Skip to main content

Menajerie TV: Cămătarii, mai săraci cu patru lei

 

captura camatari

Publicitate

Posturile de ştiri au fost astăzi pline de animale. De animalele fraţilor Cămătaru. Canalele au tratat mutarea animalelor care au aparţinut clanului Cămătarilor ca pe un eveniment de importanţă naţională.

Burtiera zilei a dat-o Realitatea TV: "Cămătarii, mai săraci cu patru lei."

Realitatea, România TV, Antena 3 şi B1 TV s-au întrecut „breaking news-uri” şi „news alert-uri”, transmiţând până acum aproape în continuu imagini din curtea Cămătarilor, cu leii şi urşii Cămătarilor.

Mai mult, după ce animalele au fost urcate în maşini şi trimise la grădina zoologică din Bucov, unele posturi au pornit în urmărirea acestora. Televiziunile de ştiri au transmis live din curtea Cămătarilor, cu excepţia postului Digi 24 care a difuzat doar ştiri în cadrul buletinelor.

Paginademedia.ro vă prezintă în continuare cum arătau burtierele televiziunilor de ştiri într-un anumit minut. antena 3 b1 digi 24 realitatea rtv

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • maria maria
    daca cateva milioane de romani s-au uitat la aceste posturi cu astfel de stiri,inseamna cea suntem un popor de imbecili !!!
  • Andrei Andrei
    Uitati-va la poze: peste tot galben, galben, galben. Voi nu v-ati plictisit de atata galben?
  • ionel ionel
    De unde se deduce ca singurul post de stiri adevarat este digi 24
  • Ionut Ionut
    Cel mai tare este RTV care are pe ecran EXCLUSIV:)))
  • stef stef
    Bine punctat.Azi am fost atacat de lei pe absolut toate canalele tv stiri.O tv de stiri serioasa se tine cu munca si profesionalism.Daca nu le ai cu astea, fuga la accidente,batai,batutul apei in piua cu eternii analisti de paie,discutii sterile,cancan,tabloid.Eu mi-i imaginez realizatorii acestor tv de stiri,exclamand seara : "uff,hai ca am pacalit o zi".Dezolant!
  • Stelian Stelian
    Cea mai tare a fost Ioana Molla (Silistraru), o prezență agreabilă de altfel, care a dat legătura corespondentei aflate la reședința „familiei Cămătaru”.

Trimite un comentariu

sus