Skip to main content

VIDEO. Schimbare de strategie: Romtelecom renunţă la brandurile Dolce şi Clicknet. Orientare pe brandul “mamă”

 

Publicitate

Operatorul de comunicaţii Romtelecom anunţă o schimbare de strategie. Astfel, două servicii oferite de companie – internet şi televiziune prin satelit, nu vor mai fi comunicate cu numele de până acum, Clicknet şi Dolce. Totul se va orienta pe un singur brand: Romtelecom.

Ovidiu Ghiman, director executiv strategie şi comercial rezidenţial, Romtelecom:

„După o evoluţie cu succes a celor două sub-branduri Dolce şi Clicknet, am decis că a venit momentul să ne reorientăm atenţia şi să ne îndreptăm toate resursele pentru a creşte capitalul de imagine al brandului-mamă, Romtelecom. Astfel, cele două sub-branduri nu vor mai fi promovate de acum înainte în portofoliul de servicii al companiei.”

Clicknet era, până acum, denumirea serviciului de internet al Romtelecom. Serviciul de televiziune prin satelit (DTH) se numea Dolce.

Dacă Clicknet, ca nume, va dispărea complet, brandul Dolce va rămâne lipit de numele postului de televiziune sportiv al RomtelecomDolce Sport.

„Pentru că Dolce este recunoscut ca un brand foarte valoros, care furnizează servicii TV de calitate, acest brand va sprijini în continuare toate platformele de conţinut ale Romtelecom, precum canalele Dolce Sport TV şi portalul dolcetv.ro”, spune Ovidiu Ghiman.

Campanie sub umbrela Studiourile Romtelecom prezintă

Romtelecom îşi anuţă noua identitate vizuală sub umbrela mesajului Studiourile Romtelecom prezintă.

Pe partea de TV, mesajul este “Studiourile Romtelecom prezintă FilmOferta”. Compania vine cu două canale exclusive – Shorts TV (scurt-metraje pentru televiziune) şi Comedy Central Extra.

Samsung Imax devine Romtelecom Imax

Schimbarea de la Romtelecom aduce şi un parteneriat cu cinematograful Imax, din mall-ul Afi Cotroceni. Cinematograful urmează să fie redenumit Romtelecom Imax.

Cele patru execuţii ale campaniei Romtelecom

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Paladescu Virgil Paladescu Virgil
    LUCREZI LA EI ???
  • Paladescu Virgil Paladescu Virgil
    EU CIND AM ITREBAT DE CE BAGA ATITEA PROGRAME UNGURESTI, MI-AU RASPUNS CA AU AVUT MULTE SOLICITARI....... MINCIUNI PE BANII NOSTRI
  • Paladescu Virgil Paladescu Virgil
    Asa voi face si eu.... trec la Akta nene care are bani pentru fibra optica nu ca amaritii astia de la ROMTELECOM CARE SI ASA AU CELE MAI MARI TARIFE
  • banica banica
    cele mai bune servicii romtelecom ,pentru cei ce vor calitate.niciodata nu o sa renunt la romtelecom.
  • Pacalit Pacalit
    Serviciul de internet si tv e cu totul catastrofal. Nu functioneaza nimic cum trebuie. Tv ramane blocat pe o imagine din program si treb resetat de fiecare data.Internetul functioneaza doar cu cablu pe semnalul vecinului. Plus ca am vrut sa modific abonam telefonic si mi-a fost bagat pe gat intregul pachet pt alti doi ani.
  • nicu ardelean nicu ardelean
    ati inceput maghiarizarea? incet dar sigur inlocuiti programe romanesti sau ma rog titrate in limba romana cu rtl-uri ,etc...!sa va fie rusineeeeee!
  • ANDREI FANEL ANDREI FANEL
    cu abonamentele vechi care au fost preluate de la DIGI TV ce se intimpla in continuare?
  • Johnny Bravo Johnny Bravo
    Daca serviciile TV Rtlcom ar putea utiliza o banda mai larga poate reclama ar fi tentanta. Altfel, mai oameni buni, sunteti penibili scadeti compresia aia nesimtita, pe TV-ul meu vechi se vedea mai bine decat pe HD-ul vostru.
  • HiHiHi HiHiHi
    Si RCS-RDS sub UPC oricum pentru cine nu este interesat de sport !
  • DOBRE MARIN DOBRE MARIN
    Doresc sa aflu cand vom avra internet prin fibra optica in zona mea, deoare i-mi expira contractul....si voi renunta subit la internetul pe care il am,prin cablul telefonic care este foarte slab si prost transmis...
    Astept un raspuns afirmativ...

    Cu salutari
    MARIN DOBRE
  • RJA RJA
    sub rds .- rcs oricum
  • Fan Dry Cooker Fan Dry Cooker
    Cat timp nu se ating de teleshopping-ul de pe Dolce Sport, ma declar multumit!
  • lumiere lumiere
    Sunt sigur ca abonatii ROMTELECOM, sau ROMTELECOM DOLCE care asteapta de vreo doi ani aparitia mult promiselor canale de film o sa fie extaziati la aparitia canalului de filme scurte. Schimbarea de branduire fara continu adecvat se numeste "aceeasi marie cu alta palarie" domnule Ovidiu Ghiman

Trimite un comentariu

sus