Skip to main content

22 Martie. Posturile TV, acces liber la evenimente de mare interes. Antena Group, şef nou peste vânzările online

 

televizor-telecomanda-2PROIECT. Televiziunile şi radiourile aflate sub jurisdicţia unui stat membru al Uniunii Europene vor avea acces liber la evenimentele de mare interes pentru public, "în scopul realizării de scurte reportaje de ştiri", potrivit unui proiect de modificare a Legii audiovizualului iniţiat de Ministerul Culturii, scrie Mediafax.

Publicitate

Proiectul de Lege pentru modificarea articolului 86 din Legea audiovizualului numărul 504/2002 a fost postat, pentru dezbatere publică, pe site-ul Ministerului Culturii.
Proiect: Posturile TV vor avea acces liber la evenimente de mare interes pentru a realiza reportaje scurte


NUMIRE. Cristian Petriceanu, preşedinte al IAB România, asociaţie a industriei de marketing şi publicitate online, coordoneaza începând de joi, 21 martie, vânzările online ale Digital Antena TV Group, scrie HotNews care citează blogul lui Augustin Roman, şeful diviziei online a Antena Group.
Cristian Petriceanu coordonează începând de joi vânzările online ale Digital Antena TV Group


AMENDĂ. Consiliul Naţional al Audiovizualului a decis, joi, să amendeze cu 10.000 de lei operatorul de cablu Internaţional Olisat SRL din judeţul Bacău, pentru că retransmite în grilele sale 16 televiziuni printre care se numără Film Cafe, Discovery Channel şi Diva Universal, fără a avea avizul CNA, scrie Mediafax.
CNA a amendat cu 10.000 de lei un cablist care retransmite, fără să aibă aviz, 16 posturi TV


PROMOVARE. Detergentul de rufe Dero a fost cel mai promovat brand pe televiziune al companiei Unilever, în primele două luni ale acestui an. Unilever, cel mai mare consumator de publicitate TV în perioada amintită, a promovat 15 branduri din portofoliul său pe micile ecrane, potrivit unei analize Forbes România.

Campania de promovare pentru Dero, derulată de Unilever în primele două luni ale acestui an, a acumulat 2.210 puncte de audienţă (Gross Rating Point – GRP) pe targetul comercial (urban, 18 – 49 de ani). În aceleaşi două luni ale anului trecut, brandul Dero a fost inexistent în calupurile publicitare.
Unilever şi-a promovat cu „spume” detergentul Dero


UN MILIARD PE YOUTUBE. Peste un miliard de persoane utilizează în fiecare lună platforma video online YouTube, creşterea puternică fiind stimulată de folosirea smartphone-urilor, a anunţat miercuri firma deţinută de Google, scrie DailyBusiness.

Conducerea YouTube arată că aproape un utilizator de internet din doi vizitează site-ul, care a ajuns să aibă un mare succes după lansarea din 2005. “Dacă YouTube era o ţară, am fi fost a treia dintre cele mai mari din lume, dupa China şi India”, potrivit conducerii.
YouTube are peste 1 miliard de utilizatori pe luna


PLANURI. Grupul american Yahoo! se află în negocieri pentru a achiziţiona de la France Telecom-Orange 75% din platforma video online Dailymotion, scrie DailyBusiness care citează presa străină.

Aceasta va fi prima achizitie majoră pentru Yahoo! de la numirea în funcţia de director general, vara trecuta, a Marissei Mayer.
Yahoo vrea sa cumpere 75% din platforma video online Dailymotion


ACUZAŢII DE RASISM. Casa de modă Dior a fost acuzată de "rasism pe podiumul de moda" de către un director de casting, pentru că, în cel mai recent show de modă prezentat la Paris, nu a avut niciun model de culoare, scrie Wall-Street.ro, care citează Mediafax.
Casa Dior, acuzata de "rasism pe podiumul de moda"


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ROYCE ROYCE
    Sunt convins ca acest director va face o treaba buna la Antena.
  • Alex.D Alex.D
    Iete-l si p'asta unde s-a gasit sa intrebe. Nu gaseai ma nene la prima cautare cu "gogule" un forum doua trei unde puteai sa te informezi mai mult.
    In rest, numai de bine si fix ce spune Dragos - schimba frate cablul
  • hansoloro hansoloro
    ai mediabox si ab sa receptionezi canale hd
  • Dragos Dragos
    Bine, mai nene, ai tv destept si nu folosesti cablu hdmi?
  • xaturion xaturion
    Domnule Petrisor, imi puteti spune si mie de ce nu pot sa vad canalele Media Pro, stiind ca emite HD, pe tot ecranu? Televizoru meu, Hannspree, dotat cu multe altle, precum HD, nu vede tot ecranu si se mai intampla din cand in cand la vreo publicitate sau un film doar, sa vad ecranu complet. In rest toate celalalte posturi pot sa le vad complet. Credeti ca ar trebui sa ii schimb scartu (lgatura de la aparat la televizor), cu altu nou? Ca doar televizoru meu e cu plasma din astelea care au aparut acuma.

Trimite un comentariu

sus