Skip to main content

The Independent face haz de necaz: "Duceţi-vă şi trăiţi în România!"

 

independent

Publicitate

Tot mai multe publicaţii britanice acordă spaţii generoase răspunsului pe care gandul.info l-a dat reacţiei englezilor la "iminentul val" al imigranţilor români şi bulgari.

După Huffington Post sau Channel 4 (despre care paginademedia.ro a scris AICI), este rândul celor de la "The Independent" să laude campania celor de la Gândul şi GMP PR.

"Îngrijoraţi în privinţa imigranţilor? Atunci mergeţi şi trăiţi în România" titrează cotidianul britanic.

Jurnaliştii britanici nu uită să menţioneze temerile de la Londra legate de ridicarea restricţiilor de viză, dar şi să sublinieze salariul mediu al românilor şi bulgarilor, care nu trece de 300 de Lire.

The Independent îl citează şi pe Mihai Gongu, directorul de creaţie de la GMP, care declară pentru cotidianul britanic:

"Englezii au cel mai bun umor, dar şi noi suntem destul de buni. Cei mai mulţi dintre noi suntem oneşti, harnici, ne plătim taxele, fie în România sau în Marea Britanie. Cred că majoritatea românilor din Anglia ajută economia acestei ţări. (...) Imaginea românilor în presa britanică şi europeană este părtinitoare. Şi nouă ne place să ne petrecem timpul cu familia, să ieşim în pub cu prietenii după serviciu. Suntem la fel ca toată lumea", a precizat Gongu, citat de The Independent.

Campania începută de Gândul a ajuns şi dincolo de Ocean. Philadelphia Inquirer publică în ediţia sa electronică un material semnat de corespondentul Associated Press în România, Alison Mutler, cu titlul "Românii şi bulgarii răspund temerilor Marii Britanii cu privire la imigraţie":

"Vrem să le arătăm britanicilor că avem două resurse importante: inteligenţă şi umor", precizează Claudiu Pândaru, director editorial la Gândul.

Ample spaţii au dedicat aceluiaşi subiect şi BBC News şi ITV.

Capturaţi ecranul complet 29.01.2013 224947.bmp

Charles a cumpărat o casă în 2005. Iar Harry nu a fost fotografiat niciodată gol. 

30_ads1_w_LRG

Jumătate dintre femeile noastre seamănă cu Kate. Cealaltă jumătate, cu sora ei. Avem cel mai frumos drum din lume, potrivit celei mai importante emisiuni despre maşini.

Autor: Florin Ghioca florin.ghiocagmail.com
viewscnt

Comentarii

  • Valens Valens
    CTP & GMP -> bull's eye!!
    Actiune mediatica excelenta, supersmart, cu ecouri intrnationale la marile case de presa.
    Way to go, CTP!

Trimite un comentariu

sus