Skip to main content

Bendeac, mai puţini spectatori "în sală" cu al doilea Teatru TV. Record la Serviciul Român de Comedie

 

bendeac - antena 1

Publicitate

AUDIENŢĂ. Pijamale, a doua piesă jucată de Mihai Bendeac la Teatru TV a avut o audienţă mai mică decât săptămâna trecută. Antena 1 a fost, cu Teatru TV, pe locul patru la nivel naţional şi pe doi la oraşe.

Distanţa dintre Pro TV şi Antena 1 a fost mai mare mai ales în prima parte a piesei, când Bendeac s-a intersectat cu Serviciul Român de Comedie, emisiune care a înregistrat un record de când este difuzată.

Paginademedia.ro vă prezintă datele de audienţă ale serii de ieri:

Pe intervalul Teatru TV cu Mihai Bendeac:

LA NIVEL NAŢIONAL: Aproape 860.000 de români au văzut, în fiecare minut, piesa lui Bendeac de pe Antena 1, cu aproape 100.000 mai puţini decât săptămâna trecută. Antena 1 a fost pe locul patru, după Pro TV, Kanal D şi Acasă TV.

LA NIVEL URBAN: Ca şi la prima piesă, Bendeac a stat mai bine la oraşe: locul doi, după Pro TV, cu 512.000 de orăşeni pe minut. Săptămâna trecută, se apropia de 600.000.

SEGMENTUL COMERCIAL: Din publicul lui Bendeac, 285.000 de telespectatori erau din segmentul 18-49 de ani (5,3 rating). În intervalul emisiunii, pe Pro TV erau 401.000 persoane din targetul comercial (7,3 rating).

Audienţa posturilor TV, miercuri, 20 martie, pe intervalul Teatru TV (20.27-21.47):

NATIONAL URBAN
Pro TV 1.524.000 telespectatori pe minut (8 rtg) Pro TV 776.000 (7,4)
Kanal D 1.180.000 (6,2) Antena 1 512.000 (4,9)
Acasa 1.094.000 (5,8) Kanal D 493.000 (4,7)
Antena 1 859.000 (4,5) Acasa 440.000 (4,2)
Prima TV 724.000 (3,8) Antena 3 396.000 (3,8)

Record de audienţă la Serviciul Român de Comedie

Serviciul Român de Comedie a înregistrat, ieri, cea mai bună audienţă la nivel urban de când este difuzată emisiunea: aproape un milion de telespectatori pe minut, din oraşe. La nivel naţional, SRC s-a apropiat de 1,8 milioane de români în fiecare minut.

Din segmentul comercial (18-49 de ani), SRC a atras 491.000 de telespectatori pe minut (9 rating pe segment). Antena 1 avea 243.000 de persoane din acest target.

Pe intervalul Serviciului Român de Comedie, Antena 1 (care avea Teatru TV) a fost pe locul patru în topul audienţelor, pe toate targeturilor: urban, naţional şi 18-49 de ani.

Audienţa posturilor TV, marţi, 20 martie, pe intervalul Serviciul Român de comedie (20.30-21.28)

NATIONAL URBAN
Pro TV 1.783.000 telespectatori pe minut (9,4 rtg) Pro TV 981.000 (9,4)
Kanal D 1.503.000 (7,9) Kanal D 619.000 (5,9)
Acasa 1.388.000 (7,3) Acasa 524.000 (7)
Antena 1 838.000 (4,4) Antena 1 467.000 (4,5)
National 743.000 (3,9) Antena 3 389.000 (3,7)

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Dan Dan
    ... si nu stiu de ce ma tem ca din tot scandalul Bendeac , va castiga Teatrul de la TVR, pentru ca toti isi vor da seama cat de bun e ala si cat de jenant e asta, facut pe genunchi de Bendeac & CO !
  • Dan Dan
    "Audientele imense" cu care se lauda dand o piesa bulevariera sunt absolut irelevante. Oricine stia ca, pentru teatrul de televiziune exista o patura de telespectatori stabila, specifica, ce poate fi urcata cu doar cateva procente, nu mult. Restul sunt spectatori pasageri, plictisiti, ori care nu inteleg nimic si schimba instant. Asta ca sa nu mai amintim ca, cu cat este mai "greu" subiectul, cu atat de raresc telespectatorii si nici macar piesele teribil de bulevardiere , asta ca sa nu le spun jenant de grobiene, nu reusesc sa tina audientele intr-o marja rezonabila pentru un canal comercial.
  • radu radu
    Da asa e, Look Tv e un bun interesant si decent, insa nu prea e retransmis de toti cablistii. De altfel se vede si audienta. Problema e ca nu am vazut reclame pe post si nu stiu cat Paskany va scoate bani din propriul buzunar pt finantarea postului.
  • costel costel
    poate vine din urma LOOK TV care e un post foarte decent!
  • magotu enigmatic magotu enigmatic
    Bendeac e in deriva. L-a luat valul cu Mondenii cand a inceput, si de cand a plecat la antene s-a facut praf tandari. De cand era mare prieten cu Badea, acum s-a taiat si cu maimuta aia. Asa e cand te supraevaluezi si ai impresia ca ce faci tu nu mai face nimeni, nu mai stie nimeni, iar chestia asta cu "sunteti prosti sau inculti daca nu apreciati nu stiu ce" e un argument de om limitat si c-o clasa mai mult ca trenu. Numai pustimea se uita la ceva ca e trendy, ca si pantalonii aia de ra hat cu turu jos care erau purtati doar ca erau la moda. Nu mai avem actori, nu mai avem oameni de cultura si aia care au ramas sunt marginalizati. Pana una alta ramanem sa ne uitam la Bianca, Capatos, Badea, Bahmu si asistentele voluptoase vanatoare de fotbalisti ratati :D
  • Dan Dan
    Corect ! A nu se confunda teatrul serios si bazat de pe TVR, cu comedioarele pentru retarzi si dame de companie de pe antena. Ce naiba ?! Ne cred prosti ?
  • Amelia Amelia
    Emisiunea prezentata de Dan Negru (Plasa de stele) a fost retrasa dupa numai 2 editii de oare ce a fost depasita de catre kanal d, Pro TV si Acasa tv
    ma intreb daca aceasi soarta va avea si TEATRU TV ?
  • matei_a matei_a
    Mai toti actorii de la noi, in special astia tineri dar si cei mai in varsta, joaca teatru intr-un stil exagerat si urlat. Asta e scoala de la noi, asa ii invata, asta fac. Si mai rau e ca joaca si in filme la fel, striga si exagereaza orice gest si expresie. e un kitsch.
    Multumeste domnilor profesori, ca Titieni si Aradits, pentru asta.

    In episodul 3, audienta o sa fie cel mult cat e numarul de persoane care se uita la A1 de obicei, indiferent ce ar fi pe alte posturi.
  • Robu Williams Robu Williams
    Mai uita-te si la romanesti ca sa vezi: umorul de mahala e la bendeac, acum cu interpretare teatrala de Fernando. La Pro e un serial bunicel, Pariu cu Viata, din pacate prost amplasat miercuri iar carcotasii cu un varf de 5,7 la o televiziune ca Prima, nu mai asteapta de doi ani pe nimeni.
  • Cornel Cornel
    Hai sa nu genaralizam, nu compara TVR cultural cu antena 1.
    A1 sau ProTv pot face 0.1 rating si cu revizie tehnica.
  • parerea mea parerea mea
    Acesta este unul dintre putinele proiecte pe care le voi regreta la Antena 1. Chiar daca au idei bune, ele se pierd in mediocritate, datorita celor care le pun in practica. teatrul TV nu se regizeaza in aceasi mod ca teatrul pe care il vezi in sala, filmarile de la teatrul TV implica o cunoastere a piesei de catre operatori si un regizor de monaj care cunoaste subiectul, altfel piesa nu va fi valorificata cum trebuie. Iar aici A1 sta foarte rau. Nu in ultimul rand, o mare contributie la acest esec va avea si bendeac, care nu reuseste sa iasa din pielea personajelor interpretate in puii lui. Nu ar fi primul actor zdrobit de incapacitatea de a iesi dintr-un rol de succces.
    Am inercat sa ma uit la show-ul cu dans, dar de cate ori l-am vazut cum isi da ochii peste cap si se entuziasmeaza cu la fel de multa naturalete ca Bianca Dragusanu, am renuntat.
  • diana diana
    Subscriu in mare parte la comentariile voastre. Ideea cu teatru tv la Antena 1 a fost foarte buna si a fost apreciata de cei care iubesc teatrul si doresc sa vada piese si la tv (mai des, pentru ca saptamanal se difuzeaza si la TVR2, fara pauze publicitare!). Desi in mod clar nu se compara cu mersul in sala de teatru, unde traiesti cu adevarat atmosfera de acolo, nu sunt pauze publicitare, surprinzi mult mai bine jocul actorilor, mimica, miscarile, dialogul etc. De exemplu, e o mare diferenta intre piesa "Doctori de femei" vazuta in sala si cea de la tv... Si inca ceva: nu inteleg de ce exista tendinta unor actori/actrite de a urla / tipa / amplifica in mod exagerat unele replici... Nu da deloc bine!!! Oricum, Antena 1 si-a asumat un oarecare risc - de a creste nivelul calitativ al programului si adresand-se unui public ceva mai restrans, intr-o perioada in care audienta cea mai mare o fac emisiunile tabloid de cea mai joasa speta. E adevarat, cu comedii, ca doar nu era sa difuzeze tragedii antice in prime time! Iar pe Bendeac il apreciez ca actor, este un tip foarte talentat si expresiv, pacat ca este foarte plin de el...
  • alexandra alexandra
    Bine spus. Nu am inteles cine e Bendeac si de cand o nulitate ca el reprezinta Teatru TV .Nici nu ma mir de audientele praf. Sunt exact ca si creierul lui ..varza !!!!
  • ioana ioana
    Vreti teatru? Uitati/va lunea pe tvr2 la ora 20. Actori ,regizori, spectacole. Nu manele cu ifose de concert simfonic ca la antene. Actori adevarati ,nu ratati ca bendeac . E la fel si pe scena ca si la in puii mei. Urla,gesticuleaza,nu il intelegi printre ragete.un biet comediant cam trist si cam plin de el.
  • cristina cristina
    urasc Antenele la fel cum urasc si pe Felix Motanul ( locul lui este la PUSCARIE ) . Dar eu aseara m-am uitat la Antena 1 . Mie mi-a placut piesa ( scopul era sa destinda atmosfera intr-o seara de miercuri ) . Pot sa- i intreb pe marii critici de teatru prezenti aici cum ar fi trebuit sa fie regizata o comedie de moravuri? Intr-un ton grav? Fara caricaturizarea personajelor? V-ar fi placut sa vedeti un Farfuridi sau Agamita Dandanache jucat in ton grav ? Comedia presupune caricaturizarea personalitatii personajelor . Bendeac a jucat bine .La fel si Monica Davidescu . Apropo piesa se joaca de ceva timp la Teatrul de comedie ( pt ca de acolo a fost preluata piesa ) .
    PS: nu sunt o fana a Antenelor . Pot spune ca urasc modul de a face televiziune practicat de Antene ( practic ei nu fac televiziune ci propaganda politic prezentand intr-o lumina favorabila struto- camila de la guvernare intr-o lumina favorabila ) . Protv -ul are un mod mai subtil de a face propaganda politica ( stilul vestic ) . Atentie nu spun ca cei de la protv sunt "lumina si adevarul".

Trimite un comentariu

sus