Skip to main content

”TIME” scrie despre campania Gândul - ”Why don't you come over?”

 

TIME
captura TIME

Publicitate

Prestigioasa publicaţie TIME alocă un spaţiu important răspunsului pe care ziarul Gândul l-a dat campaniei începute de The Guardian în Marea Britanie, legată de posibilul val de imigranţi din Bulgaria şi România. Sub titlul ”România răspunde campaniei britanice: Poate că nouă nu ne place Anglia, dar voi o să iubiţi România”, publicaţia scrie pe larg despre demersul jurnaliştilor români.

”Ca răspuns, românii au adoptat o abordare pozitivă, prin oferirea unor motive britanicilor pentru a vizita România. Cititorii ziarului Gândul au fost invitaţi să posteze propriile sugestii pe pagina de Facebook a publicaţiei, folosind aplicaţia Come to Romania”.

De asemenea, TIME scrie şi despre website-ul lansat de Gândul, în colaborare cu GMP PR şi Webstyler, prin care românii îşi pun la dispoziţie canapelele perntru turiştii britanici aventuroşi care vor să cunoască România.

Autor: Florin Ghioca florin.ghiocagmail.com
viewscnt

Comentarii

  • Florin Ghioca Florin Ghioca
    la o privire mai atenta pe site-ul paginademedia.ro ati fi observat ca deja am scris si despre BBC si despre alte institutii de presa din Anglia care au relatat despre acest subiect. Si sa va ajut un pic:

    http://www.paginademedia.ro/2013/02/the-independent-face-haz-de-necaz-duceti-va-si-traiti-in-romania/

    Multumesc.
  • Lee Jaedong Lee Jaedong
    A scris si BBC, dar nu e important pt voi...

    http://www.bbc.co.uk/news/world-europe-21291847
  • Sahistul Mascat Sahistul Mascat
    Daca fac parte din acelasi trust.

Trimite un comentariu

sus