Skip to main content

MasterChef revine din 5 martie

 

master chef

Publicitate

Cel de-al doilea sezon al show-ului de gătit MasterChef revine la Pro TV din 5 martie. Emisiunea, jurizată de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu, va fi difuzată în fiecare marţi de la ora 20.30.

Show-ul va debuta cu etapa preselecţiilor cu juriul, în care concurenţii vor avea la dispoziţie o oră pentru a pregăti un preparat de top pe care mizează în concurs şi de a-l aranja şi prezenta în faţa juriului.

“Avem câteva momente interesante pentru noul sezon “MasterChef”, concurenţi care ne-au scos din minţi şi concurenţi care ne-au făcut să râdem, dar şi concurenţi care într-adevăr ne-au demonstrat că merită şorţul”, declară chef Florin Dumitrescu.

Cele mai haioase, dar şi cele mai enervante sunt fără doar şi poate momentele de la preselecţie”, spune chef Cătălin Scărlătescu.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Sorin Sorin
    Nici nu era greu de identificat că eşti antenist. Vizionare plăcută la Acces di(n)rect.
  • Mihai Mihai
    Mai terminati cu Pro Tv si cu umflaturile astea de audiente.Parca in tara asta nu mai avem alte televiziuni si cica se uita 5,5 milioane la Pro.Si "marele" show de bucatereala care se filmeaza prin cantinele primarie numai emisiune tv nu este.Varza ca si o parte din telespectatori Pro.
  • adrian adrian
    Cumulativ pe saptamna 4-10 martie cred ca proTv va inregista cele mai mari audiente din ultimi ani. MasterChef, Romanii au talent, Steaua-Chelsea sunt doar cateva din programele din acea saptamana.

Trimite un comentariu

sus