Skip to main content

Românii au talent, cel mai bun debut de până acum: peste cinci milioane de români pe minut

 

Publicitate

UPDATE. Show-ul Românii au talent a condus în audienţe şi în reluare. Cifrele, în continuare. 

DEBUT DE SEZON. Romanii au talent a înregistrat, vineri seară, cel mai bun debut din sezoanele de până acum: peste 5,3 milioane de români erau în fiecare minut pe show-ul de pe Pro TV. Vârfurile au sărit de 6,6 milioane de telespectatori.

Paginademedia.ro vă prezintă, în continuare, audienţele primei emisiuni a sezonului trei Românii au talent:

LA NIVEL NAŢIONAL: Peste 5,3 milioane de români au fost în fiecare minut cu ochii pe prima ediţie Românii au talent din acest an. Locul doi pe interval, la mare distanţă, a fost deţinut de Acasă TV, care difuza Inimă de ţigan. Pe locul 3 a fost Antena 1.

Cota de piaţă a Pro TV a fost de 48%, ceea ce înseamnă că aproape jumătate dintre românii care se uitau la televizor erau pe Românii au talent.

Vârful de audienţă naţional: 6,65 milioane de români, la minutul 21.41.

LA NIVEL URBAN: Din totalul publicului, peste 2,6 milioane de telespectatori ai Pro TV pe intervalul Românii au talent au fost din oraşe. La nivel urban, pe locul doi a fost Antena 1, urmată de Antena 3.

Vârful de audienţă urban: 3,23 milioane de orăşeni la minutul 22.42.

SEGMENTUL COMERCIAL: Aproape 1,5 milioane de telespectatori Pro TV au fost din segmentul 18-49 de ani (26,5 rating pe zona comercială). Pe acest target, locul secund, Antena 1, înregistra 200.000 de persoane din targetul comercial (3,6 rating pe target).

Românii au talent este la al treilea sezon. Emisiunea a avut prima ediţie pe 11 februarie 2011 şi a fost urmărită, în medie pe minut, de 2,05 milioane de telespectatori din mediul urban (adică 17,8 rating).

Al doilea sezon a avut un start mai bun: aproape 2,3 milioane de telespectatori din mediul urban au urmărit în fiecare minut show-ul. La nivel naţional, startul sezonului doi a fost urmărit de peste 4,5 milioane de români în fiecare minut:

Audienţa posturilor TV pe intervalul Românii au talent vineri, 15 februarie:

URBAN NATIONAL
1 Pro TV 2.635.000 telespectatori pe minut (25,1 rtg) Pro TV 5.314.000 (27,9)
2 Antena 1 355.000 (3,4) Acasa 651.000 (3,4)
3 Antena 3 299.000 (2,8) Antena 1 625.000 (3,3)
4 Acasa 285.000 (2,7) Antena 3 429.000 (2,3)
5 National TV 207.000 (2) TVR 1 393.000 (2,1)

Reluarea Românii au talent, 1,8 milioane de telespectatori

Peste 1,8 milioane de români din toată ţara au urmărit reluarea Românii au talent, difuzată între 16.00 şi 19.00. Dintre aceştia, 913.000 de persoane erau din mediul urban. Minutul de aur a fost atins la 18.51, când o medie de 3,1 milioane de români din toată ţara erau pe Pro TV. Minutul de aur, la reluarea Românii au talent, a avut, pe segmentul urban, 1,3 milioane de telespectatori.

Al doilea clasat a fost postul Antena 1, care a difuzat Observator şi Mireasă pentru fiul meu. Postul de telviziune a înregistrat, pe tronsonul Românii au talent, o medie de 1,2 milioane de telespectatori la nivel naţional, dintre care 614.000 de persoane erau din mediul urban.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • zgarcitul zgarcitul
    cei de la PRO TV ar face bine sa -i faca cadou lui Mihai Petre o pereche de pantofi , ca sa nu mai vina la emisiune in teniși. J.E.N.A.N.T. domnilor...
  • Gigel Gigel
    eI Pot ” suprveghea” tehnic oarecum cateva sute de abonati , dar nu o pot face cu milioane de abonati .Asta sa o săpună lui mutu!
    si apoi antenele sunt mult mai vizionate datorita multitudinii de emisiuni. divertisment sport , politică etc La Pro tv in primul rand afla omul cate violuri au fost cine s-a mai siliconat, cine a mai ucis pe cine... etc..
  • ionda ionda
    Pt.EXPERTUL:romani ,respectand cerintele uefa ,adica hd+dolby.
  • Avramescu Avramescu
    ASTEA-S POVESTI
    NU AU CUM SA STIE CATI TELESPECTATORI SE UITAU LA EMISIUNEA LOR.
  • mad79 mad79
    la ce tampenii ai scris,tu n-ai creier,nici cat circumferinta acelor zerouri din 100 de roni !
  • mad79 mad79
    tin minte ca astia de la Pro s-au laudat mai de mult ca au luat camere HD,asta nu e de ajuns pentru ca o emisiune sa fie HD?
  • mad79 mad79
    cred ca cei din Antene ,cand vad asemenea cifre isi dau palme unul altuia :))
  • Alex.D Alex.D
    Dragose.....ASA CEVA.........Wooow!!! Sper ca esti platit bine daca argumentul tau esential(sau cel la care te intorci de cele mai multe ori) atunci cand vrei sa arati "xeroxul" este......pregatiti-va.......tam-ta-da-daa : "Intrarea juriului" (sanchi) . Bah baiatule tu te auzi ce tastezi??? E de rasul ciocoflenderilor.
    Ca sa nu mai spun ca un alt argument forte al tau este montajul. Buey tu esti chiar serios??? Orice novice isi da seama ca lucrurile sunt mai bine "legate" la "Romanii..." .Pentru binele tau chiar sper sa fi platit pt ca altfel mi-e mila.
  • Marius Marius
    @Dragos: esti constient ca "Romanii au Talent" este la al treilea sezon? Inca de la primul respecta aceeasi reteta (inclusiv intrarea juriului). X Factor abia a incheiat al doilea sezon. Daca emisiunea de la A1 a inceput in toamna anului 2011, iar cea de la PRO TV in primavara aceluiasi an, poti face tu calculul...
  • David David
    Da.Cu toate aceste argumente m-ai convins.Ma incadrez la "posac protvist" asa cum spuneai in primul comentariu.X Factor este cel mai bine adaptat format de la noi.Si Romanii au talent copiaza pana si intrarea juriului de la X Factor.Moticul este ca X Factor a avut un succes rasunator cum nu a mai vazut Romania si au vrut si cei de la Pro la fel(deci au copiat intrarea juriului si alte elemente).
    Acum vorbind serios, nu ma indoiesc ca producatorii X Factor si producatorii Romanii au talent mai arunca un ochi in curtea vecinului pentru un strop de inspiratie, dar cand vine vorba de copiat, fara rezerve o spun, Antena 1 este fruntasa. Ei au fost aia capabili sa cumpere un format chiar difuzat de Kanal D- Nora pentru mama transformata in Mireasa pentru Fiul Meu.La fel au vazut un Masterchef odata si au facut si ei un Top Chef(succes rasunator, din nou). Dupa atatea succesuri , Pro TV s-a gandit sa fure ceva de la X Factor ca sa aiba succes. SUPERB!
  • alex alex
    Din 5 martie incepe si sezonul 2 din MasterChef dabea astept
  • Synned Synned
    as vrea sa stiu audientele de sambata cand emisiunea a fost in reluare!
  • expertul expertul
    cine a produs meciurile echipelor romanesti angrenate in competitiile europene difuzate de protv? din cate stiu, UEFA obliga la transmisia HD, fara jumatati de masura.
  • dragos dragos
    david, tocmai spusesei ca Romanii au talent e ceva ce n-a mai vazut Romania, si eu ti-am explicat ca a vazut... la X factor si montat mai bine. nu scrie in Biblia emisiunii cum sa intre juriul, ar fi intrat si pana acum asa nu? e o decizie a producatorilor cum o fac si la Romanii au talent au facut-o ca la X factor dupa difuzarea X factor, deci cine copiaza pe cine? auditiile X factor s-au organizat inainte de Romanii au talent. pentru ca mereu asta e discutia Protv versus Antena 1. In prima editia, Romanii au talent au pus un personaj de la X factor... Alors on dance - Cristi Giambasu... cu aceeasi poveste ca la X factor. .. si putem cauta asemanarile, daca privesti cu atentie.
  • David David
    Ambele formate respecta o carticica ce vine atunci cand cumperi formatul.Daca acea carticica prevede ca juriul intra in scena prin sala, prin spate, prin fata etc. asa se face. Si tinand cont ca ambele formate sunt cumparate si produse, unul de PRO, altul de Antena, nu iti pui intrebarea de ce nu au ambele acelasi succes? Oare ce parte din cartea aia nu o aplica Antena?De ce in alte state ambele sunt formate de succes? O sa pui ca sunt eu posac protv-ist? Crezi ca asta e raspunsul? Nu ma uit non-stop la Protv, nu ma plateste Protv, nu imi displace Antena 1, doar apreciez 2 productii CUMPARATE! deci sa lasam intrarea juriului.

Trimite un comentariu

sus