Skip to main content

4 Martie. Şeful SRI, "social-democrat de anvergură internaţională" într-o campanie publicitară

 

Publicitate

Sursa foto: Mediafax
Sursa foto: Mediafax

FĂRĂ VOIE ÎN CAMPANIE. Posturile de televiziune Realitatea TV şi România TV au difuzat vineri în câteva rînduri clipuri video care promovează valorile social-democraţiei, scrie HotNews. În clipuri apare şi şeful SRI, George Maior, drept una dintre figurile majore social-democrate din România, alături de premierul Victor Ponta şi Mihai Tănăsescu. SRI a reacţionat public, catalogând drept "inadmisibilă" introducerea lui Maior în acest colaj.

Surse din Realitatea TV afirmă ca postul de televiziune a discutat pentru acest contract cu Costin Ilie, directorul agenţiei Let's Do It Media, care este şi publisher la postul concurent, RTV, deţinut de deputatul PSD Sebastian Ghiţă. Costin Ilie spune că videoclipul aparţine unei fundaţii din Bruxelles "care doreşte să promoveze valorile social-democrate în România, care nu are nicio legătură cu România". Reprezentanţii Realitatea TV susţin că "au primit o comandă ciudata" de la o "agenţie aparent obscură, dar pe bani buni".
Seful SRI, George Maior, este prezentat drept un "social-democrat de anvergura internationala" intr-o campanie publicitara pe mai multe televiziuni. SRI spune ca serviciul e "atras in dispute publice". Vezi cum explica televiziunea contractarea campaniei


A DOUA OARĂ ÎN INSOLVENŢĂ. Cea de-a doua cea mai importantă agenţie de presă din Germania, DAPD, a intrat din nou în insolvenţă, a anunţat un purtător de cuvânt al Tribunalului Administrativ din Berlin, scrie Mediafax.

Purtătorul de cuvânt Ulrich Wimmer nu a oferit detalii despre această procedură şi nici nu a precizat dacă aceasta vizează toate activităţile agenţiei. DAPD deţine un serviciu foto extrem de apreciat.
A doua cea mai importantă agenţie de presă din Germania a intrat din nou în insolvenţă


JAY LENO, FĂRĂ EMISIUNE. Postul american de televiziune NBC nu va mai prelungi contractul de colaborare cu celebrul Jay Leno pentru emisiunea "The Tonight Show", astfel că sezonul 2013 - 2014 ar putea fi ultimul, potrivit Mediafax.

Cel mai probabil, scrie Hollywood Reporter, anunţul oficial al despărţirii lui Leno de NBC va fi făcut public în luna mai. Tot atunci, oficialii postului vor anunţa că intervalul orar alocat emisiunii "The Tonight Show" va fi acoperit de emisiunea lui Jimmy Fallon care se va numi "Late Nightspot".
Jay Leno ar putea fi înlocuit din 2014 de postul NBC


AUDIENŢĂ. De la începutul anului, „Maghiara de pe unu” (TVR 1), emisiunea ce prezintă evenimente sociale, politice, culturale şi reportaje din viaţa comunităţii maghiare din România, a avut o audienţă medie de 68.470 de telespectatori pe minut, la nivel naţional. Aproape 30% dintre aceştia au vârste de peste 65 de ani, scrie Forbes România.
Câţi români se uită la emisiunea în limba maghiară de pe TVR1?


GOT TALENT, VARIANTA PE YOUTUBE. Producatorul de televiziune Simon Cowell, cel care a creat formatul "Got Talent", a anunţat că lansează un concurs de talente şi pe internet, cu sprijinul YouTube şi al companiei Syco Entertainment, pe care o deţine, informează Wall-Street, care citează Mediafax.

Noul concurs se va numi "You Generation" şi se va desfăşura la nivel mondial, scopul său fiind acela de a descoperi talente "neconvenţionale şi originale", de la muzicieni la fotografi si makeup artişti, magicieni şi maeştri bucătari.
Fondatorul X Factor si Got Talent lanseaza un concurs de talente online


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus