Skip to main content

RCS poate distribui propriile canale de documentare şi altor cablişti

 

RCS&RDS

Publicitate

Consiliul Naţional al Audiovizualului a aprobat solicitarea companiei de cablu RCS&RDS de lansare a unor canale secundare pentru posturile Digi Life, Digi World şi Digi Animal World. Acestea vor purta denumirile de Animal World ChannelLife Channel şi World Channel

Posturile vor avea acelaşi conţinut însă grafica şi siglele vor fi diferite, potrivit solicitării RCS&RDS.

Canalele secundare vor fi create pentru a fi puse la dispoziţia altor companii de cablu care şi-au arătat interesul pentru preluarea şi retransmiterea acestor posturi, şi-a motivat compania de cablu solicitarea, după cum paginademedia.ro a anuţat, în exclusivitate, încă din luna decembrie.

RCS a primit în septembrie 2012 două licenţe pentru posturile tematice Digi Life şi Digi World, care au fost lansate în octombrie. Tot în octombrie, RCS&RDS a primit licenţă pentru postul Digi Animal World, post lansat în luna decembrie.

RCS&RDS mai deţine canale secundare pentru postul Digi Sport: Digi Sport Plus (cu varianta Digi Sport Plus Hu), Digi Sport Plus 1 şi Digi Sport Plus 2.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • bch bch
    @ marcel: n-are toata lumea 50 de euro sa dea pe un abonament lunar, mai ales ca nu vad pe ce posturi ar putea da 50 de euro... Sa fim realisti, apa de baut inca nu vine de la americani. Hai sa nu ne lasam creierul spalat asa usor...
  • cristi cristi
    Sport 1 oricum nu mai are mult de trait . Daca ai observat, emite doar noaptea, dupa 22, atunci cand se termina programul Megamax. De la 1 aprilie, cand Megamax o sa inceapa cu program 24/24, Sport 1 o sa dispara definitiv .
  • bahmuteanca bahmuteanca
    dragul meu, sunt ablisti mici, din provincie, cu abonamente low-cost, care ptr a nu isi pierde bruma de clienti, prefera sa le ceara acestora 2 - 3 lei in plus pe luna la abonament ptr a le introduce in grila si posturile RCS@RDS.
  • marcel marcel
    comparati stampila primariei cu coada vacii. iti doresc sa te uiti doar la super documentarele oferite de cei de la RCS. eu ma multumesc cu Discovery, NatGeo si History. acum ce sa zici si tu daca esti angajatul lor?!?! tot bateti apa-n piua cu preturile ceruta de unii, de altii. vreti cablu ieftin, dar un un customer service deplorabil? apelati la RCS. vreti un operator - un pic ma rasarit - luati Romtelecom. vreti un cablist bun, care-si respecta clientii- luati UPC. acum daca RCS-ul crede ca face afacere cu abonamente de 14 lei, se insala amarnic. le dau si 50 de euro, numai sa fie in stare sa-mi ofere toate canalele disponibile: ei nu au Sport1, nu au ESPN, nu au Discovery, pentru simplul fapt ca asa cred ei ca se scapa de concurenta.
  • euuss euuss
    Ia spune-ti un cablist care va introduce in canal DIGI? Cata lume fara mine :))
    Cum sa bagi un canal de la un concurent? Voi asa ati face daca ati avea o firma de cablu? Ati promova concurenta?
  • robin hood robin hood
    ce stie lumea!daca pe discovery baga orice porcarie lumea e in extaz.uite ca mai sunt si alte posturi de documentare.chiar asa deranjeaza ca o companie de la noi are in portofoliul sau propriile posturi?din contra ar trebui sa ne bucure!
  • RCS RCS
    @cristi

    Toate posturile TV ale RCS & RDS se pot viziona gratuit (fara costuri suplimentare) daca esti abonat RCS & RDS sau Digi.
    Daca ai internet de la RDS poti viziona meciurile de Liga 1 de pe Digi Sport, pe internet!
    E normal ca altora sa le ceara bani pentru ca RCS & RDS a investit niste bani pentru clientii lor, nu pentru clientii altora!
  • cristi cristi
    Sigur, doar cei de la Discovery cer bani, astia de la RCS o sa ti le dea pe toate, pe degeaba. Posturile astea vor fi bagate in pachete suplimentare pt. care se vor cere bani in plus. N-ai sa le vezi niciodata in baza, alaturi de cele normale.
  • mad79 mad79
    ce ai "chiloti de tabla",fi si tu mai flexibil,nu asa cu "ochelari de cal"!
  • robin hood robin hood
    foarte bine face cei de la rcs rds ca vor sa distribuie posturile proprii la alti proviideri de catv si dth!ca vorba aia ne cam saturasem de discovery care cere o gramada de bani operatorilor si arata tot felul de emisiuni destul de subtiri!concurenta e foarte buna!
  • andrei toader andrei toader
    te-as ruga, iulia, sa te concentrezi putin. doua din trei stiri de-ale tale necesita ajustari in urma comentariilor. nu-i normal.
  • CMGeorge CMGeorge
    "RCS&RDS mai deține canale secundare pentru postul Digi Sport: Digi Sport Plus (cu varianta Digi Sport Plus Hu), Digi Sport Plus 1 şi Digi Sport Plus 2."

    Canalele DigiSport se numesc de un an de zile
    DigiSport 1,2 si 3
    "Plus"-ul a disparut de mult.
  • Iulia Bunea Iulia Bunea
    Scuze, greseala mea, am luat un background mai vechi. Multumesc de precizare
  • adi m adi m
    " Tot în octombrie, RCS&RDS a primit licență pentru postul Digi Animal World, care nu a fost încă lansat, dar care va înlocui Discovery Channel în grila de bază."

    Digi Animal World e lansat de ceva timp, de dinainte de Craciun

Trimite un comentariu

sus