Skip to main content

VIDEO. Un cal la Premiile Cesar. Kevin Costner a luat o "vită românească” de hăţuri

 

cezar

Publicitate

IRONIE. Kevin Costner a primit, la Gala Premiilor Cesar, distincţia pentru întreaga carieră. Momentul - care s-a vrut unul deosebit - a început însă cu o glumă nu foarte gustată de celebrul actor american, căruia francezii i-au făcut o surpriză ”românească”.

Gazda evenimentului, actorul şi regizorul Antoine de Caunes, a început prin a-l felicita pe Costner, căruia i-a cerut permisiunea de a-i spune ”Kev”. Ulterior, după o ironie discretă la adresa lui Gerard Depardieu (”poate că nu ştiţi, dar actorii francezi sunt foarte săraci”), de Caunes a subliniat calităţile pe care le are în comun cu mult mai cunoscutul său coleg american: aceeaşi vârstă, aceeaşi charismă, acelaşi sex-appeal şi aceeaşi îndemânare ecvestră.

Pornind de la aceasta din urmă, francezul s-a gândit să îi facă lui Costner un ”cadou”, ştiut fiind faptul că americanul a filmat anul trecut în România.

”Iată dovada aprecierii pe care ţi-o port: o vacă, o vacă foarte frumoasă!”, i-a spus de Caunes lui Kostner. Iar în scenă şi-a făcut apariţia un cal. ”Da, Kevin, este o vacă. Vine din România şi se numeşte ”Truouve-nous” (Găseşte-ne). Este foarte dulce, atât ca temperament cât şi ca gust şi îţi va fi livrată la hotel, unde te va aştepta ori pe canapea, ori în congelator. Cum doreşti.”, a adăugat actorul francez în apluzele anemice ale asistenţei.

Kevin Costner a primit gluma actorului francez vizibil jenat, cu un zâmbet afişat mai mult din complezenţă. Actorul american a filmat în România anul trecut şi le-a mulţumit românilor la ”Globurile de Aur”, acolo unde a fost premiat pentru rolul din serialul de televiziune "Hatfields and McCoy".

Mai jos, momentul jenant al francezilor:

Veuillez installer Flash Player pour lire la vidéo
Autor: Florin Ghioca florin.ghiocagmail.com
viewscnt

Comentarii

  • sartre sartre
    Parfois, les Français sont en effet de véritables idiots, peut-être qu'ils mangent trop de moule avec le fromage. "Les vrais bouseux sont parisiens" ... sans doute.
  • dfgv dfgv
    mda, anul asta se pare ca festivalurile cinematografice au avut parte doar de prezentatori imbecili... dovada si ceremonia oscarurilor, plina de glume nesarate si deplasate...
  • meteor meteor
    @eu : niste tarani prosti :-)
  • eu eu
    niste tarani ...

Trimite un comentariu

sus