Skip to main content

Bendeac: „De ceva timp, lucrez, din nou, într-un post naţional de televiziune, Antena 1”

 

mihai bendeac

Publicitate

Mihai Bendeac a declarat oficial că de anul acesta a revenit la Antena 1 pentru a readuce teatrul live la televizor. Mesajul a fost postat pe contul său de Facebook şi vine în contextul în care Bendeac a criticat-o, pentru a doua oară, pe Simona Gherghe pentru derapajul din emisiunea Acces Direct de luni, când Ioana Tufaru a fost umilită.

 „De ceva timp, lucrez, din nou, într-un post naţional de televiziune (Antena 1), pregăting readucerea teatrului live pe televizor şi a divertismentului clasic cu talentele României, mă supără ideea ca un cetăţean străin, aflat în trecere pe la noi, ar putea aprinde televizorul în camera de hotel şi ar nimeri în timpul unor secvenţe atât de inumane”, a scris Bendeac pe pagina sa de Facebook.

„Hai să facem emisiuni la care ne-am uita şi noi. Să facem acel gen de televiziune la care ne-am uita şi noi, cei care le producem”, i-a mai transmis Bendeac realizatoarei Acces Direct.

 Mesajul integral, în continuare: 

”Urmaresc emisiunea seara de seara si va spun cu parere de rau ca nu este normal si frumos ceea ce ati facut cu IOANA TUFAR. Nu asa ajuti un om aflat in necaz aratand la televizor mizeria in care traieste sau traia.cu respect pt SIMONA GHERGHE care vreau sa cred ca a realizat acea emisiune pt ca i s-a impus.” - Acesta este, cu exactitate, mesajul unui fan, retineti FAN(!!), al domnisoarei Gherghe, pe pagina emisiunii ”Acces Direct”. Si nu-l putem acuza de partizanat pro-Bendeac. Un om simplu, si ca individ si ca exprimare, ce si-a spus ”of”-ul si va ramane, probabil, pe mai departe, telespectator. Sau nu.

Iar daca un om care o respecta sincer pe domnisoara Gherghe, isi permite sa expuna, extrem de decent, aceeasi opinie pe care am exprimat-o si eu, de ce sunt eu, totusi, un ”gunoi”?

De ceva timp, lucrez, din nou, intr-un post NATIONAL de televiziune (Antena 1), pregating readucerea teatrului live pe televizor si a divertismentului clasic cu talentele Romaniei, ma supara ideea ca un cetatean strain, aflat in trecere pe la noi, ar putea aprinde televizorul in camera de hotel si ar nimeri in timpul unor secvente atat de inumane. Nu cred ca ar mai avea curajul de a iesi sa viziteze Bucurestiul... Fiindca, imi permit sa cred, un post national trebuie sa onoreze (si eu nu am facut-o decat partial pana acum, mea culpa!) pozitia favorizanta pe orice telecomanda.

Nu te-am jignit, Simona. Te-am intrebat daca mai esti OM? Si Inca nu am primit un raspuns. Dar intrebarea e retorica. Eu am deja un raspuns. Da, esti! Mai trebuie insa ceva.. Sa-i dovedesti asta si mamei mele care, incepand de ieri, nu te mai place asa mult.

E un post national, Simona. Asta nu ar trebui sa reprezinte un job. Ci o URIASA responsabilitate.

Iti propun ceva. Hai sa facem emisiuni la care ne-am uita si noi. Sa facem acel gen de televiziune la care ne-am uita si noi, cei care le producem.

Eu la asta lucrez deja. Tu? Prezinta in fiecare zi gandindu-te: ”Oare eu m-as uita azi, la aceasta ora, la aceasta emisiune? Eu, Simona Gherghe. Ar merita s-o fac?”

Daca raspunsul e ”Da”, inseamna ca esti sincera.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Dragos Dragos
    Oare de ce alte emisiuni culturale au cat de cat succes (Garantat 100% sau emisiunea Eugeniei Voda)? Nu crezi ca pentru a avea audienta iti trebuie si ceva promovare? Tu cum crezi ca face ProTV audienta cu filme difuzate de zeci de ori? S-a ajuns la asa ceva din cauza prostitutiei care ni se baga pe gat si asta pleaca de la EDUCATIE. Un popor needucat ajunge sa consume ce i se ofera (si ma refer la televiziunile care stiu sa-si promoveze ''produsele'').
  • Robert Robert
    @Cristus: "Ne oripilam dar ne place sa ne uitam". Cu asta a spus tot. In rest...ipocrizie !!!
  • cristus cristus
    Ne oripilãm,dar ne place sa ne uitãm.
  • andrei andrei
    Adevaru' e ca Bendeac avea niste glume super stilate in program... Daca nici el nu se declara scarbit, atunci cine?
  • adi adi
    suntem o tara de prefacuti, care se alarmeaza din cauza emisiunilor vulgare. apropo de teatru...pe tvr2 se dau in fiecare saptamana piese de teatru, si noi, si mai vechi, dar nimeni nu vb de ele , pe nicaieri. asadae, nu ne place sa ne vedem actorii facand ceea ce au invatat, ci ne uitam la ei cand mor, cand se cearta, cand fac orice altceva, numai teatru si film, nu...pacat, pacat, rusine
  • matei_a matei_a
    Lasa ca se intoarge el, trage niste ragaieli in direct si un "te chish in freza" si asa revine diverstismentul de calitate la A1.
  • George Becali George Becali
    Mihai Bendeac, pai tu fara marele cioban Jiji erai un nimeni, mai baiatule. Mai usor cu spiritualitatea pe facebook, omule! Esti unul dintre promotorii prostului gust, asa ca ciocul mic!
  • udi alan udi alan
    "HAI SA FACEM EMISIUNI LA CARE NE AM UITA SI NOI "(realizatorii, producatorii, actorii) zicea Bendeac! Deci el se uita sau s-ar fi uitat la IN PUII MEI ???

Trimite un comentariu

sus