Skip to main content

Arma va organiza un audit la Kantar Media, ca urmare a unei solicitări Realitatea TV

 

televizorAsociaţia Română pentru Măsurarea Audienţelor a admis solicitarea Realitatea TV de a fi realizat un audit privind corectitudinea procesului de măsurare a audienţelor realizat de firma Kantar Media, scrie Realitatea.net.

Publicitate

Solicitarea postului Realitatea de a se organiza un audit la Kantar Media a fost acceptată prin vot, urmând ca în perioada următoare să fie stabilite întrebările, conţinutul şi numele firmei care ar urma să facă auditul.

Realitatea TV a sesizat Asociaţia Română pentru Măsurarea Audienţelor după ce, pe 25 februarie, Emisiunea Life Time News moderată de Amedeo Ene a înregistrat, conform măsurătorilor Kantar, zero puncte de audienţă în intervalul orar 15.00 - 15.45.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • nadia nitov nadia nitov
    CORECT!
  • unpixelmov unpixelmov
    noroc cu tine ca ai un grad foarte inalt de cultura si te uiti la ce a mai ramas! :) suleyman? :) curat cultura! sau te pomenesti ca la be1? :) ca doar n-o fi marina almasan la tvr? :) :) :)
  • costel costel
    N-am incredere in niciun fel de sondaje.Totusi la Realitatea TV,Romania TV si Antena 3 se uita oamenii cu un grad de cultura foarte scazut sau care habar n-au ce se intimpla in realitatea de zi cu zi.Nu stiu de ce cei de la Realitatea TV au impresia ca sunt foarte vizionati!?Nu rezist mai mult de 10-15 secunde sa vizionez unul din posturile indicate mai sus si m-as bucura daca televiziunile respective ar disparea.
  • eusss eusss
    ce nu inteleg multi de aici esti ca audientele sunt false. nu sunt reale DELOC. Multi dintre cei care posteaza aici habar nu au cum sunt facute/masurate aceste audiente. E si amuzant cand ma uit cum isi dau cu parerea tot felul de oameni care nu au nicio legatura cu asta.

    Am spus de acum vreo 2 ani aici ca audientele sunt false ;indiferent de cine sunt masurate. Singurii care pot masura audientele cu o eroare de 2%-3% sunt cablistii. Restul sunt vrajeli.
  • misu misu
    De ani buni de zile la Realitatea s-au facut schimbari peste schimbari, si toate din rau in mai rau. Toti oamenii buni au plecat, iar cei ce au ramas nu au experienta, si au idei putine dar fixe. Pacat, a fost odata un brand.
  • Calin Calin
    Bine ca n-ai dubii cand e vorba de Trompeta 3 si Acces direct. Hai sanatate!
  • Radu100% Radu100%
    Si cine sa faca auditul, GfK Romania? :)
    Sincer acum, Realitatea TV chiar are audintele pe care le prezinta Kantar Media. M-am uitat zilele trecute cateva minute la ei: jalnic, un post de stiri imbatranit, fara vlaga.

    Am ceva dubii la audientele "Romanii au talent", mi se par putin cam mari, dar am inteles ca Sarbu este prieten cu seful Kantar Media.

Trimite un comentariu

sus