Skip to main content

RECORD. Românii au talent, cea mai vizionată emisiune de la lansarea show-ului: peste 5,6 milioane de români pe minut

 

Romanii au talent juriu 2013

AUDIENŢE. Românii au talent a scos cea mai bună audienţă de lansarea show-ului în România, în urmă cu doi ani.

Media de audienţă pe minut a sărit de 5,6 milioane de români, dintre care aproape 2,8 milioane din oraşe.

LA NIVEL NAŢIONAL. Românii au talent a fost urmărită de 5,6 milioane de români în fiecare minut. Următorul post a fost Acasă TV, cu 674.000 de persoane. Antena 1, cu filmul Furios şi iute a fost pe locul trei, urmată de Kanal D (două emisiuni în reluare) şi de Naţional TV (seriale).

Vârful naţional: 7,12 milioane de telespectatori, la ora 22.11

LA NIVEL URBAN. Dintre telespectatorii emisiunii, 2,77 de milioane pe minut au fost din oraşe. Pe urban, locul doi a fost al Antenei 1, cu 381.000 de telespectatori pe minut. Acasă, Antena 3 şi Naţional TV au completat topul.

Vârful urban: 3,62 milioane de telespectatori, la minutul 22.11

SEGMENTUL COMERCIAL. Din totalul publicului Românii au talent, 1,46 milioane de telespectatori pe minut au avut între 18 şi 49 de ani (26,5 rating pe segment). Pe locul următor a fost Antena 1, cu 254.000 de persoane din această zonă de vârstă (4,6 rating pe comercial)

Audienţa posturilor TV vineri, 22 februarie, pe intervalul emisiunii Românii au talent:

NATIONAL URBAN
Pro TV 5.605.000 telespectatori pe minut (29,5 rtg) Pro TV 2.772.000 (26,4 rtg)
Acasa TV 674.000 (3,5) Antena 1 381.000 (3,6)
Antena 1 673.000 (3,5) Acasa TV 262.000 (2,5)
Kanal D 360.000 (1,9) Antena 3 221.000 (2,1)
National TV 338.000 (1,8) National TV 187.000 (1,8)

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Bogdan Bogdan
    Acesta emisiune merita absolut tot sucesul pe care il are deja. Este minunata. Nu am nimic cu antenele deoarece au si ele productii proprii destul de reusite dar niciodata cred ca nu vor egala ceea ce se intampla la Pro tv. cel mai tare canal tv ever cel putin din Romania.Ma bucur mult ca romanii au ales un program de calitate care a aratat ca prinde in majoritatea tarilor in care se difuzeaza. Minunat ca o asemenea productia are succesul pe care il merita. Iata si ceva bun
  • alex alex
    Danseaza " ca le-am gresit si numele :D
  • alex alex
    sa vedem pe 17 martie ca atunci incepe Romania Danseaca ce audietne scot , adevartul test , daca protv contraataca cu un film bun si ii depaseste atunci sa nu mai faca a doau editie
  • marius91 marius91
    Ma cam indoiesc. Atunci nici nu stiu sa fi fost inregistrate audientele...Cel putin asa tineam minte din ceea ce am citit chiar pe Pagina de media.
  • cristi` cristi`
    MINTE CARPA AIA AMBULANTA...E PUSA SA ,SE LAUDE CA O PROASTA CA NU FACE ANTENELE LUI FELIX CEEA CE FACE PRO.COPIE ANTENELE DEGEABA DAR NU FACE NIMIC.ACASA-EUFORIA- VARZA, SPORT.RO-GSP(GATA SA DEA FALIMENT CU GSP LUI) SI ASA MAI DEPARTE..UN PIC MAI BINE LUI FELIX SI CAMELUTZA II ESTE BINE CU RADIO ZU..
  • cristi cristi
    "...urmată de Kanal D (două emisiuni în reluare)."

    Pe Kanal D aseara a fost filmul Liceenii, pana la 22.15 .
  • adry adry
    ..da vai nulitatile de la Antena 1 mai exista..unde sunt ?? Ca nu se mai vad !! Bai.. verzelor de acolo.. luati si priviti ce inseamna televiziune ..cum se face televiziune!!!!! Nu cu pile si relatii.. nu cu toti neavenitii si curvele pe post de prezentatori .. si jurati.. cum e la voi.. .prin asa zisele emisiuni cu audienta zero . Va meritati soarta !!!!!!!
  • alex alex
    nu este prima , antena 1 a fost prima in 93
  • alex alex
    imi poate spune si mie cineva care a fost varful de audietna atins in Romania de cand se fac masuratori , intreb pentru ca acum cateva zile am auzito pe simonica gherghe care spuena ca in timpul emisiunii lui Marius Tuca din 1998 cand a fost acel scandal dintre vadim si rotna hatner a fost o aduienta record care nici acum nu a fost depasita , desi nu prea cred dar in fine , mi sa parut aberant cand am auzit .

    In ceea ce priveste PRO TV nu mai am cuvinte este extraordianr ce audietne poate sa faca aceasta emisiune , pana si cei din productie de acolo de la preselectii se inplica , aparand si ei in culise facnd show :D BV PROTV
  • dial dial
    Cred ca numai revelioanele TVR1 de dinainte de 2000 faceau asa audienta.
  • Eudor Eudor
    Nu credeam ca acasa tv va avea șansa cu redifuzarea inima de tigan insa m-am inselat
  • Tataee Tataee
    Vineri seara, romanii se uita la televizor. trist.
  • criss criss
    ..programe premium .. marca Protv !!! Filme .. emisiuni .. fotbal.. cu rating de milioane .. toate s-au adunat la ei !!! Sunt fantastici !!!
  • Gaby.B Gaby.B
    Este normal sa aibe audienta. Este prima televiziune privata aparuta la noi in tara si se zbate sa faca ceva.
  • Radu09 Radu09
    Bv lor FELICITARI si la mai mare Protv cel mai tare jos palaria

Trimite un comentariu

sus