Skip to main content

Sezonul 27 al Cronicii Cârcotaşilor începe din 27 februarie. Cireaşa de pe tort, din 28 februarie

 

IMG_0500Prima TV va difuza din 27 februarie noul sezon, cu numărul 27, din Cronica Cârcotaşilor. Iar din 28 februarie începe sezonul 10 din Cireaşa de pe tort.

Publicitate

Cronica Cârcotaşilor este difuzată în fiecare miercuri seară, de la 20.30, iar emisiunea Cireaşa de pe tort poate fi urmărită la Prima TV de joi până duminică, de la ora 19.30.

Prima TV face parte, din 2007, din grupul pan-european ProSiebenSat.1, care opereaza în Romania şi prin postul de televiziune Kiss TV, radiourile Kiss FM, Magic FM, Rock FM şi onefm.ro şi platforma de video sharing MyVideo.ro.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Carmen Carmen
    Ionut, Cristi are mare dreptate !Tu nu te poti pune in locul lui Huidu si nu poti trai viata lui , dar daca ti s-ar fi intamplat tie ,te-ai fi calugarit ? m-am saturat de "moralisti" ca voi , care nu realizeaza nimic in viata aceasta , nu au nici un talent decat sa judece scriind prostii. cine naiba tine cont de ura si dispretul vostru? cei ca voi , din fericire, sunt putini. sunteti insignifianti. nu-i plange nimeni de mila lui Huidu, pt. ca nici el nu cere mila. chiar daca plateste cu asigurarea , tot plateste pt. ca pana si avocatii rudelor victimelor au recunoscut ca despagubirea in acest caz este cea mai mare data pana acum fata de alte cazuri similare. sentinta e corecta din toate punctele de vedere. CITESTE MAI BINE CODUL PENAL,!si in alte cazuri de accidente din culpa , bineanteles fara circumstante agravante cum ar fi :alcoolul, fuga de la locul accidentului, alte antecedente penale { cu mentiunea ca amenzile nu sunt considerate antecedente}, deci si in alte cazuri asemanatoare tot inchisoare cu suspendare s-a primit. asa ca lasa judecata in seama celor competenti.daca domnul Huidu ar fi fost un om simplu si n-ar fi avut acea asigurare de sute de mii de euro, ce ar mai fi primit rudele victimelor , praful de pe toba? omul si-a facut cu demnitate datoria in acest caz.a sustinut familiile financiar la inmormantare, a platit costul masinii avariate si chiar a vrut sa-i ofere vaduvei soferului in fiecare luna salariul pe care acesta l-ar fi adus acasa daca traia.ea a primit de cateva ori acea suma , apoi la sfatul avocatului a respins-o. urmeaza acum ca ei sa primeasca si despagubirile cerute de instanta. si le vor primi ! ce ar fi putut face omul Huidu mai mult ? sa-i invie nu mai poate! face si el tot ce ii omeneste posibil in acest caz! tu sau voi care stiti numai sa aratati cu degetul, ce a-ti fi facut in locul lui? in ciuda voastra si spre bucuria noastra , a celor care ii admira talentul si ii iubeste emisiunea Huidu va aparea din nou pe sticla din ce in ce mai mult si la radio de altfel, pentru ca aceasta este viata lui, munca lui, iar un om talentat si harnic trebuie sa munceasca in continuare, nu se poate multumi numai cu bani.
  • Ali Ali
    dezbra chiar isi da silinta si il apreciez mult. e talentat, e funny, insa indiferent ce ar face, el sau oricare altul, nu il poate inlocui pe serban! ar fi cazul ca incet-incet cel care a creat cronica sa revina in emisiunea care l-a consacrat. nu are nici un sens sa stea ascuns undeva in spate. munca e una, ce se intampla in viata lui particulara e alta poveste.
  • cristi cristi
    Esti praf.. pe an sunt 2 sezoane, cel de primavara si de toamna . Cronica a pornit undeva in '99 cand pe vremea aia prezenta doar Huidu, singur. 13 ani ori 2 sezoane pe an = 26. (pana in 2012) iar acum in 2013 incepe sezonul 27 .
  • mihnea mihnea
    Sezonul 27 al Cronicii Cârcotașilor începe din 27 februarie???? 2013-27=1986. Era si pe vremea lui ceausescu?????
  • Ionut Ionut
    Cristi, Huidu isi poate trai viata linistit (mai ales ca nu a platit in niciun fel pentru accidentul pe care l-a provocat) insa nu mai are ce cauta pe tv sau radio.
    Gandeste-te putin, cum ar fi sa revina la emisiuni umoristice, avand pe constiinta 3 oameni.
    Pentru cariera lui, faptul ca nu face inchisoare e o piatra de moara agatata de gat. Daca facea inchisoare, lumea ar fi vazut asta ca o ispasire. Ar fi platit pentru greseala comisa si, peste cativa ani, putea sa revina.
    In situatia de acum, o revenire, chiar si peste ani de zile, ar fi de prost gust.
    Trebuie sa intelegem si noi, romanii, ca un parlamentar care fura trebuie sa se retraga din viata politica la fel cum o vedeta tv trebuie sa se retraga din lumina reflectoarelor dupa ce a omorat 3 oameni.
    A fost clar, un accident, insa un accident soldat cu moartea a 3 oameni, din vina lui Serban Huidu, 100%.
    Oricum, nu-i plangeti de mila. Omul castiga la fel de mult ca si pana la accident cu mult mai putina munca. Singura problema pentru el e ca nu se mai vede pe tv saptamanal si nu se aude la radio. Cu siguranta asta il macina, fiind invatat sa fie in centrul atentiei.
    In rest, omul e bine sanatos, plin de bani si, in urma groaznicului accident, nu a patit absolut nimic si nu a platit cu nimic.
  • Ionut Ionut
    Corect.
    Ba as completa: e ca o apa plata clocita.
  • cristi cristi
    Ideea e ca lumea s-a obisnuit cu un anumit format.. el a fost cel care a lansat emisiunea asta si timp de 10 ani, din 2000 si pana in 2010 cand a avut loc accidentul, cred ca a aratat ca e destul de bun in ceea ce face. N-am absolut nimic cu Dezbracatu', e haios, dar pe rubrica lui, nu in calitate de prezentator. Huidu ar trebui sa incerce sa treaca peste perioada asta mai grea de care a avut parte, deja faptul e consumat, nu se merita sa traiesti o viata intreaga fugind de ochii tuturor pt. un eveniment mai neplacut, produs accidental. Pacat ca prefera sa stea ascuns si sa lase viata sa treaca pe langa el.. Din pacate, problema e alta, la noi sunt foarte multi prosti, care prefera sa arunce cu pietre in loc sa intinda o mana de ajutor.
  • Cosmin Cosmin
    Bai cand va aud ca fara huidu nu mai exista cronica normal ca este o diferenta , dar si dezbracatu este tare si se straduieste, ar trebui sa-l sprijinim pentru ceea ce face .
  • cristi cristi
    Cronica fara Huidu e ca apa minerala fara acid !

Trimite un comentariu

sus