Skip to main content

Patriarhia Română, sesizare la CNA după ce Mădălin Voicu i-a numit pe preoţi „derbedei”

 

madalin voicu mediafax
Mădălin Voicu - Sursa foto: Mediafax

Publicitate

Patriarhia Română a sesizat Consiliul Naţional al Audiovizualului pentru analizarea unor emisiuni TV în care deputatul Mădălin Voicu a insultat clerul BOR şi conducerea acestuia, bazându-se pe generalităţi şi cazuri izolate, conform Mediafax.

"Patriarhia Română consideră că exprimarea injustă şi insultătoare a deputatului PSD Mădălin Voicu privind clerul Bisericii Ortodoxe Române şi conducerea acesteia este dezonorantă pentru domnia sa, întrucât se bazează pe generalizări calomnioase ale unor cazuri izolate. Atitudinea sa promovează ostilitatea faţă de Biserică şi incită la ură faţă de o categorie socio-profesională, preoţimea, într-o perioadă în care în societatea românească există multă confuzie şi incertitudine. Din nefericire, astfel de atitudini sunt susţinute şi chiar încurajate de unele posturi de televiziune", se arată într-un un comunicat de presă de vineri al Patriarhiei.

Mădălin Voicu a lansat un atac dur asupra preoţilor, spunând că în afară de trei pe care-i cunoaşte şi pentru care bagă mâna în foc, ceilalţi sunt "derbedei, cu Daniel în frunte".

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • stefanteclici stefanteclici
    trebuie semnalat, orice derapaj, cu orice prilej, de catre oricine, inclusiv despre BOR. ...in mod CIVILIZAT.
  • nadia nitov nadia nitov
    mai tineti minte albumul lui mihai stanescu "acum nu e momentul'? pentru prefacuti, farisei si snapani NICIODATA nu-i momentul sa spui lucrurilor pe nume. mereu mi-a palcut madalin voicu. acum si mai mult. cineva trebuie sa mai spuna si adevaruri! de minciuni am ajuns in coma!
  • va macina invidia va macina invidia
    Sectantilor... va macina invidia? Eu sunt roman, urmasi a lui Mircea cel Batran, Stefan cel Mare, Neagoe Basarab, Constantin Brancoveanu etc.(pentru cine intelege neamul asta romanesc). Eu zic sa va vedeti barna din ochii vostri si apoi paiul din ochii altora... PS. Apropoooo..... tiganul tot tigan ramane si in ziua de pasti ...asta ca sa fiu si eu ca neica-nimeni asta M.Vodca pardon Voicu.
  • Laura Laura
    Cred in Dumnezeu dar nu in preoti, sunt pusi pe jecmaneala, ce a facut patriarhul este o blasfemie sa furi de la credinciosi prin toate mijloacele, in ultimul timp s-au contruit la 100m o biserica iar scolile sunt in paragina gradinite din ce in ce mai putine, nu se bat pentru spitatale in parlament se bat pt biserica mai vor si catedrala RUSINEI are dreptate M. Voicu
  • mariana mariana
    perfect adevarat, preotii sun cei mai bogati oameni dinRomania, toata familia lor este bine mersii cu masini, case mari, scoli peste hotare.Biserica este un fel de DRAGONUL ROSU.
  • bogdan bogdan
    Bv pt madalin voicu!!!! Popii is niste mafioti cu sutana....hotii dracului
  • Catalin Catalin
    Cata dreptate are! ma bucur cand vad oameni care inca mai au creier.
  • MirceA MirceA
    Cred in Dumnezeu si ma rog Lui. Dar in popi nu cred, ba mai mult, pe marea majoritate ii consider niste pungasi ordinari.
  • coco coco
    daca mai era ceausescu ramaneam fara biserici le demola pe toate orcum acuma e o afacere si o spalare de bani, mafia in casa domnului du-te si cere bani de la ei, pt o actiune de bine facere sa vezi daca iti dau si altete......
  • Sorin Sorin
    Atâta timp cât un popă nu botează şi nu îngroapă un creştin pe gratis pentru mine unul, biserica este egală cu zero. Să fie clar totuşi: Biserica şi Dumnezeu sunt lucruri complet diferite.
  • Sorin Sorin
    Perfect adevărat. Biserica este o corporaţie şi nimic mai mult.
  • magiun magiun
    daniel a facut din biserica o afacere si asta o sa indeparteze credinciosii, chiar ieri a aparut un sondaj din care a rezultat ca increderea in biserica este la cel mai scazut nivel din ultimii 4 ani
  • Mihail Stefano Mihail Stefano
    Deci pana si BOR admite ca are idioti.
  • un roman un roman
    si ce ??? a spus adevarul madalin. o mafie de nedescris !!! BOR Corporation !!!

Trimite un comentariu

sus