Skip to main content

Plasa de stele, amendată cu o plasă de bani

 

crbl-plasa-de-stele_33da8533d2

Publicitate

Farsa pe care Dan Negru i-a făcut-o lui CRBL i-a adus Antenei o sancţiune de 30.000 de lei. Consiliul Naţional al Audiovizualului a decis amendarea staţiei pentru limbajul injurios folosit în emisiunea de farse Plasa de stele, difuzată pe Antena 1 pe 30 ianuarie.

În emisiune, a fost înscenată prăbuşirea unui avion în care se aflau câţiva poliţişti şi puşcăriaşi. CRBL, cel care a sărit în ajutorul aşa-zişilor răniţi, a folosit în repetate rânduri un limbaj injurios, care a fost cenzurat doar parţial.

Pentru abaterile din emisiune au fost făcute trei propuneri: Laura Georgescu a propus o somaţie (pe care ulterior a retras-o după ce a constatat că derapajele au fost mai grave), Narcisa Iorga - 50.000 de lei, iar Florin Gabrea - 30.000 de lei. Propunerea lui Gabrea a întrunit cele mai multe voturi, şapte.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • iranam iranam
    regie penibila !
  • goe goe
    e regizata prost pt. oameni ingusti care pun botul ca e pe bune
  • ixlili ixlili
    Era una din emisiunile mele preferate dar in ultimul timp sunt regizate la maxim. Aseara la farsa cu machiajul nu am rezistat sa ma uit ....si un copil s-a prins ca totul era aranjat . Pacat de emisiune !!!
  • marius marius
    Of Doamne, cata prostie si cata rautate!!! Bai desteptule, orasenii de unde sunt? de unde isi au originea? Eu stau la oras, si am multi prieteni de la tara si sunt foarte destepti, sigur vor ajunge ceva important in viata. Oamenii de la tara sunt mult mai destepti decat noi orasenii, si mult mai harnici. Se trezesc de dimineata sa dea de mancare animalelor, stiu sa mulga o vaca- ceea ce noi nu stim, eu de exemplu habar n-am cum se face branza si cascavalul. Merg la camp sa-si castige existenta, de dimineata pana seara stau vara in caldura aia in mijlocul campului. Noi DACA avem servici mergem si cand ne intoarcem acasa doar ne tolanim in pat, ei nu, ei au de maturat babatura, curatenie la animale, etc. Ce-i drept au o viata mai dura, dar tot ei sunt cei care ne fac mandrii de tara noastra, fiind singuri care pastreaza traditiile. In sate nu intalnesti la doi pasi pitipoance sau cocalari, intalnesti batrani cu o experienta imensa in viata de la care ai de invatat, nu toata ziua manele sau "zbenguieli".
  • un roman un roman
    penibil. m-am uitat acum, si are o gramada de probleme de, hai sa-i spunem, logica. in primu rand, trece avionul pe langa ei, in acea padure, apoi imediat are loc o explozie langa ei, si ma si sare in drum, aproape de ei, o bucata din avion. aberant. fuselaju nu semana cu avionul care zbura. in romania prizonierii, din cate stiu eu, nu se transporta in salopeta portocalie. poate daca foloseau o poveste, in care prizonierii, erau ai CIA-ului, iar acel zbor era secret, mai mergea.
    oricum, 50% din publicului anteneti, sunt oamenii de la tara. fara sa-i jignesc, nu poti avea mari asteptari de la ei.
  • felix motanu felix motanu
    regie ordinara..ma ingrozesc cand vad cati prosti pun botul la vrajeala astora..ne meritam soarta
  • Radu09 Radu09
    a luat amenda pt o farsa regizata ! ce tareee
  • Vasi Vasi
    Toata lumea stie ca plasa de stele are farse regizate
  • cristi cristi
    A fost cam dur, ce-i drept.. si nu au fost 2-3 scapari, sa zici ca e ok.. cat a tinut farsa a injurat continuu. Cand spui "baga-mi-as ... in ma-ta, dezleaga-ma de aici" degeaba cenzurezi un cuvant, mesajul e clar !
  • cristi cristi
    Hai sa fim seriosi.. emisiunea asta e regizata 100%.. am urmarit si eu de 2 ori pe la inceput cand au fost farsele cu Connect-R si CRBL.

    In legatura cu cea facuta lui Connect-R, a fost prea pe fata, se filma cu o camera din spatele lui, la 1 metru distanta, si cica e "ascunsa". La fel si sunetul, daca erau camere puse la distanta atat de mare cum de se auzea ce vorbea ? Nu cumva pt. ca avea lavaliera montata ?
  • eu eu
    Bravo tie!
    Insa, nu confunda Acces cu alte emisiuni ale antenei...chiar nu mi se pare ca Plasa ar fi in aceeasi categorie....
  • Synned Synned
    jegul intact continua....CNA lua'ti masuri....asa nu se mai poate...yo personal am scos antenele din grila..dar vad ca altii inca se uita la jeguri de emisiuni...PACAT!
  • andy andy
    Hai ca e tare.Presedinta CNA si desigur protectoarea Intact a propus somatie!Nu a mai iesit subit din sala cand s-a votat asa cum s-a intimplat la precedenta amendare a Antenelor?Inseamna ca in curand Gadea o da afara!
  • Robon Robon
    Degeaba au pus beea-uri
    De ce sa faci atâta teatru pentru o farsa regizate? Făcea Crbl in toate felurile sa para adevărat.
    Insa numai copil sa fi si sa crezi ca ii o farsa pentru Crbl cand de fapt e o farsa pentru telespectatori
    Hai pe bune se prebuseste avionu nu apere nimeni in acea zona? Plus ca daca va unități la farsa veți observa oameni care stau in câmp si se uita fara sa intervină
    Crbl a folosit un limbaj vulgar cu premeditare pentru care Antena Group merita amenda de 100.000 euro insa atâta timp cât in CNA vor fi membri Usl vor avea ei grija ca amenzile sa fie cât mai mici.
  • eu eu
    Ce tampenie.....au fost zeci de beep-uri, eu, personal n-am auzit nicio injuratura fara beep....

Trimite un comentariu

sus