Skip to main content

Pariu cu viaţa se mută din faţa lui Suleyman. Tânăr şi neliniştit îşi schimbă ora de difuzare

 

pariu cu viata (4)

Grila de primăvară a postului Pro TV vine şi cu o serie de schimbări a zilelor de difuzare. Cel de-al patrulea sezon al serialului Pariu cu viaţa, care va debuta pe 13 martie, va fi difuzat în zilele de miercuri. Ultimele trei sezoane ale producţiei de la Pro TV au fost difuzate în ziua de luni, potrivit TV Mania.

Mutarea vine după lansarea, toamna trecută, a serialului turcesc Suleyman Magnificul, care a depăşit în audienţe Pariu cu viaţa în mai multe rânduri.

În plus, Tânăr şi neliniştit îşi schimbă, de astăzi, ora de difuzare de la 16.00, la 14.00. Nemuritorul serial va împlini, la sfârşitul lunii martie, 40 de ani de la lansare.

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • angela angela
    Macar reluarea sa o dati noaptea sau dimineata pana in ora 6, cine a urmarit filmul nu-l mai poate urmari. Pacat ca luati decizii proaste.
  • radu radu
    Pai a mai fost detronat suleyman, nu a fost lider tot timpul.
  • pablo pablo
    cea mai buna pagina de stiri - Pagina de Media -
    Bravo voua!
  • Andrei Andrei
    Stai linistita, sunt sigur ca in viitorul apropiat nicio emisiune nu va detrona Suleyman Magnificul.. Poate doar vreun film din 2012, de mare avengura, dar m-as mira..
  • Andrei Andrei
    La sfarsitul primului sezon, daca il pot numi asa, au spus ca "ne revedem" in primavara.. In mod normal ar trebui sa reinceapa, spun eu.
  • Mihai Mihai
    pt mihai : vere, uita-te pe audientele de acum doua sapt, si o sa vezi ca "Mireasa" are 4.6 puncte la 14.00, 3 puncte la 11.50 si peste 6 puncte la 17.00 sambata inteleg ca esti o pers subiectiva dar mai informeaza-te inainte sa vb, si vezi tot acolo ce audiente au alte emisiune de pe Antena, 2.8 puncte la 14.00 e f slab, Kanal D are o emisiune la 13.15 care atinge peste 3 puncte
  • Alex Alex
    Ma gandeam ca poate scot odata pentru totdeauna mizeriile alea de stiri de la ora 5, dar vad ca n-au de gand, oare ce audienta au? Preferam de o mie de ori pe intervalul 17-18 ceva de genu Nora pentru mama si Maruta o ora de la 18 decat mizeria aia! Sau un serial de genul familia Bundy, orice altceva! Degeaba sunt regii audientelor in prime-time daca se decredibilizeaza cu stirile de la ora 5! Oare cine se uita la asa ceva?
  • radu radu
    Lasa ca sunt bune filmele de la ora 15-16. Ne-am saturat de atatea (ne)stiri si mondenitati de pe alte canale. Tanar si nelinistit trebuia mutat pe Acasa Tv.
  • mad79 mad79
    un singur actor din castingul initial mai rezista si in zilele noastre printre actorii actuali,e vorba de actrita care o joaca pe Katherine Chancellor,cat despre regizor,este o afacere de familie si asa cum ai zis regizorul cu care a inceput filmul a murit,dar continua sub fiul sau scenariul si productia!

    @Andrei,nu stii cumva unde as pputea gasi acel rezumat?
  • Alexa Alexa
    Schimbarea orei de difuzare va duce la scaderea vizionarii serialului.Mare pacat.Eu,de exemplu,nu-l voi mai putea urmari de la ora 14.00 decat ocazional,si poate mai sunt multi cei care urmaresc acest serial si-l vor rata.Am vazut ca au preferat sa puna un film de la 16.00.Macar daca puneau o emisiune ca sa nu fim nevoiti sa ne uitam la posturile concurente.Mi se pare o schimbare total neinspirata ProTV!
  • mihai mihai
    nici protv-ul nu vrea ca "tanar si nelinistit" sa scoata mai mult de 2,8 la ora 14.00, dar vrea sa concureze mai bine observatorul de la 16:00, asta incearca ei acum...iar "mireasa pentru fiul meu" nu are intre 4-6 puncte la ora 14:00, e imposibil :))) cand ma gandesc ca observatorul de la 19:00 abia scoate in zilele bune 6 puncte
  • Iulia Bunea Iulia Bunea
    Da, am vazut si eu promo-ul. Atunci incepe, pe 5 martie.
  • Mihai Mihai
    Hai sa fim seriosi, credeti ca "Tanar si nelinistit" care acum doua sapt a avut 2.8 puncte la ora 16.00, va avea audienta mai mare la 14.00 sau la 13.30? Mireasa pentru fiul meu are 4-6 puncte la 14.00, deci cine are ochi vede :)))
  • alex alex
    MasterChef parca incepe pe 5 Martie asa am vazut intr-un promo , este adevarat stiti ceva ?
  • Iulia Bunea Iulia Bunea
    Si-au schimbat strategia intre timp. Pro TV a dat chiar astazi un comunicat prin care se anunta mutarea serialului Pariu cu viata miercurea.

Trimite un comentariu

sus