Skip to main content

Bendeac este Moumou în „Pijamale”

 

bendeac - antena 1

Publicitate

Mihai Bendeac va juca personajul Leonard Joliejolie, zis Moumou, în piesa Pijamale, difuzată în această seară la Antena 1, de la ora 20.30, potrivit postului de televiziune.

În piesa filmată pe scena Teatrului de Comedie vor mai juca nume precum Monica Davidescu, Anca Sigartău sau Adrian Titieni.

Mihai Bendeac: “O piesa cu aer de Vegas - Pijamale. Interpretez unul dintre faimoasele personaje gay din istoria teatrului: Leonard Joliejolie, zis Moumou.”

Din distribuţia spectacolului „Pijamale” fac parte: Mihai Bendeac (Leonard), Adrian Titieni (Georges), Monica Davidescu (Yvonne), Anca Sigartau (Babette), Serban Pavlu (Jacques), Romeo Pop (Inspectorul Legrande), Alexandra Velniciuc (Claudine). Regia TV îi aparţine lui Emanuel Pârvu.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • no name no name
    Actori slabi.Bendeac este actor de circ nu de teatru.Pacat de piesa.Probabil nu este ultima din program.Sunt curios de ce piesa o sa-si mai bata joc prin jocul lor lipsit de talent.
  • ffff ffff
    nu am inteles deloc despre ce e vorba in piesa, iar jocul actorilor mi se pare prea ostentativ-declamativ, nu e natural deloc... de aia radu beligan sau marin moraru sunt actori, iar astia din noua generatie sunt niste figuranti...
  • Alina Alina
    Am urmarit din nou piesa, de data aceasta jocul actorilor a fost mult mai bun, ma bucur pentru realizarea lor. Subiectul piesei insasi nu am reusit sa-l urmaresc, poate am eu o problema?
  • Dan Dan
    Vad ca, sustinut, faceti reclama Antenei.
    Probabil veti face tipul asta de articol-reclama si pentru teatrul de la TVR , nu ? :)) Adica tot saptamanal.
    Aia dau teatru dintotdeauna, nu experimental, cu piese ultra-bulevardiere.

Trimite un comentariu

sus