Skip to main content

20 Martie. Orange poate oferi servicii TV. Cum a dansat audienţa la „România dansează”?

 

Antena simbol

Publicitate

ORANGE, VARIANTA DTH. Operatorul Orange a dobândit, începând din 11 martie 2013, dreptul de a furniza servicii de retransmisie a programelor media audiovizuale liniare prin intermediul reţelelor radio celulare publice (tip Mobile TV), anunţă HotNews care citează reprezentanţi ai Autorităţii naţionale de reglementare în comunicaţii (ANCOM). Practic, Orange a primit dreptul de a furniza servicii TV prin reţeaua mobilă proprie.

"Ca urmare a realizării notificării transmise ANCOM, ORANGE ROMÂNIA S.A. a dobândit, începând din data de 11 martie 2013, dreptul de a furniza servicii de retransmisie a programelor media audiovizuale liniare prin intermediul reţelelor radio celulare publice (tip Mobile TV), ANCOM eliberând în acest sens un certificat-tip”, au spus reprezentanţii ANCOM.


Orange a primit dreptul de a oferi servicii TV prin reteaua mobila proprie


PROFIL. Aproape 19% dintre telespectatorii din mediu urban care au urmărit prima ediţie a programului România dansează (Antena 1) au vârste între 25 -34 ani, scrie Forbes România care citează Initiative Blog. A fost cel mai numeros segment de orăşeni, fiind urmat de cel cu vârste între 35 şi 44 ani: 17,4%.

În funcţie de reşedinţa telespectatorilor, cei mai mulţi au provenit din oraşele mici (până la 30.000 de locuitoi): 321.626 de persoane. Pe locul trei s-a plasat Bucureştiul (260.237 persoane).
Cum a dansat audienţa la „România dansează”?


BILANŢ DE AGENŢIE. G2 Romania, una dintre cele mai mari agenţii de creaţie de pe piaţa locală, a avut anul trecut o cifră de afaceri de peste 40 de milioane de lei (8,97 de milioane euro), în creştere cu peste 5% faţă de 2011, scrie Wall-Street.ro, care îl citează pe Mircea Toma Pascu, cel care a preluat din acest an funcţia de managing director al companiei de publicitate.

Ne vom dezvolta ca echipă foarte mult, ne vom diversifica şi mai mult abilităţile şi vom genera o serie de proiecte proactive care <>, care vor deschide un dialog cu privire la eficienţa banilor investiţi în publicitate”, spune Mircea Pascu.
Pascu, G2 Romania: In 2012 ne-am marit afacerile cu peste 5%. Vrem sa lansam proiecte care "vor face valuri"


CÂŢI ROMÂNI MERG LA BIBLIOTECĂ. Aproximativ 2,6 milioane de români (16%) frecventează bibliotecile publice, atât pentru a împrumuta cărţi, cât şi pentru a căuta online informaţii despre probleme legate de sanatate, educaţie, locuri de muncă, dezvoltarea afacerilor şi comunicare cu rude/prieteni, potrivit unui studiu realizat de TNS pentru Fundaţia Bill & Melinda Gates, scrie Wall-Street.ro, care citează Mediafax.
Studiu TNS: 2,6 milioane de romani merg in bibliotecile publice


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Alexandru Alexandru
    Silviul, aceasta ai inteles tu din faptul ca am facut o corectie tehnica si am ajutat autorul sa corecteze informatia?
  • Mircea Mircea
    So, Petrisor, unde si cind se fac angajari la Orange TV ? :D Dupa atitia ani de tembeliziune, poate de data asta nimeresc mai bine, ca i-am incercat aproape pe toti :D
  • Silviul Silviul
    Alexandru, sa inteleg ca ai avut o copilarie traumatizanta?
  • Alexandru Alexandru
    ORANGE, VARIANTA DTH ?? Vrei sa spui varainta DVB-H, informeaza-te mai bine cu temenii acestia tehnici

Trimite un comentariu

sus