Skip to main content

Opţiuni de la TVR: angajatele concediate se pot face contabile

 

Foto:  MEDIAFAX FOTO
Foto: MEDIAFAX FOTO

Publicitate

Postul public de televiziune a anunţat, printr-un comunicat intern, că va asigura consilierea ”angajaţilor preavizaţi în vederea concedierii, astfel încât aceştia să fie capabili să îşi înfiinţeze un PFA sau microîntreprinderi, aşa cum este stipulat în Programul de Redresare Economică a SRTv”.

În acest sens, începând de săptămâna aceasta ”se vor organiza cursuri gratuite de reconversie profesională pentru personalul din TVR preavizat în vederea disponibilizării. Aceste cursuri se adresează exclusiv femeilor”, se mai arată în comunicatul emis de conducerea TVR.

De asemenea, televiziunea publică oferă tuturor angajatelor disponibilizate cursuri de contabilitate acreditate de ANC (Autoritatea Naţională pentru Calificări). Astfel, angajatele TVR care au primit preavizul în vederea concedierii vor participa la 40 de ore de curs, beneficiind şi de asistenţă şi consultanţă în iniţiere de afaceri.

Televiziunea Română a intrat, la sfârşitul anului trecut, într-un proces de restructurare, în urma căruia 627 de angajaţi au primit înştiinţări de preaviz, în vederea disponibilizării. Printre aceştia se numără Gianina Corondan, Sanda Vişan, Luminiţa Velciu sau Irninis Miricioiu, după cum paginademedia.ro a anunţat la acea vreme.

În comunicat, conducerea TVR mai precizează că se caută în continuare soluţii ”pentru a asigura astfel de cursuri tuturor persoanelor din televiziunea publică preavizate în vederea disponibilizării”.

Autor: Florin Ghioca florin.ghiocagmail.com
viewscnt

Comentarii

  • dan dan
    Foarte bine macar au ce sa fac daca au ramas fara fara loc de munca fac un curs de contabilitate si poate isi gasesc mai usor de munca
  • nadia nitov nadia nitov
    probabil ca trebuie sa bifeze interesul pentru disponibilizati. pe langa bifat si mimeaza.
  • adrino adrino
    Deci si Irninis Miricioiu e pe lista...Doamneeeeeeeeeeeeee!!!! Saraca! Ma uitam la ea cum se chinuia sa puna intrebari. Cine o fi tinut-o acolo atata vreme si i-a mai bagat in cap ca e si intelectuala? Facea niste interviuri...
  • livia pila livia pila
    Gluma-i gluma, risu-i ris! Gata, am ris destul , Nu sesizati oare ca aceste cursuri sunt o noua bataie de joc la adresa teveristilor facuta de tripleta criminala Elwis Saftoiu- Cristian Zgabercea si Irina Radu?
  • Florin Ghioca Florin Ghioca
    Manuela, cursurile sunt realizate de ADAF (Asociaţia pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului Feminin). E un program special din cate am inteles. Ar fi frumos sa existe si organizatii pentru barbati, sa faca ceva similar. Cine stie, poate le foloseste un curs d-asta, desi personal ma indoiesc.
  • Manuela Manuela
    Nu inteleg de ce cursuri numai pentru femei. Barbatii le-au absolvit deja?!
  • Petre Tutea Petre Tutea
    Pe Irninis si pe Luminita Velciu le pot angaja eu daca nu se supara...
  • livia pila livia pila
    Gianina parca a terminat ASE-ul. Asa ca... Altminteri, Elwis e generos. Ar trebui sa precizeze daca ii doteaza pe concediati cu creion chimic si cu minecute. Se va ocupa Zgabercea de asta? Sigur va da un tun. Ca e doctor in furtisaguri si afaceri veroase.
  • Horea Horea
    Ceva cursuri de coafura sau manichiura-pedichiura, nu se fac?

    Nu de alta dar sunt mult mai bine platite asemenea profesii comparativ cu unele salarii ale reporterilor sau redactorilor.

Trimite un comentariu

sus