Skip to main content

PRESA DE AZI. Intrarea lui Klaus Iohannis în PNL, în ziarele de azi

 

presa de azi 22 februarieZiarul Evenimentul zilei are pe prima pagină un articol despre implicaţiile intrării lui Klaus Iohannis în PNL. “Iohannis declanşează stare de alertă în PSD”, este titlul de pe prima pagină din Adevărul.

Publicitate

“Secretomania în care PNL l-a cooptat pe Klaus Iohannis i-a iritat pe social-democraţi, în frunte cu Victor Ponta. PSD-iştii văd în acesta un gest de frondă la adresa premierului. De altfel, Iohannis se vede şef al Guvernului, iar Crin Antonescu este de acord. Congresul PNL, care începe astăzi, îl va alege pe primarul Sibiului în funcţia de prim-vicepreşedinte al PNL”, mai scrie EVZ pe prima pagină.

Ziarul România liberă face şi el trimitere de pe prima pagină la un articol despre intrarea lui Klaus Iohannis în PNL şi accederea lui la o funcţie de conducere în partid. “Johannis, încă un pas spre vârful PNL”, este titlul de pe prima pagină din România liberă.

Ziarul Adevărul deschide ediţia de astăzi cu un articol despre revista Flacăra, care şi-a încetat apariţia luna trecută “din lipsă de cititori şi de bani”. “S-a stins Flacăra. Povestea celor 100 de ani”, este tilul de pe prima pagină din Adevărul.

Alte titluri de prima pagină a ziarelor:

  • Gazeta Sporturilor: Glorie la indigo - Calificarea miraculoasă a Stelei de aseară a semănat incredibil cu succesul din urmă cu 8 ani, când roş-albaştri eliminau Valencia.
  • ProSport: I see Chelsea! - Steaua a jucat fantastic împotriva lui Ajax, câştigând cu 2-0, 4-2 după loviturile de departajare, un meci pe care l-a domincat de la un capăt la altul.
  • Naţional: Prostituată, vând ovule la preţ redus!
  • Libertatea: Mircea Radu îi face toate poftele soţiei gravide
  • Click!: Nu renunţ la Bahmu!

Vedeţi cum arată primele pagini ale ziarelor de azi, în rubrica Presa de azi.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Horea Horea
    "ne concentram putin" si putem spune: prea mult tam- tam cu acest Iohannis (indiferent de ... titlu)!
  • Iulia Bunea Iulia Bunea
    Multumim pentru observatie.
  • reporter reporter
    in PSD - cum e în titlu, sau In PNL, cum e în text?
    ne concentrăm puțin?

Trimite un comentariu

sus