Skip to main content

PRESA DE AZI. Adevărul: Urs de aur la Berlin, nota 6 la Bucureşti

 

presa de azi 20 februarieZiarul Adevărul deschide ediţia de astăzi cu articol despre filmul “Poziţia copilului”, “care a câştigat marele trofeu al Berlinalei, dar a fost respins în 2010 de Centrul Naţional al Cinematografiei, cu nota 6,34”.

Publicitate

“Juriul CNC a notatscenariul scris de Răzvan Rădulescu şi de Călin Netzer cu nota 6,34. În schimb, CNC a dat bani (1.561.841 lei) pentru realizarea peliculei “Ultimul corupt al României”, de Sergiu Nicolaescu, care nu a luat niciun premiu şi nici nu a avut succes de box-office”, mai scrie Adevărul pe prima pagină.

Evenimentul zilei pune pe prima pagină un alt articol din serialul “Aici sunt banii dumneavoastră”. “Nelu Iordache a construit ilegal Transalpina”, este titlul de pe prima pagină din EVZ.

“Patronul de la Romstrade nu a făcut autostrada, dar cere despăgubiri. El a deturnat 6 milioane de euro din banii alocaţi pentru construirea primului tronson al autostrăzii Nădlac-Arad. Pentru Transalpina, Iordache a umflat nota de plată cu 35 de milioane de euro”, mai scrie Evenimentul zilei pe prima pagină.

Alte titluri de pe prima pagină a ziarelor:

  • România liberă: De ce l-a ridicat DNA pe “băiatul performant” al lui Radu Mazăre
  • ProSport: Simfonia blaturilor
  • Gazeta Sporturilor: Rege la 16 ani - Patinatorul Emil Imre este primul român care cucereşte o medalie de aur la o competiţie de sporturi de iarnă, desfăşurată sub drapelul Comitetului Internaţional Olimpic.
  • Click!: Bahmu: “Vreau copii cu viitorul meu soţ”
  • Naţional: Radu Mazăre, domolit sau înrăit de flagrantul din parcarea Ministerului Dezvoltării?
  • Libertatea: Nicoleta Luciu şi-a dus de urgenţă silicoanele la control

Vedeţi cum arată primele pagini ale ziarelor de azi, în rubrica Presa de azi.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mad79 mad79
    intr-o tara unde civilizatia,bunul simt si respectul sunt doar cuvintele dintr-un dictionar,era "anormal",s se scrie despre asa ceva!

Trimite un comentariu

sus