Skip to main content

19 Martie. Cristian Greţcu (Distractis): „Victor Ponta este unul dintre cei mai buni stand-up-işti ai României”

 

DISTRACTIS

Publicitate

CRISTIAN GREŢCU, DESPRE PONTA. Ioan Gyuri Pascu şi Cristian Greţcu au fost luni dimneaţa invitaţii Lianei Stanciu şi ai lui Raul Brebu la Magic Start, matinalul cu cea mai multă muzică de la Magic FM, scrie Evenimentul zilei. 

Valeriu Tabără, Adrian Năstase, Theodor Paleologu, Mircea Geoană, Emil Boc, Crin Antonescu sau Marian Vanghelie s-au numărat printre politicienii nominalizaţi de Greţcu pentru umorul lor voluntar şi involuntar. Locul 1 a fost ocupat de premierul României, cu declaraţia „Ce are coada vacii cu ştampila primăriei?”. „Aceasta a fost gluma de stand-up, pentru care am ajuns la concluzia că domnul Victor Ponta este unul dintre cei mai buni stand-up-işti ai României. Domnul Ponta este foarte „pontos”, a spus Cristian Greţcu.


Cristian Greţcu (Distractis): „Domnul Victor Ponta este unul dintre cei mai buni stand-up-işti ai României”


A MURIT FOSTUL DIRECTOR LE MONDE. André Fontaine, fostul director al cotidianului francez Le Monde, a murit duminică, la Paris, la vârsta de 91 de ani, a anunţat această publicaţie într-un comunicat postat pe site-ul ei şi citat de Mediafax.

André Fontaine a preluat conducerea cotidianului Le Monde în ianuarie 1985, la vârsta de 63 de ani, după ce fusese succesiv reporter, şef de departament, redactor-şef şi editorialist. A părăsit conducerea ziarului în anul 1991.
Născut pe 30 martie 1921, la Paris, André Fontaine a fost fiul unui comerciant. A lucrat mai întâi la săptămânalul catolic Temps Présent, înainte de a fi remarcat de Hubert Beuve-Méry, pe atunci directorul cotidianului Le Monde.
André Fontaine, fostul director al cotidianului Le Monde, a murit


ALTERNATIVA LA PROMOŢII PENTRU RETAILERI. Retailerii care, în urma anilor de criză, au schimbat radical modul de selecţie, dispunere şi prezentare a mărfurilor vor depăşi perioada dificultăţilor economice globale cu mult mai uşor şi vor înregistra rezultate financiare cu mult mai bune decât cei care se axează prioritar pe reducerile de preţuri, arată o analiză realizată de Argo Real Estate Opportunities Fund (ARGO), citată de DailyBusiness.ro.

"Anul 2012 a fost un an de vârf pentru promoţii, iar consumatorului îi este din ce în ce mai greu să aleagă între acestea. Toată lumea are promoţii, în special reduceri de preţuri, dar şi alte tipuri de campanii; promoţiile au devenit, cum se spune în Anglia, un "must have", nu mai sunt o opţiune, sunt obligatorii", a arătat Graham Kilbane, COO ARGO, unul dintre cei mai mari proprietari de parcuri de retail şi centre comerciale din România.
Cum te aruncă în anonimat excesul de promoţii şi care e alternativa

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • 1q 1q
    nu sunt fara haz, pur si simplu umorul de bun simt nu se mai cauta. daca nu isi pun poalele in cap, atunci sunt expirati si fara haz. eu inca ma prapadesc de ras la poantele lui fotino, dem radulescu, caragiu...pt tine sunt probabil expirati pt ca nu injura si nu o imita pe naomi.
  • Radu100% Radu100%
    O trupa de umor expirata si fara haz, vai de mama lor de terminati. la Distractis ma refer

Trimite un comentariu

sus