Skip to main content

Şeful Biroului de presă al PSD, propus în funcţia de director general la Agerpres

 

psdŞeful Biroului de presă al PSD, Alex Giboi, a fost numit director general al agenţiei naţionale de presă Agerpres, au declarat pentru Mediafax, surse social-democrate.

Publicitate

Giboi a fost propus în funcţia de director general al Agerpres de către premierul Victor Ponta.

Potrivit legii sale de funcţionare, Agerpres este condusă de un consiliu director, coordonat de un director general cu rang de secretar de stat.

Directorul general este propus de primul-ministru şi numit prin votul Parlamentului, cu avizul comisiilor de specialitate, în şedinţă comună a celor două Camere, în cel mult 15 zile de la nominalizare. În cazul unui vot negativ, procedura se reia în cel mult 30 de zile.

Durata mandatului directorului general al Agerpres este de 5 ani.

Dacă va fi numit de către Parlament în funcţia de director general al Agerpres, Alex Giboi îl va înlocui la conducerea agenţiei naţionale de presă pe Ioan Roşca.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Alex is Alex is
    Daca l-au pus pe asta presedinte la Agerpres este evident ce tenta vor avea stirile date de aceasta agentie. Si anume slavirea "marilor realizari" ale Guvernului concomitent cu ascunderea partilor negative sub pres. Mi se pare normal pentru tara noastra, cand au fost cei de la PDL la putere si-au pus oamenii lor, iar acum USL isi planteaza soldatii lor. Clar si evident.

Trimite un comentariu

sus