film cu John Travolta şi Incredibilul Hulk pe Pro Cinema

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • eusss eusss
    voi va certati de parca castigati ceva din asta. sunt DOAR niste posturi TV. Nimic mai mult. Cat sa fii de limitat sa iti pese daca unul are audienta sau altul nu are? :)
  • bch bch
    Cred ca s-au chinuit mult pana au ajuns la DUMBo... Mai bine dadeau un documentar. Desi cred ca drepturile de difuzare la documentar costau mult pe langa cele ale unui film de animatie din '41. M-as mira sa lase pustii internetul, vineri seara, ca se se uite la tv la un film de desene animate vechi (nu contest calitatea filmului, ci mentalitatea pustimii de la noi). (Saracii copii romani si Pe banii parintilor care fac audienta la tv) Sau puteau prelua ideea norvegienilor, putin adaptata pt. romani. Dadeau cateva ore de transmisie cu niste carnati si slana intr-o afumatoare sau ceva asemanator. Ori un cazan de tuica fierband la foc vesel. Ori altceva.
  • cristi` cristi`
    VOICULESCU FELIX MOTANELUL CRED CA ESTE MORT TOTAL:)))NU VA BATE NEVER PROTV NU ARE SANSE...AICI SUNT CEI PROFESIONISTII SI CU EMISIUNII DE MARE AUDIENTA...EL SA-SI MAI SPELE CATELUSII GADEA,BADEA CIUTACUL ..SAU SA VANDA ANTENALE 123456789 CATE ARE LA GUNOI...NUS FAN ANTENE...
  • Sorin Sorin
    Până şi Dumbo Voiculescu şi-a dat seama că nu are nici o şansă în intervalul orar respectiv şi a zis să o dreagă cu un desene animat. Deşi în loc de Dumbo cu urechile mari mai bine punea Pinochio cu nasul lung dacă tot iau dat sentinţa de mincinos şi turnător.
  • Lime Lime
    va dati seama cat de plictisitor este sa fii postac si sa n-ai cu cine sa te certi? :)) dap, de la 22 de milioane de romanasi in sus, profesionistii sunt la pro tv, cei mai buni oameni de televiziune din lume sunt la pro tv si sunt pastoriti cu dreapta judecata de tataie sarbu.
  • lazar lazar
    de la 3 milioane dă românași în sus...
  • Sorin Sorin
    Păi nu au nici o şansă. ProTV va ieşi lider detaşat.

Trimite un comentariu

sus